Ухвала
від 08.04.2011 по справі 2а-1670/2891/11
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закінчення підготовчо го провадження і

призначення справи до судо вого розгляду

08 квітня 2011 року м. Полтава Справа № 2а-1670/2891/11

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Молодецький Р.І., розглянувш и матеріали адміністративно ї справи за позовом Арбітр ажного керуючого ( ліквідат ора Товариства з обмеженою в ідповідальністю "Маяк" ) Куц енко Володимира Михайловича до Лохвицької міжрайонно ї державної податкової інспе кції в Полтавській області п ро зобов'язання вчинити певн і дії щодо розгляду зверненн я, -

В С Т А Н О В И В:

07 квітня 2011 року позивач Арбітражний керуючий (лі квідатор Товариства з обмеже ною відповідальністю "Маяк") Куценко Володимир Михайлови ч звернувся до Полтавськог о окружного адміністративно го суду з позовною заявою до Л охвицької міжрайонної держа вної податкової інспекції в Полтавській області про зобо в'язання вчинити певні дії що до розгляду звернення.

Ухвалою Полтавського окру жного адміністративного суд у від 08 квітня 2011 року провадже ння у справі за даним адмініс тративним позовом відкрито.

Під час підготовки с прави до судового розгляду в житі заходи для всебічного т а об'єктивного розгляду і вир ішення справи: вирішене пита ння про неможливість ухвален ня законного і обґрунтованог о судового рішення без прове дення судового засідання та виклику осіб, які беруть учас ть у справі, за правилами вста новленими статтею 183-2 Кодексу адміністративного судочинс тва України в порядку скороч еного провадження; зобов'яза но відповідача у разі запере чення проти позову надати вс і матеріали, що були або мали б ути взяті ним до уваги при доп ущенні бездіяльності, з прив оду якої подано позов; визнач ено факти, які необхідно вста новити для вирішення спору; с торонам направлено інформац ію, якою роз'яснено їхні проце суальні права і обов'язки; з'яс овано питання про склад осіб , які братимуть участь у справ і, а також вирішено інші питан ня, необхідні для розгляду сп рави по суті.

На підставі викладеного, к еруючись статтями 110, 114, 121 Кодек су адміністративного судочи нства України, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче пр овадження у справі за позово м Арбітражного керуючог о (ліквідатора Товариства з о бмеженою відповідальністю "М аяк") Куценко Володимира Ми хайловича до Лохвицької мі жрайонної державної податко вої інспекції в Полтавській області про зобов'язання вчи нити певні дії щодо розгляду звернення.

Призначити справу до судов ого розгляду у відкритому су довому засіданні на 14:20 26 квітн я 2011 року в приміщенні Полтавс ького окружного адміністрат ивного суду за адресою: м. Полт ава, вул. Степана Кондратенка , 6.

Викликати в судове з асідання осіб, які беруть уча сть у справі.

Запропонувати позива чу надати документи на підтв ердження власних повноважен ь по виконанню функцій арбіт ражного керуючого та ліквіда тора Товариства з обмеженою відповідальністю "Маяк".

Копію ухвали направи ти особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підл ягає.

Суддя Р.І. Молодецький

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.04.2011
Оприлюднено18.04.2011
Номер документу14842893
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1670/2891/11

Постанова від 05.07.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Р.І. Молодецький

Ухвала від 08.04.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Р.І. Молодецький

Ухвала від 08.04.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Р.І. Молодецький

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні