Ухвала
від 31.03.2011 по справі 5010/662/2011-б-13/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

31.03.11 Справа № 5010/662/2011-Б-13/20

Господарський суд Ів ано-Франківської області у с кладі судді Шкіндер П. А. , ро зглянувши матеріали справи

за заявою Товариство з обме женою відповідальністю "Тор говий дім "Комерц", вул. І. Вільд е,1, м. Коломия, Івано-Франківсь ка область,

до Т овариство з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Комерц", вул. І. Вільде,1, м. К оломия Івано-Франківська обл асть,

про банкрутство

визнав подані матеріали до статніми для прийняття заяви до розгляду.

ВСТАНОВИВ:

що відповідності до ріш ення Зборів Учасників ТзОВ "Т орговий дім "Комерц" від 02.11.10р. п рийнято рішення про припинен ня ТзОВ "Торговий дім "Комерц" шляхом його ліквідації. Цим ж е рішенням ліквідатором ТзОВ "Торговий дім "Комерц" признач ено Бакуна Павла Михайловича , який проживає за адресою А ДРЕСА_1. Наділений повноваж еннями керівника товариства відповідно до установчих до кументів даного товариства та чинного законодавства Ук раїни.

Враховуючи рішення Зборі в Учасників ТзОВ "Торговий ді м "Комерц" від 02.11.10р. "Про банкру тство ТзОВ "Торговий дім "Коме рц" шляхом процедури банкру тства відповідно до ст. 51 Зако ну України "Про відновлення п латоспроможності боржника або визнання його банкрутом" , заявник звернувся до господ арського суду з позовною зая вою про порушення провадженн я по справі про визнання борж ника банкрутом.

Враховуючи, що заявник зді йснив всі заходи, що передбач ені ліквідаційною процедур ою встановленою Законом Укр аїни "Про господарські товар иства", суд приходить до висно вку про доцільність призначе ння заяви до розгляду у судов ому засіданні.

Відповідно до ч. 2 ст. 41 Г ПК України, провадження у спр авах про банкрутство здійсню ється у порядку, передбачено му цим кодексом з врахування м вимог Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”, норми якого, як с пеціальні норми права, прева люють у застосуванні над заг альними нормами Господарськ ого процесуального кодексу У країни.

Відповідно до ст. 2 ГПК Укра їни та ч.2 ст. 6 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом” господарськ ий суд порушує справу про бан крутство за письмовою заявою кредитора чи боржника.

Законом встановлено різні підстави порушення пр овадження у справі про банкр утство залежно від того, хто с аме (кредитор чи боржник) звер тається до господарського су ду з відповідною заявою.

Відповідно до ст. 51 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” (особливості застосування процедури банкрутства до боржника, що ліквідуєт ься власником) якщо вартості майна боржника - юридичної ос оби, щодо якого прийнято ріше ння про ліквідацію, недостат ньо для задоволення вимог кр едиторів, така юридична ос оба ліквідується в порядк у, передбаченому цим Законо м. У разі виявлення зазначени х обставин ліквідатор (лікві даційна комісія) зобов'язан і звернутися в господарськ ий суду із заявою про порушен ня справи про банкрутство та кої юридичної особи.

За таких обставин, с уд визнав подані матеріали д остатніми для прийняття заяв и до розгляду та доцільністю призначення заяви про визна ння боржника банкрутом до ро згляду.

Керуючись ст. 1, ст. 51 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 4-1, ст. 86 Господарського процес уального кодексу України, су д

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяв у про визнання боржника банк рутом та порушити провадженн я по справі про визнання ТзОВ "Торговий дім "Комерц" (м.Колом ия, вул. Ірини Вільде,1 -код ЄДР ПОУ 35855791)- банкрутом

2. Призначити судов е засідання на 21.04.2011року на 10-40год. Засідання відбуде ться в приміщенні господарсь кого суду Івано-Франківської області (адреса: м.Івано-Фрків ськ, вул.Шевченка 16, кабінет № 22). Зобов"язати представників сторін з"явитись у судове зас ідання.

Суддя Шкі ндер П.А.

Дану ухвалу направити:

- ініціюючому кредитору (в ул.Ірини Вільде,1 офіс 3,Коломи я,Коломийський район, Івано-Ф ранківська область,78200);

- боржнику (вул.Ірини Вільде ,1 офіс 3,Коломия,Коломийський район, Івано-Франківська обл асть,78200);

- державному реєстратору з а місцезнаходженням банкрут а (м. Коломия, п-т Грушевсько го1/1);

- Івано-Франківському обла сному відділу з питань банкр утства (вул. С.Стрільців, 15, м . Івано-Франківськ, 76000);

Виготовлено в КП "Доку ментообіг госп. судів"


Кучма І. І. 31.03.11

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення31.03.2011
Оприлюднено04.04.2011
Номер документу14523158
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5010/662/2011-б-13/20

Ухвала від 14.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 30.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 15.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Постанова від 21.04.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні