Ухвала
від 14.04.2011 по справі 01/1760
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРК АСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"14" квітня 2011 р. Справа № 01/1760

Господарський суд Ч еркаської області в складі с уддіголовуючого судді - Чев гуза О.В., при секретарі - Олі йник І.С., за участю Батаргін ої Ю.О. - представника Сміл янської об' єднаної державн ої податкової інспекції за д овіреністю,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в м. Черкас и справу за заявою Смілянськ ої об' єднаної державної под аткової інспекції

до товариства з обмеженою в ідповідальністю “Євро-місто Сміла”, м. Сміла, Черкаської о бласті

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарським судом Черкаської області 06 вересня 2010 року на підставі ст. 52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” (д іла - Закон) за заявою Смілян ської об' єднаної державної податкової інспекції поруше но провадження у справі про б анкрутство відсутнього борж ника - товариства з обмежен ою відповідальністю “Євро-мі сто Сміла” (вул. Севастопольс ька, 58, м. Сміла, Черкаської обла сті, код ЄДР 36091257).

Постановою суду від 21 вере сня 2010 року боржника визнано б анкрутом та відкрито ліквіда ційну процедуру, ліквідаторо м банкрута призначено арбітр ажного керуючого Яценка Ан дрія Олексійовича.

Ліквідатором у встановлен ий строк господарському суду не надано на затвердження зв іт про вчинені ліквідаційні заходи.

Судом справу призначено д о розгляду у судовому засіда нні.

До початку судового засіда ння ліквідатор звернувся до суду з заявою про дострокове припинення своїх обов' язк ів.

Представник кредитора у су довому засіданні проти заяви ліквідатора не заперечила.

Заслухавши представника к редитора, дослідивши матеріа ли справи, суд вважає за необх ідне заяву ліквідатора задов ольнити та продовжити строк ліквідаційної процедури, вих одячи з наступних правових п ідстав та мотивів.

Відповідно до ч. 1 ст. 5 Закону провадження у справах про ба нкрутство регулюється цим За коном, Господарським процесу альним кодексом України, інш ими законодавчими актами.

Згідно з абз. 4 ст. 1 Закону суб ' єкт господарської діяльно сті може бути визнаний банкр утом тільки в разі встановле ння господарським судом його неспроможності відновити св ою платоспроможність віднов ити свою платоспроможність т а задовольнити визнані судом вимоги кредиторів не інакше як через застосування лікві даційної процедури.

Відповідно до ст. 22 Закону ст рок ліквідаційної процедури не може перевищувати дванад цяти місяців. Господарський суд може продовжити цей стро к шість місяців, якщо інше не п ередбачено цим Законом.

Приймаючи до уваги, що у вс тановлені Законом строки лік відатору завершити процедур у ліквідації банкрута не вда лось, суд вбачає за необхідне продовжити строк ліквідаці йної процедури банкрута на шість місяців.

Відповідно до ч. 3 ст. 24 Зако ну ліквідатор (ліквідаційна комісія) виконують свої повн оваження до завершення лікві даційної процедури в порядк у, встановленому цим Законом та іншими нормативно-правов ими актами.

Згідно з ст. 31 Закону арбітр ажний керуючий, окрім іншого , має право подавати до господ арського суду заяву про дост рокове припинення своїх обов ' язків.

Враховуючи заяву ліквіда тора, суд вважає за можливе до строково припинити обов' яз ки ліквідатора та призначити новим ліквідатором банкрут а арбітражного керуючого К орицького Сергія Володимиро вича.

На підставі вищевказаного , керуючись ст. ст. 31, 22, 24 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, ст. 86 Г ПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Припинити повноваження ліквідатора банкрута - арбі тражного керуючого Яценка Андрія Олексійовича.

Призначити ліквідатором т овариства з обмеженою відпов ідальністю “Євро-місто Сміла ” арбітражного керуючого К орицького Сергія Володимиро вича (ліцензія серії НОМЕ Р_1 від 24 вересня 2010 року, місце проживання: АДРЕСА_1).

Продовжити строк ліквіда ційної процедури банкрута н а шість місяців.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення14.04.2011
Оприлюднено05.05.2011
Номер документу15089377
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом від сутнього боржника

Судовий реєстр по справі —01/1760

Ухвала від 06.09.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 26.02.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 07.02.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 24.01.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 11.01.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 14.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 01.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 21.09.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні