Ухвала
від 09.03.2011 по справі 10/45пд/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/45пд/2011

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

про порушення провадження у справі

09.03.11                                                                                 Справа № 10/45пд/2011

Суддя Мінська Т.М., розглянувши матеріали за позовом

Товариства з обмеженою відповідальністю "Мульті Трейд Груп", м. Сєвєродонецьк  Луганської області

до Луганської філії Державного підприємства "Український інженерно-технічний будівельний центр", м. Луганськ

про розірвання договору та стягнення 6844 грн. 85 коп.

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

          Суть спору: позивачем заявлено вимоги:

          - розірвати договір № 61 від 01.04.2010, укладений між позивачем, в особі директора ТОВ "Мульті Трейд Груп" Агафонова І.В., та відповідачем, в особі директора ЛФ ДП "Український інженерно-технічний будівельний центр" Отпущєннікова О.О. на проведення останнім ліцензійної експертизи підприємства позивача;

- стягнути з ЛФ ДП "Український інженерно-технічний будівельний центр", який знаходиться за адресою: м. Луганськ, вул. Совєтська, 40/216, одержану ним передплату за договором № 61 від 01.04.2010, а саме 2742 грн. 85 коп., а також збитки, завдані невиконанням зобов'язання, які складають 4102 грн. 00 коп., на користь ТОВ "Мульті Трейд Груп", зареєстрованого за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 54-д, ЄДРПОУ 20161981.

В складі судових витрат позивач також просить стягнути з відповідача всі поштові витрати згідно з поштовими фіскальними чеками.

Для з'ясування статусу відповідача, відповідно до ст. ст. 1, 21 ГПК України, позивач просить Господарський суд витребувати у відповідача копії установчих документів, положення про відособлений підрозділ та відповідної довіреності. Дане клопотання задовольняється судом.

В порядку ст. 38 ГПК України позивач просить Господарський суд витребувати у відповідача оригінали та копії посвідчень за квітень 2010 року на відрядження експертів ЛФ ДП "Український інженерно-технічний будівельний центр" до м. Сєвєродонецька, на підприємство позивача для дослідження останнього. Позивач вказаних документів не має і не має можливості витребувати їх особисто. Вказані посвідчення виписуються підприємством - відряджувальником, цим же підприємством беруться на облік та приймаються до фінансової звітності. Із вказаних посвідчень можливо з'ясувати дату знаходження експертів відповідача на підприємстві позивача, сам факт їх знаходження, їхні особи та кількість. Відомості у посвідченнях підтверджується печатками як відповідача, так і позивача. Дане клопотання буде вирішено в ході судового розгляду.

В порядку ст. 30 ГПК України позивач просить Господарський суд викликати в судове засідання для надання пояснень по питанням провадження ліцензійної експертизи ЛФ ДП "Український інженерно-технічний будівельний центр" директора підприємства - відповідача Отпущєннікова Олександра Олександровича та експерта цього ж підприємства Ткаченко Валентину Олександрівну. Експертний висновок № 51 від 14.04.2010, затверджений Шамбєшовою Н.Г. як директором підприємства -відповідача, на який посилається остання, підписано експертами Гнідаш Л.Г. та Новохацьким Ю.М. (інші дані цих осіб позивачу невідомі), які не приїздили на підприємство позивача та не досліджували стан підприємства особисто. Дане клопотання буде вирішено в ході судового розгляду.

Керуючись статтями 30, 38, 61, 64-68 Господарського процесуального кодексу України, суддя

у х в а л и в:

1. Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 21.03.2011 о 12 год. 40 хв.

3. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Луганської області за адресою: м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а  в кімнаті № 336.

4. Зобов'язати позивача надати:

- заперечення на відзив відповідача, документальне підтвердження і нормативне обґрунтування заперечень,

- оригінали документів, які додані до позову в копіях - для огляду в засіданні,

- письмові пояснення щодо виконання зобов‘язань по договору.

5. Зобов'язати відповідача надати:

- відзив на позовну заяву з доказами надіслання позивачу, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів;

- оригінал договору № 61 від 01.04.2010 для огляду в засіданні, завірену копію до справи;

- документальне підтвердження виконання зобов‘язань по спірному договору;

- документальне підтвердження повноважень юридичної особи ДП "Український інженерно-технічний будівельний центр" –Статут та свідоцтво про державну реєстрацію та відомості про статус Луганської філії –Положення та свідоцтво про державну реєстрацію (оригінали-для огляду, копії-до справи).

       6. Витребувати у державного реєстратора виконавчого комітету Луганської міської ради - довідку з Єдиного державного реєстру про реєстрацію Державного підприємства "Український інженерно-технічний будівельний центр", м. Київ, б-р Лесі Українки, 28, код невідом;

витяг з Єдиного державного реєстру про реєстрацію Луганської філії Державного підприємства "Український інженерно-технічний будівельний центр", м. Луганськ, вул. Совєтская, 40/216, код 35850086.

Участь компетентних представників сторін обов'язкова.

Суддя                                                                                    Т.М.Мінська

Дата ухвалення рішення09.03.2011
Оприлюднено12.03.2011
Номер документу14054424
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/45пд/2011

Ухвала від 11.04.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Мінська Т.М.

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Мінська Т.М.

Ухвала від 09.03.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Мінська Т.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні