Ухвала
від 15.04.2011 по справі 2а-0870/2248/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

15 квітня 2011 року                                                    Справа №  2а-0870/2248/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Недашківська К.М., розглянувши матеріали адміністративного позову за позовною заявою Пологівської міжрайонної державної податкової інспекції Запорізької області до Приватного підприємства «Дагаз»  про стягнення податкової заборгованості, та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

                                                             ВСТАНОВИВ:

13 квітня 2011 року до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Пологівської міжрайонної державної податкової інспекції Запорізької області до Приватного підприємства «Дагаз»  про стягнення податкової заборгованості.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 17 КАС України юрисдикція адміністративних судів поширюється на спори за зверненням суб’єкта владних повноважень у випадках, встановлених Конституцією та законами України.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб’єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно зі ст. 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства і відповідно до ч. 2 ст. 18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Судом встановлено, що подана до суду позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст. 106 КАС України.

Таким чином, підстави для залишення позовної заяви без розгляду, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з’ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору тощо.

 На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження  і  призначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 160, 165  КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у справі №2а-0870/2248/11 за адміністративним позовом Пологівської міжрайонної державної податкової інспекції Запорізької області до Приватного підприємства «Дагаз»  про стягнення податкової заборгованості

2. Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на           05 травня 2011 року     яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань №1 о    16:00    

Справа розглядатиметься одноособово суддею Недашківською Катериною Михайлівною.

3.Зобов’язати:

позивача надати – власне письмове підтвердження того, що у провадженні адміністративних судів або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору; документи, що посвідчують правовий статус юридичної особи; письмові нормативно та документально обґрунтовані пояснення по суті спору; листування між сторонами по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); довідку з Єдиного державного реєстру щодо місцезнаходження юридичної особи на час розгляду справи; докази вжиття заходів по погашенню податкового боргу відповідно до Закону України №2181 від 21.12.2000р.; облікову картку відповідача., оригінали доданих до позову документів – суду для огляду;

відповідача – документи, що посвідчують правовий статус юридичної особи; письмові нормативні та документальні обґрунтування позову; у разі невизнання адміністративного позову подати суду до судового засідання письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; письмові пояснення з приводу обставин, викладених у позові; листування між сторонами по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); при незгоді з розрахунком позивача надати контррозрахунок; докази сплати податкової заборгованості у повному обсязі або частково письмово належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – суду для огляду.

4. Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову до 04 травня 2011 р. подати суду письмові заперечення та докази на обґрунтування цих заперечень.

5. Копію даної ухвали направити сторонам по справі.

6. На судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з  моменту прийняття.

Суддя                                                                                                         К.М. Недашківська

 

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.04.2011
Оприлюднено20.04.2011
Номер документу14929809
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/2248/11

Постанова від 16.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 15.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні