Ухвала
від 01.06.2009 по справі 6-13/2009
КОРЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 6- 13/2009р.

01 червня 2009 року Корюківськ ий районний суд Чернігівсько ї області у складі:

головуючого - судді Чурупче нко М. І.,

при секретарі - Макуха О.О.,

державного виконавця - Кичк а Р.В., розглянувши у відкритом у судовому засіданні в м. Корю ківці у приміщенні суду пода ння Державної виконавчої слу жби в Корюківському районі п ро вирішення питання про нак ладення арешту на грошові ко шти боржника ПП «ІНФОРМАЦІ Я_1» м. Корюківка(звернення с тягнення на грошові кошти, що знаходяться на рахунках ПП « ІНФОРМАЦІЯ_1», -

встановив:

28 травня 2009 року державний виконавець ДВС у Корюківськ ому районі звернувся до суду з цим поданням, погодженим з н ачальником Корюківської дер жавної виконавчої служби, мо тивуючи свої вимоги тим, що у н их на виконанні знаходиться вимоги управління УПФУ в Кор юківському районі № Ю-677 про ст ягнення з ПП «ІНФОРМАЦІЯ_1 » АДРЕСА_1, код ЄДРПОУ НО МЕР_1, МФО банку 353100 в ЗАТ «Полі комбанк» м. Чернігів, рахунок № НОМЕР_2 на користь управ ління ПФУ в Корюківському ра йоні - 742, 55 грн. боргу та - 74, 26 грн. ви конавчого збору, тому просит ь вирішити питання про зверн ення стягнення на грошові ко шти, що знаходяться на рахунк ах боржника в банківських ус тановах у межах цих сум.

Державний виконавець в суд овому засіданні подання підт римав і просить суд надати до звіл на стягнення грошових к оштів, що знаходяться на раху нках боржника ПП «ІНФОРМАЦ ІЯ_1» м. Корюківка в установа х банків у межах суми боргу.

Відповідно до ст. 50 ЗУ «Про ви конавче провадження», стягне ння за виконавчими документа ми в першу чергу звертаються на кошти боржника, а відповід но ст. 4 цього закону до боржни ка застосовуються заходи при мусового стягнення.

Відповідно ст. 377 ЦПК України питання про звернення стягн ення на належні боржнику від інших осіб грошові кошти, що з находяться на рахунках цих о сіб в установах банків та інш их фінансових установах, при виконанні судових рішень та рішень інших органів (посадо вих осіб), а також питання про звернення стягнення на грошо ві кошти боржника, що знаходя ться на його рахунках в устан овах банків та інших фінансо вих установах, при виконанні рішень інших органів (посадо вих осіб) вирішується судом з а поданням державного викона вця, погодженим з начальнико м відділу державної виконавч ої служби. Суд розглядає пода ння державного виконавця без виклику чи повідомлення сто рін та інших заінтересованих осіб за участю державного ви конавця.

Вислухавши доводи державн ого виконавця, вивчивши мате ріали справи та виконавче пр овадження, суд приходить до в исновку про задоволення пода ння державного виконавця дер жавної виконавчої служби Кор юківського району, оскільки воно грунтується на законі.

Керуючись ст. ст. 4, 50 Закону Ук раїни «Про виконавче провадж ення», ст. 1074 ЦК України, ст. 377 ЦПК України, суд -

ухвалив:

Подання державного вико навця Державної виконавчої с лужби Корюківського району Ч ернігівської області - задов ольнити.

Дати дозвіл Державній вико навчій службі Корюківського району Чернігівської област і про стягнення грошових кош тів, що знаходяться на банків ському рахунку ПП «ІНФОРМА ЦІЯ_1» АДРЕСА_1 код ЄДРПО У НОМЕР_1, МФО банку 353100 в ЗАТ «Полікомбанк» м. Чернігів, ра хунок № НОМЕР_2 на користь управління ПФУ в Корюківськ ому районі Чернігівської обл асті - 742 (сімсот сорок дві) грив ень 55 коп. боргу, а також - 74 (сімд есят чотири) гривень 26 коп. вик онавчої збору, тобто в межах ц их сум.

Копію ухвали направити ПП « ІНФОРМАЦІЯ_1» м. Корюківка , та Державній виконавчій слу жбі Корюківського району Чер нігівської області.

На ухвалу суду протягом 5 дн ів з дня її проголошення може бути подано заяву про апеляц ійне оскарження, після подан ня якої протягом 10 днів може б ути подано апеляційну скаргу .

СудКорюківський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення01.06.2009
Оприлюднено28.04.2011
Номер документу14646351
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-13/2009

Ухвала від 09.06.2009

Цивільне

Березанський районний суд Миколаївської області

Старчеус О.П.

Ухвала від 01.06.2009

Цивільне

Корюківський районний суд Чернігівської області

Чурупченко М. І.

Ухвала від 13.05.2009

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Потеряйко С.А.

Ухвала від 24.09.2009

Цивільне

Армянський міський суд Автономної Республіки Крим

Шестаковська Л.П.

Ухвала від 02.04.2009

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Пономаренко В.В.

Ухвала від 23.02.2009

Адміністративне

Таращанський районний суд Київської області

Потеряйко С.А.

Ухвала від 03.02.2009

Цивільне

Сніжнянський міський суд Донецької області

Варнавська Л.О.

Ухвала від 11.03.2009

Цивільне

Микитівський районний суд м.Горлівки

Родіна Н.В.

Ухвала від 04.02.2009

Цивільне

Гірницький районний суд м.Макіївки

Стасєєва Г.М.

Ухвала від 27.05.2009

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Гудков Сергій В'ячеславович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні