Ухвала
від 04.05.2011 по справі 2а-2470/138/11
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про внесення виправлень в с удове рішення

04 травня 2011 р. м. Чернівці Спр ава № 2а-2470/138/11

Чернівецький окружни й адміністративний суд в скл аді:

головуючого судді: Спіжав ки Г.Г.,

при секретарі судового зас ідання: Хмілю С.Р.

за участю сторін:

від позивача - Романюк Д.Г .,

державного реєстратора Ст орожинецької райдержадміні страції - Філіпович Н.Я.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адмініст ративну справу за позовом Де ржавної податкової інспекці ї у Сторожинецькому районі Ч ернівецької області до Прива тного підприємства "Тексторг " про скасування державної ре єстрації зміни до установчих документів, -

встановив:

Постановою Чернівецько го окружного адміністративн ого суду від 16 березня 2011 року п озов Державної податкової ін спекції у Сторожинецькому ра йоні Чернівецької області до Приватного підприємства "Те ксторг" про скасування держа вної реєстрації задоволено п овністю, державного реєстрат ора Сторожинецької райдержа дміністрації зобов'язано ска сувати державну реєстрацію з міни до установчих документі в юридичної особи приватного підприємства "Тексторг", а сам е змін місцезнаходження юрид ичної особи, що проведені 16.11.2010 року за номером в ЄДР 13541070002002267, та направити справу СГД "Тексто рг" по місцю попередньої реєс трації.

14.04.2011р. до суду надійшов лист д ержавного реєстратора Сторо жинецької райдержадміністр ації, в якому він зазначає, що не в змозі виконати постанов у в повному обсязі. У зв'язку з цим призначено до судового р озгляду питання про внесення виправлень в судовому рішен ні на 04 травня 2011 року о 10 год. 30 хв .

В судове засідання з'явилис я представник позивача та де ржавний реєстратор Сторожин ецької райдержадміністраці ї.

Судом встановлено, що реєст раційний запис 13541070002002267, згідно д аних Єдиного державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб-підприємців (ЄДР), пров едений не 16.11.2011р., а 15.11.2011р.

В резолютивній частині суд ового рішення допущено описк у, а саме вказано: направити сп раву СГД "Тексторг" по місцю по передньої реєстрації, поряд з цим в ЄДР значиться юридичн а особа з назвою Приватне під приємство "Тексторг".

Відповідно до ст.14 Закону Ук раїни "Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб-підприємців", передача реєстраційної справи здійсн юється в зв'язку із зміною міс цезнаходження юридичної осо би, пов'язане зі зміною адміні стративного району. Реєстрац ійна справа передається (над силається) в інший адміністр ативний район, після зняття з обліку юридичної особи шлях ом вчинення відповідних реєс траційних дій через програмн е забезпечення. Враховуючи в ищевикладене, державний реєс тратор не в змозі виконати по станову у зв'язку із відсутні стю зобов'язання зняти з облі ку Приватне підприємство "Те ксторг" шляхом вчинення відп овідних реєстраційних дій в ЄДР.

У відповідності до ст.169 Коде ксу адміністративного судоч инства України, суд може з вла сної ініціативи або за заяво ю особи, що брала участь у спра ві, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в с удовому рішенні цього суду о писки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, н абрало судове рішення законн ої сили чи ні. Питання про внес ення виправлень суд вирішує в судовому засіданні.

Керуючись ст.169 Кодексу адмі ністративного судочинства У країни, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Пункт 2 резолютивної ча стини постанови викласти в н аступній редакції - "Зобов'яза ти державного реєстратора Ст орожинецької райдержадміні страції скасувати державну р еєстрацію зміни до установчи х документів юридичної особи приватного підприємства "Те ксторг", а саме зміни місцезна ходження юридичної особи, що проведені 15.11.2010 року за номером в ЄДР 13541070002002267; зняти з обліку ПП "Т ексторг" шляхом вчинення від повідних реєстраційних дій в ЄДР, направити реєстраційну справу ПП "Тексторг" по місцю попередньої реєстрації, вказ авши місцезнаходження юриди чної особи ПП "Тексторг" - 08300, Киї вська область, Бориспільськи й район, м.Бориспіль, вул.Карла Маркса, буд. 1А", та зобов'язати державного реєстратора вико навчого комітету Бориспільс ької міської ради Київської області взяти на облік ПП "Тек сторг" (і.к. 37036760) шляхом вчинення відповідних реєстраційних д ій в ЄДР.

Порядок і строки оскарже ння ухвали визначаються ст.с т. 185, 186 Кодексу адміністративн ого судочинства України.

Ухвали суду першої інстанц ії можуть бути оскаржені в ап еляційному порядку окремо ві д постанови суду повністю аб о частково у випадках, встано влених цим Кодексом. Запереч ення на інші ухвали можуть бу ти викладені в апеляційній с карзі на постанову суду перш ої інстанції.

Апеляційна скарга подаєть ся до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ух валив оскаржуване судове ріш ення. Копія апеляційної скар ги одночасно надсилається ос обою, яка її подає, до суду апе ляційної інстанції. Апеляцій на скарга на ухвалу суду перш ої інстанції подається протя гом п'яти днів з дня проголоше ння ухвали. Якщо ухвалу було п остановлено у письмовому про вадженні або без виклику осо би, яка її оскаржує, апеляційн а скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання коп ії ухвали.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можлив ість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляці йне оскарження ухвали суду о бчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Суддя Г.Г. Спіжавка

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.05.2011
Оприлюднено11.05.2011
Номер документу15135500
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2470/138/11

Ухвала від 04.05.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Спіжавка Георгій Георгійович

Постанова від 16.03.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Спіжавка Георгій Георгійович

Ухвала від 26.01.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Спіжавка Георгій Георгійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні