Ухвала
від 07.04.2011 по справі 5/3/239
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про відкладення розгляду с прави

07.04.11 Справа № 5/3/239

Суддя Ніколаєнко Р.А.

За заявою боржника - тов ариства з обмеженою відповід альністю “Запорізький лікер о-горілчаний завод”, м.Запорі жжя

Кредитори:

1. товариство з обмеженою ві дповідальністю “Юридично-ко мерційний центр “Агора”, м.Ки їв

2. товариство з обмеженою ві дповідальністю “Комерційни й центр “Агора-Плюс”, м.Київ

3.Спеціалізована державна п одаткова інспекція у м.Запор іжжі, м.Запоріжжя

4.дочірнє підприємство “Екс поінвест-3” закритого акціон ерного товариства “Експоінв ест”, м.Київ

5.товариство з обмеженою від повідальністю “Вереск-С”, м.М осква

6.товариство з обмеженою від повідальністю “Плато-Газ”, м .Київ

7. приватне підприємство “Ак імов Ф.”, м.Запоріжжя

8.товариство з обмеженою від повідальністю “Виробничо-к омерційне об' єднання “Крок , ЛТД”, м.Запоріжжя

9. відкрите акціонерне товар иство “Сведбанк”, м.Київ.

10.товариство з обмеженою ві дповідальністю “Юридична фі рма “Щедрін і партнери”, м.Зап оріжжя

11.управління Пенсійного фон ду України в Жовтневому райо ні м.Запоріжжя, м.Запоріжжя

12.Південний міжрайонний цен тр зайнятості, м.Запоріжжя

Банкрут: товариство з об меженою відповідальністю “З апорізький лікеро-горілчани й завод”, м.Запоріжжя, вул.Арте ма, 53, код ЄДРПОУ 00375527

про банкрутство

За участю прокуратури Запо різької області (повідомл ення про вступ у справу від 16.07. 2007 № 05/1-1852-07)

Ліквідатор арбітражний керуючий Козлова В.О.

Суддя Ніколаєнко Р .А.

Представники:

від кредиторів - не з' явилися

від боржника - ліквіда тор Козлова В.О.

присутні:

від РВФДМУ - Чоп”як В.М. ( дов. № 01/2 від 10.01.2011)

від ВВДФССвідНВВтаПЗУ: Мар кова Н.В. ( дов. № 04/1 від 04.01.2011)

від ДПІ у Жовтневому районі : Кваснюк-Сандак І.А. ( дов. № 11976/10/10- 010 від 16.08.2010)

В С Т А Н О В Л Е Н О :

Відповідно до пост анови Вищого господарського суду України від 12.02.2008 у справі № 5/3/239(02), якою скасовано постано ву Запорізького апеляційног о господарського суду від 09.08.20 07 та ухвалу господарського с уду Запорізької області від 10.04.2007 у цій справі, а справу пере дано на розгляд до суду перш ої інстанції, розпорядженням голови господарського суду Запорізької області від 27.03.2008 № 452 справу № 5/3/239(02) передано на ро згляд судді Ніколаєнку Р.А.

Ухвалою господарського с уду від 31.03.2008 справу прийнято до розгляду (на стадії ліквідац ійної процедури) з призначен ням судового засідання на 16.04.20 08.

Судовий процес у справі фік сується аудиозаписом за допо могою програмно-апаратних ко мплексів “Діловодство суду” , “Оберіг”.

Судові засідання неоднора зово відкладались.

Ухвалою від 25.11.2010 ліквідаторо м призначено арбітражного ке руючого Козлову В.О. , судове з асідання для розгляду звіту ліквідатора відкладались.

Ліквідатором надано звіт , ліквідбаланс, реєстр вимог к редиторів, документи в підтв ердження проведення ліквіда ційної процедури.

Від РВ ФДМУ по Запорізькій о бласті надійшло клопотання п ро зупинення провадження по справі до розгляду Жовтневим районним судом справи за поз овом прокурора Запорізької о бласті в інтересах РВ ФДМУ по Запорізькій області до фізи чних осіб про витребування м айна- об”єкта незавершеного будівництва за адресою : м.Зап оріжжя, вул.Артема, 53.

Представник Фонду держмай на в судовому засіданні 24.02.2011 кл опотання підтримала, вважає вирішення справи про банкрут ство не можливим до розгляду справи Жовтневим районним с удом, також пояснила, що хоч 13.12 .2010 у судовому засідання судде ю Жовтневого райсуду і було о голошено вступну та резолюти вну частини рішення, повного тексту сторони не отримувал и, таким чином, у Фонду є сумні ви щодо наявності рішення по справі.

Ліквідатор проти клопотан ня заперечила, вважає, що спір щодо майна- об”єкта не заверш еного будівництва вирішени й в судовому порядку, існує мо жливість затвердити звіт лік відатора по справі.

Представник ВВДФССвідНВВт аПЗУ клопотання про зупиненн я провадження по справі прос ить вирішити на розсуд суду, з і звітом ліквідатора згодна, заперечень до нього немає.

Розглянувши матеріали лік відпроцедури, вислухавши лік відатора, присутніх представ ників, прокурора, суд відклав судове засідання з розгляду клопотання про зупинення пр овадження по справі та звіту ліквідатора до 07.04.2011.

В судовому засіданні 07.04.2011 пр едставник РВ ФДМУ клопотанн я підтримав, уточнивши його п росить зупинити провадження по справі до перегляду апеля ційною інстанцією рішення Ж овтневого районного суду за позовом прокурора Запорізьк ої області в інтересах РВ ФДМ У по Запорізькій області до ф ізичних осіб про витребуванн я майна- об”єкта незавершено го будівництва за адресою : м.З апоріжжя, вул.Артема, 53.

Ліквідатор проти зупиненн я провадження по справі запе речує, надала письмовий відз ив на клопотання РВ ФДМУ, зазн ачивши, що об”єкт незавершен ого будівництва за адресою : м.Запоріжжя, вул.Артема, 53 є дер жавною власністю, у власност і банкрута не перебував, а був орендований ТОВ “Запорізьки й лікеро-горілчаний завод”, д о ліквідаційної маси не був в ключений та не може бути вклю чений в подальшому, на тепері шній час ліквідаційна процед ура завершена, відсутні будь -які перешкоди для затвердже ння звіту ліквідатора, спірн е майно ба банкрута відношен ня не має. Також ліквідатором надано суду звіт ліквідатор а, який вони просить затверд ити.

Присутні в судовому засіда нні представники ДПІ у Жовне вому районі та ФСС відНВВта П ЗУ вважають необхідним перев ірити чи дійсно спірне майно було на балансі банкрута, роз гляд справи вважають можлив им відкласти.

Розглянувши надані суду ма теріали, вислухавши ліквідат ора, присутніх представників , суд вважає необхідним відкл асти судове засідання для ро згляду клопотання про зупине ння провадження по справ та р озгляду звіту ліквідатора, л іквідаційного балансу, реєст ру вимог кредиторів, докумен тів, що підтверджують провед ення ліквідаційної процедур и до 12.05.2011.

На підставі викладеного, ке руючись ст. 5, 22 Закону України “ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом”, ст.ст.77, 86 Госп одарського процесуального к одексу України, суд

У Х В А Л И В :

Судове засідання для розгляду клопотання РВ ФДМУ по Запорізькій області про з упинення провадження по спра ві, звіту ліквідатора, ліквід аційного балансу, реєстру ви мог кредиторів, документів в підтвердження проведення лі квідаційної процедури заслу ховування інформації про хід ліквідаційної процедури від класти до 12.05.2011 о 10.40.

Засідання відбудеться в п риміщенні господарського су ду Запорізької області за ад ресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюл еніна, 21/ вул.Шаумяна, 4, корпус 2, каб.216.

Зобов”язати:

Ліквідатора, прокурора, РВ ФДМУ по Запорізькій обл асті - надати інформаці ю про розгляд апеляційної ск арги на рішення Жовтневого р айонного суду за позовом зас тупника прокурора Запорізьк ої області в інтересах РВ ФДМ У по Запорізькій області до ОСОБА_1, ОСОБА_2., ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про витребуванн я майна, надати копію рішення ; письмові пропозиції щодо за твердження звіту ліквідатор а;

Ліквідатора- перевірит и факт перебування на баланс і банкрута спірного майна- об ”єкта незавершеного будівни цтва за адресою : м.Запоріжжя , вул.Артема, 53, направити запит и до органів ДАІ щодо розшуку транспортних засобів банкру та; вдруге скликати комітет к редиторів, на якому розгляну ти звіт ліквідатора, відпові дний протокол надати суду;

Кредиторів - пр едставити відзив на клопотан ня про зупинення провадження по справі, на комітеті кредит орів розглянути звіт ліквіда тора, надати пропозиції щодо його затвердження;

РВ ФДМУ по Запорізьк ій області - надати норма тивне та документальне обґру нтування заявленого клопота ння, докази перебування на ба лансі банкрута об”єкта незав ершеного будівництва за адр есою : м.Запоріжжя, вул.Артема, 53 на момент незаконної реаліз ації ТОВ “Запорізький лікеро -горілчаний завод”, надати до говір оренди на спірне майно , документи щодо приватизаці ї банкрута, статути ТОВ;

Державного реєстратора - надати довідку та витяг п ро наявні у ЄДР реєстраційні записи стосовно боржника;

Запорізьку філію Інформа ційного центру Міністерства юстиції України - витяг з реєстру заборон відчуження об' єктів нерухомого майна , витяг з Державного реєстру о бтяжень рухомого майна щодо наявності майна боржника у р еєстрі.

Явку прокурора, кредиторі в, ліквідатора, РВ ФДМУ по Запо різькій області в засідання суду визнати обов' язковою.

Примірники ухвали направи ти кредиторам, банкруту, лікв ідатору, прокуратурі Запорі зької області, РВ ФДМУ по Запо різькій області, відділу з пи тань банкрутства у Запорізьк ій області, ДПІ у Жовтневому р айоні м.Запоріжжя, державном у реєстратору виконавчого ко мітету Запорізької міської р ади.

Су ддя Р.Ніколаєнк о

Дата ухвалення рішення07.04.2011
Оприлюднено20.04.2011
Номер документу14925741
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/3/239

Ухвала від 14.09.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 25.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 17.08.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 20.07.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 01.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 20.04.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 25.03.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 25.02.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Постанова від 19.01.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О. С.

Ухвала від 04.08.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні