Ухвала
від 14.07.2011 по справі 5010/662/2011-б-13/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

14 липня 2011 р. Справа № 5010/662/2011-Б-13/20

Господарський суд Ів ано-Франківської області у с кладі судді Шкіндер П. А. , пр и секретарі судового засідан ня Кучма І. І., розглянувши у ві дкритому судовому засіданні справу

за заявою Товариство з обме женою відповідальністю "Тор говий дім "Комерц", вул. І. Вільд е,1, м. Коломия, Івано-Франківсь ка область, офіс 3

до боржника Товариство з об меженою відповідальністю "Т орговий дім "Комерц", вул. І. Віл ьде,1, м. Коломия Івано-Франків ська область, офіс 3

про банкрутство,

за участю представників с торін:

від заявника ( боржника) пре дставники не з'явилися;

Арбітражний керуючий : Колі сник А.О. ( ліцензія НОМЕР_1 від 17.03.10);

ВСТ АНОВИВ:

постановою господарсько го суду Івано-Франківської о бласті від 21.04.2011року боржника визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, при значено ліквідатора по справ і Колісника А.О.

Відповідно до ч.2 ст. 41 ГПК Укр аїни, провадження у справах п ро банкрутство здійснюється у порядку, передбаченому цим кодексом з врахуванням вимо г Закону України “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”.

В судовому засіданні лікві датор боржника звіт та лікві даційний баланс підтримав та просить суд про їх затвердже ння. Представник Товариство з обмеженою відповідальніст ю "Торговий дім "Комерц" в судо ве засідання не з'явився.

Розглянувши матеріали спр ави, суд встановив наступне.

З поданого ліквідаційного балансу вбачається відсутні сть основних засобів, товарі в, майна та грошових коштів дл я задоволення вимог кредитор ів.

Ліквідатором проводився п ошук майна банкрута, для чого подавались запити до Колом ийського районного відділу статистики, Коломийського ВРЕР ДАІ, ДАІ м. Коломия, Управ ління Держкомзему у Коломийс ькому районі, ОКП "Коломийськ е міжрайонне бюро технічної інвентаризації, інспекції д ержагляду Івано-Франківсько ї обласної державної адмініс трації.

З вказаних установ надійшл и довідки, в яких вказується п ро відсутність зареєстрова ної нерухомості та транспорт них засобів. Відомостей про н аявність дебіторської забор гованості немає.

До боржника з майновими вим огами звернулись: ДПІ в Гусят инському районі з майновими вимогами в сумі 164, 59грн. та ТзО В "Компанія з управління акти вами "Пріоритет Фінанс" в сум і 11858956,27 грн. Дані майнові вимоги визнанні боржником в повном у обсязі.

В зв'язку з відсутністю майн а та майнових активів, відпов ідно до п.2. ст.32 і п.6. ст.40 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, май нові вимоги кредиторів з яки ми кредитори звернулись до г осподарського суду та майнов і вимоги кредиторів, які не за явили вимоги, вважати погаше ними. У відповідності до п.6.ст . 31 Закону України „Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом” слід вважати дані вим оги погашеними та такими, що п ідлягають списанню.

Під час проведення ліквіда ційної процедури боржника п ропозицій від санаторів, інв есторів та інших осіб, бажаюч их провести фінансове оздор овлення боржника не надходил о.

Отже, суд приходить до висно вку про відсутність можливос ті відновлення платоспромож ності боржника в ході ліквід аційної процедури.

Таким чином , ліквідатором вжито всіх заходів по вияв ленню майна підприємства-бан крута однак, майна не виявлен о, тому ліквідатор просить го сподарський суд затвердити л іквідаційний звіт та баланс по цьому підприємству і лікв ідувати його як юридичну осо бу.

Відповідно до ст. 40 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" підст авою для припинення провадже ння у справі є затвердження з віту ліквідатора та ліквідац ійного балансу в порядку, пер едбаченому ст. 32 цього Закону.

Керуючись ст.ст.ст.3-1, 12, 22, 23, 32, п .6 ст.40 ч. 2 ст. 32 Закону України "Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом", ст. 86 Господарс ького процесуального кодекс у України, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити ліквід аційний баланс ТзОВ "Торгов ий дім "Комерц", вул. І. Вільде,1, м . Коломия, Івано-Франківська о бласть, офіс 3, код ЄДРПОУ 35855791.

2. Юридичну особу - ТзОВ "Торг овий дім "Комерц", вул. І. Вільде ,1, м. Коломия, Івано-Франківськ а область, офіс 3, код ЄДРПОУ 3585579 1 ліквідувати та виключити йо го з Єдиного Державного Реєс тру Підприємств та Організац ій України.

3. Затвердити звіт про робо ту ліквідатора Коліснику А. О.

4.Вимоги кредиторів - ДПІ в Г усятинському районі з майно вими вимогами в сумі 164, 59грн. та ТзОВ "Компанія з управління а ктивами "Пріоритет Фінанс" в сумі 11858956,27 грн. незадоволені з а недостатністю майна та вим оги, заявлені після закінчен ня строку, встановленого для їх подання вважати погашени ми.

5. Зобов'язати усі банківськ і установи закрити розрахунк ові рахунки, відкриті боржни ком ТзОВ "Комерційні традиці ї", вул. Ірини Вільди,1, м. Коломи я, Івано-Франківська область , офіс 3., код ЄДРПОУ 35855786.

6.Провадження по справі прип инити.

Дану ухвалу направити за явнику (боржнику), Івано-Франк івський обласний відділ з пи тань банкрутства (вул.С.Стріл ьців 15,м.Івано-Франківськ), від ділу державної реєстрації (м .Коломия, проспект Грушевськ ого, 1/1), ліквідатору Коліснику А.О., (АДРЕСА_1).

СУДДЯ ШК ІНДЕР П.А.

Виготовлено в КП "Докумен тообіг госп. судів"


Кучма І. І. 14.07.11

Дата ухвалення рішення14.07.2011
Оприлюднено20.07.2011
Номер документу17067206
СудочинствоГосподарське
Сутьїх затвердже ння. Представник Товариство з обмеженою відповідальніст ю "Торговий дім "Комерц" в судо ве засідання не з'явився. Розглянувши матеріали спр ави

Судовий реєстр по справі —5010/662/2011-б-13/20

Ухвала від 14.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 30.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 15.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Постанова від 21.04.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні