Постанова
від 21.04.2011 по справі 27/148б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21.04.11 р. Справа № 27/148б

за заявою кредитора (заяв ника) Фізичної особи- підприє меця ОСОБА_1 м.Донецьк

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніс тю „АГЕНТСТВО РОЗПОВСЮДЖЕНН Я ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ” м.Д онецьк

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Дер ев' янченко Я.Ю.

Суддя С.С.Тарапата

Представники сторін:

від кредиторів - ОСОБА_5 , ОСОБА_6, ОСОБА_7 (за дов ір.)

від боржника - Кострова О.Є. (за довір.)

Розпорядник майна - Дер ев' янченко Я.Ю.

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 03.12.10р . порушена справа про банкрут ство Товариства з обмеже ною відповідальністю „АГЕНТ СТВО РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ПЕРІО ДИЧНИХ ВИДАНЬ” м.Донецьк, в ведений мораторій на задовол ення вимог кредиторів, введе на процедура розпорядження м айном боржника строком на 5 мі сяців до 03.06.11р., розпорядником м айна призначений арбітражни й керуючий Дерев' ян ченко Я.Ю.

Ухвалою суду від 20.12.10р. винесе но ухвалу за результатами пі дготовчого засідання, дата п опереднього засідання суду з розгляду реєстру вимог кред иторів призначена на 03.03.11р.

В газеті „Урядовий Кур' єр ” №247 від 31.12.10р. опубліковано ого лошення про порушення справи №27/148Б про банкрутство ТОВ „АГЕ НТСТВО РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ПЕР ІОДИЧНИХ ВИДАНЬ” м.Донецьк .

Ухвалою суду від 17.03.11р. затвер джено реєстр вимог кредиторі в.

18.04.11р. до господарського суду надійшло клопотання арбітра жного керуючого Дерев' ян ченко Я.Ю. про визнання борж ника банкрутом і відкриття л іквідаційної процедури. До к лопотання доданий протокол з асідання комітету кредиторі в №1 від 15.04.11р., звіт розпорядник а майна від 14.04.11р., звіт за резул ьтатами проведення аналізу ф інансово-господарської діял ьності неплатоспроможного п ідприємства - Товариства з обмеженою відповідальні стю „АГЕНТСТВО РОЗПОВСЮДЖЕН НЯ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ” в ід 14.04.11р. Також суду надана заяв а арбітражного керуючого Д ерев' янченко Я.Ю. про згод у на призначення ліквідаторо м по справі та копія ліцензії на право провадження діяльн ості арбітражних керуючих.

Крім того в судовому засіда нні розпорядник майна зверну вся до суду з клопотанням про затвердження оплати послуг арбітражного керуючого в роз мірі двох мінімальних заробі тних плат щомісячно.

Розглянувши в судовому зас іданні 21.04.11р. звіт розпорядник а майна від 14.04.11р., звіт за резул ьтатами проведення аналізу ф інансово-господарської діял ьності неплатоспроможного п ідприємства - Товариства з обмеженою відповідальні стю „АГЕНТСТВО РОЗПОВСЮДЖЕН НЯ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ” в ід 14.04.11р. та інші матеріали спра ви, заслухавши представників кредиторів та боржника, суд в становив:

Комітетом кредиторів на за сіданні 15.04.11р. одноголосно при йняті рішення про звернення до господарського суду з кло потанням про визнання боржни ка банкрутом і відкриття лік відаційної процедури, та при значення ліквідатором арбіт ражного керуючого Дерев' янченко Я.Ю.

Згідно звіту розпорядника майна за результатами прове дення аналізу фінансово-госп одарської діяльності неплат оспроможності підприємства Товариства з обмеженою в ідповідальністю „АГЕНТСТВО РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ПЕРІОДИЧН ИХ ВИДАНЬ” від 14.04.11р. встанов лена відсутність ознак дій з приховування чи доведення д о банкрутства або фіктивного банкрутства підприємства. А рбітражним керуючим зроблен ий висновок про неможливість відновлення платоспроможно сті боржника та необхідність введення подальшої процедур и у справі - ліквідацію борж ника.

В силу п.8 ст.16 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” прийняття рішення про звернення до гос подарського суду з клопотанн ям про визнання боржника бан крутом і відкриття ліквідаці йної процедури належить до к омпетенції комітету кредито рів.

Згідно ст.22 Закону України „ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом” у випадках, п ередбачених цим Законом, гос подарський суд приймає поста нову про визнання боржника б анкрутом і відкриває ліквіда ційну процедуру.

Відповідно до ст.24 вказаног о закону господарський суд м ає право призначити ліквідат ором особу, яка виконувала по вноваження розпорядника май на.

З огляду на вищевикладене с уд вважає за необхідне клопо тання комітету кредиторів за довольнити, визнати боржника банкрутом, відкрити ліквіда ційну процедуру по справі ст роком на 4 місяці, ліквідаторо м призначити арбітражного ке руючого Дерев' янченко Я.Ю .

За результатами розгляду в судовому засіданні клопотан ня розпорядника майна про за твердження оплати послуг арб ітражного керуючого в розмір і 2-х мінімальних заробітних п лат щомісячно, суд встановив :

Згідно п.4 ст.3-1 Закону Україн и „Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” арбітражн ий керуючий має право отриму вати винагороду в розмірі та порядку, передбачених закон ом.

Відповідно до п.12 ст.3-1 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” о плата послуг арбітражного ке руючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквіда тора) за кожен місяць здійсне ння ним своїх повноважень вс тановлюється та виплачуєтьс я в розмірі, встановленому ко мітетом кредиторів і затверд женому господарським судом, якщо інше не встановлено цим Законом, але не менше двох мін імальних заробітних плат та не більше середньомісячної з аробітної плати керівника бо ржника за останні дванадцять місяців його роботи перед по рушенням провадження у справ і про банкрутство.

Комітетом кредиторів на за сіданні 15.04.11р. одноголосно при йнято рішення про затверджен ня оплати послуг арбітражном у керуючому Дерев' янченк о Я.Ю. в розмірі двох мінімал ьних заробітних плат щомісяч но.

Присутні в судовому засіда нні представники членів комі тету кредиторів клопотали пр о затвердження оплати послуг розпорядника майна та лікві датора - арбітражного керуюч ого Дерев' янченко Я.Ю. в розмірі двох мінімальних зар обітних плат щомісячно.

З огляду на зазначене суд в важає за необхідне затвердит и оплату послуг арбітражного керуючого Дерев' янченко Я.Ю. в розмірі двох мінімаль них заробітних плат щомісячн о.

Враховуючи викладене та ке руючись пунктами 10, 12 ст.3-1, ст.ст . 16, 22 - 25 Закону України „Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом”, ст.ст. 43, 86 ГПК Украї ни, господарський суд

П О С Т А Н О В И В:

Припинити процедуру розпо рядження майном боржника.

Визнати боржника - Това риство з обмеженою відпові дальністю „АГЕНТСТВО РОЗПОВ СЮДЖЕННЯ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДА НЬ” (м.Донецьк, проспект Д зержинського, б.8, кв.13; код ЄДР ПОУ 32123586) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру по справі строком на 4 м ісяці до 21.08.2011р.

Призначити ліквідатором а рбітражного керуючого Дер ев' янченко Ярослава Юрійов ича (ліцензія серії НОМЕ Р_2; ідентифікаційний номер - НОМЕР_1, адреса: АДРЕС А_1).

Зобов' язати ліквідатора опублікувати в офіційних др укованих органах оголошення про визнання боржника банкр утом, відкриття ліквідаційно ї процедури та призначення л іквідатора; докази публікаці ї оголошення представити суд у. По закінченні встановлено го судом строку ліквідаційно ї процедури подати до суду зв іт про проведену роботу та до кументи, передбачені ст.32 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”.

Затвердити оплату послуг а рбітражного керуючого Дер ев' янченко Ярослава Юрійов ича (розпорядника майна та ліквідатора) в розмірі двох м інімальних заробітних плат щ омісячно.

Суддя Тарапата С.С.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення21.04.2011
Оприлюднено04.05.2011
Номер документу15113028
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/148б

Ухвала від 09.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 27.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 03.09.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 15.02.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 13.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 14.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Постанова від 07.08.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Куровський C.B.

Ухвала від 26.07.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Куровський C.B.

Ухвала від 04.07.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 19.06.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні