Ухвала
від 24.03.2011 по справі 2а-0870/1619/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

24 березня 2011 року Справа № 2а-0870/1619/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

за позовною заявою: Управлі ння Пенсійного фонду України в

Орджон ікідзевському районі м. Запо ріжжя

до: Запо різького державного науково -виробничого

підп риємства «Система»

про : стягнення заборгованості з і сплати страхових внесків

та виконання вимог ст.ст. 105, 10 6 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

21 березня 2011 року до Запорізь кого окружного адміністрати вного суду надійшов адмініст ративний позов Управління Пе нсійного фонду України в Орд жонікідзевському районі м. З апоріжжя до Запорізького дер жавного науково-виробничого підприємства «Система» про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків, у р озмірі 10067 грн. 58 коп.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст. 17 КАС України належить до юрисдикції адміністратив них судів та має розглядатис я у порядку адміністративног о судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий строк зв ернення до суду, передбачени й ст. 99 КАС України.

Таким чином, подана позовна заява відповідає вимогам за кону, підсудна даному адміні стративному суду, підстави д ля її повернення, залишення б ез розгляду чи відмови у відк ритті провадження у справі в ідсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 105, 106, 107, 110, 160, 165 КА С України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в ад міністративній справі № 2а-0870/16 19/11 за адміністративним позов ом Управління Пенсійного фон ду України в Орджонікідзевсь кому районі м. Запоріжжя до За порізького державного науко во-виробничого підприємства «Система» про стягнення заб оргованості зі сплати страхо вих внесків.

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 04 квітня 2011 року, яке від будеться за адресою: м. Запорі жжя, вул. Кремл івська, 65-в в залі судових засі дань № 19, о 14 год. 30 хв. Справа розг лядатиметься одноособово су ддею Артоуз Олесею Олександр івною.

3. Зобов' язати позивача под ати до судового засідання: до віреність на представника, п исьмові обґрунтування заявл ених вимог; довідку про взятт я на облік відповідача; право установчі документи відпові дача; докази наявності держа вної реєстрації у відповідач а на час розгляду справи; докл адний розрахунок суми позову з посиланням на періоди вини кнення заборгованості; докум енти щодо повної або частков ої сплати заборгованості від повідачем; листування між ст оронами у справі (з доказами н аправлення або вручення коре спонденції); належно засвідч ені копії витребуваних докум ентів надати у справу, оригін али - суду для огляду. Також, надати позовну заяву в елект ронному вигляді.

4. Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову подати до с удового засідання: заперечен ня проти позову; свідоцтво пр о державну реєстрацію; доруч ення на представника; при нез годі з розрахунком позивача надати котррозрахунок; доказ и сплати заборгованості у по вному обсязі або частково; ли стування між сторонами у спр аві по суті спору (з доказами н аправлення або вручення коре спонденції); належно засвідч ені копії витребуваних докум ентів надати у справу, оригін али - суду для огляду. Також, надати заперечення на позов в електронному вигляді.

5. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві.

6. В судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. Явку сторі н у судове засідання визнати обов' язковою.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

УХВАЛИВ:

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.03.2011
Оприлюднено01.04.2011
Номер документу14423953
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/1619/11

Ухвала від 04.02.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 14.09.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 07.09.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Постанова від 19.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 24.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні