Ухвала
від 28.03.2011 по справі 2а-0870/1758/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ СКОРОЧЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

28 березня 2011 року Справа № 2а-0870/1758/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

за позовною заявою: Регіона льного управління Департаме нту контролю за виробництвом

та обіго м спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державн ої

податко вої адміністрації України в Запорізькій області

до: фізично ї особи-підприємця ОСОБА_1

про: стягнен ня суми фінансових санкцій

та виконання вимог ст.ст. 105, 10 6 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

25 березня 2011 року до Запорізь кого окружного адміністрати вного надійшов адміністрати вний позов Регіонального упр авління Департаменту контро лю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової адміністрації Ук раїни в Запорізькій області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про стягнення сум и фінансових санкцій, у розмі рі 5491 грн. 10 коп.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністратив них судів та має розглядатис я у порядку адміністративног о судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий строк зв ернення до суду, передбачени й ст. 99 КАС України.

Таким чином, подана позовна заява відповідає вимогам за кону, підсудна даному адміні стративному суду, підстави д ля її повернення, залишення б ез розгляду чи відмови у відк ритті провадження у справі в ідсутні.

Відповідно до п. 3 ст. 1832 КАС Ук раїни, скорочене провадження застосовується в адміністра тивних справах щодо стягненн я грошових сум, які ґрунтують ся на рішеннях суб'єкта владн их повноважень, щодо яких зав ершився встановлений цим Код ексом строк оскарження.

Керуючись ст.ст. 107, 110, 160, 165, 1832 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провад ження у справі № 2а-0870/1758/11 за адмі ністративним позовом Регіон ального управління Департам енту контролю за виробництво м та обігом спирту, алкогольн их напоїв і тютюнових виробі в Державної податкової адмін істрації України в Запорізьк ій області до фізичної особи -підприємця ОСОБА_1 про ст ягнення суми фінансових санк цій.

Призначити справу до розгл яду в порядку скороченого пр овадження, яке відбудеться з а адресою: м. Запоріжжя, вул. Кр емлівська, 65-в в залі судового засідання № 19. Справа розгляд атиметься одноособово судде ю Артоуз Олесею Олександрівн ою.

Запропонувати відповідачу у 10 денний строк з дня одержан ня цієї ухвали, подати до Запо різького окружного адмініст ративного суду заперечення п роти позову та необхідні док ументи або заяву про визнанн я позову. Заперечення проти п озову або заява про визнання позову мають бути подані без посередньо до канцелярії суд у.

У разі неподання у встановл ений строк заперечень проти позову, справа буде розгляну та на підставі наявних у ній м атеріалів не пізніше трьох д нів з дня закінчення цього ст року.

Копію ухвали направити від повідачу.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.03.2011
Оприлюднено19.04.2011
Номер документу14825353
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/1758/11

Ухвала від 09.10.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Постанова від 24.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 28.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні