Ухвала
від 11.03.2011 по справі 5024/397/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

про порушення справи про банкрутство

"11" березня 2011 р.                                                                 Справа № 5024/397/2011      

        Суддя господарського суду Херсонської області  Пригуза П.Д. , розглянувши матеріали

за заявою: Державної податкової інспекції у Новотроїцькому районі, ідентифікаційний код 34174276, вул. Гагаріна, 14, смт. Новотроїцьке, Херсонська область;

до Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, АДРЕСА_1;

про визнання банкрутом

в с т а н о в и в:

Заявник звернувся до суду з заявою про порушення справи про банкрутство та визнання банкрутом боржника, з підстав, що боржник відсутній за місцем проживання, не звітує до податкового органу та наявності інших ознак, що вказують на відсутність підприємницької діяльності боржника.

Представлених матеріалів достатньо для порушення справи про банкрутство суб’єкта підприємницької діяльності - громадянина за особливостями, передбаченими ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" щодо відсутнього боржника та призначення розгляду справи у підготовчому засіданні.

Відповідно до ч. 2 ст. 2 Закону питання щодо створення організаційних умов, необхідних для реалізації відповідних процедур банкрутства, відносяться до повноважень Державного органу з питань банкрутства.

Керуючись ст.ст. 2, 8, 12, 48-49, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом",   ст. 64, 86 ГПК України,

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до розгляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Призначити справу до розгляду у підготовчому засіданні на "29" березня 2011 р. на 12:45 год. в приміщенні господарського суду  каб. № 214   (м. Херсон вул.Горького,18)

3. До дня засідання зобов’язати боржника надати до суду: відзив на заяву відповідно до ч. 3 ст. 11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" з підтвердженням чи запереченнями щодо факту неплатоспроможності та розміру вимог кредитора;  матеріали, що характеризують фінансовий та майновий стан підприємця; перелік дебіторів і кредиторів із зазначенням сум заборгованості; дані про заборгованість по заробітній платі перед найманими працівниками; дані про всі наявні рахунки в кредитно-фінансових установах.

4. Накласти арешт на майно ОСОБА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, що мешкає за адресою: АДРЕСА_1,  у зв’язку з чим зобов’язати ВДВС Новотроїцького РУЮ виконати цей захід забезпечення у п’ятиденний строк  та надіслати докази виконання до господарського суду.

5. Зобов’язати боржника до дня судового засідання вирішити питання щодо проведення розрахунків з кредиторами чи укладення мирової угоди, про що надати суду відповідну заяву.

6. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів, у зв’язку з чим  заборонити органам стягнення та органам державної виконавчої служби стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства.

7. Визнати обов’язковою участь в судовому засіданні ОСОБА_1

8. Херсонському сектору з питань банкрутства подати до суду кандидатуру арбітражного керуючого для призначення ліквідатором, повідомивши його (кандидата) про день судового засідання. До пропозиції додати заяву арбітражного керуючого про свою згоду на призначення ліквідатором та про відсутність у нього заінтересованості стосовно боржника та кредиторів.

9. Ухвалу надіслати: кредитору; боржнику; Херсонському сектору з питань банкрутства;  ВДВС  Новотроїцького РУЮ; державному реєстратору.

Суддя                                                                                                   П.Д. Пригуза

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення11.03.2011
Оприлюднено17.03.2011
Номер документу14158852
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5024/397/2011

Ухвала від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 01.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 14.10.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Постанова від 29.03.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Судовий наказ від 30.03.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 11.03.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні