Ухвала
від 31.03.2011 по справі 2а-0870/1845/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

31 березня 2011 року Справа № 2а-0870/1845/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши у м . Запоріжжі матеріали адміні стративного позову

за заявою Управління Пенсі йного фонду України в Бердян ському районі Запорізької об ласті

до Публічного акціонерног о товариства «Троянівський е леватор»

про стягнення заборговано сті з фактичних витрат на вип лату та доставку пенсій за ві ком, призначених на пільгови х умовах,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Управління Пенсійного фо нду України в Бердянському р айоні Запорізької області до Публічного акціонерного тов ариства «Троянівський елева тор» про стягнення 9 099 грн. 73 ко п. заборгованості з фактични х витрат на виплату та достав ку пенсій, призначених на піл ьгових умовах.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність витребувати у стор ін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у спра ві.

В ході підготовчого провад ження по справі були проведе ні такі підготовчі дії: з' яс овано коло осіб, які підлягаю ть виклику в судове засіданн я, визначено факти, які необх ідно встановити для вирішенн я спору тощо.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 110, 160, 165 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадженн я у Запорізькому окружно му адміністративному суді за заявою Управління Пенсійног о фонду України в Бердянсько му районі Запорізької област і до Публічного акціонерного товариства «Троянівський ел еватор» про стягнення 9 099 грн. 73 коп. заборгованості з факти чних витрат на виплату та дос тавку пенсій, призначених на пільгових умовах.

2.Призначити судове засідан ня на 14 квітня 2011 року о /об 12:00 год., яке буде проводит ися суддею Прасовим О.О. одноо собово в приміщенні Запорі зького окружного адмініст ративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 6 5в, каб. 247, зала судових засідан ь 20.

3.Зобов' язати:

позивача надати - нормати вно-правове обґрунтування ро зміру відшкодування (у відсо тковому відношенні) з виплач еної пенсії з зазначенням: по місячної калькуляції сум, як і підлягають стягненню, зага льного стажу роботи пенсіоне ра на роботах зі шкідливими у мовами за Списком №2, стажу роб оти на вказаному підприємств і, частки, яка підлягає відшко дуванню саме цим відповідаче м; відомості про те, коли і яки м розпорядженням призначена пенсія пенсіонеру; докази вр учення/одержання відповідач ем розрахунку сум відшкодува ння; докази незастосування/з астосування до відповідача п роцедури розстрочення забор гованості відповідно до п.7 Ро зділу VІІІ «Прикінцеві та пер ехідні положення» Закону Укр аїни «Про збір та облік єдино го внеску на загальнообов'яз кове державне соціальне стра хування»; картку особового р ахунку відповідача станом на день подачі позову; інші дока зи в обґрунтування позовних вимог; документи в підтвердж ення несплати відповідачем з аборгованості на час розгляд у справи; оригінали доданих д о позову та витребуваних док ументів надати суду для огля ду, копії витребуваних докум ентів - у справу;

відповідача надати - уста новчі документи; нормативно та документально обґрунтова ні письмові пояснення/запере чення з приводу обставин, вик ладених у позовній заяві; лис тування з позивачем по суті с пору (при наявності); докази п овної/часткової сплати суми позову; належним чином засві дчені копії витребуваних док ументів надати у справу, ориг інали - суду для огляду.

4.Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову до 22.03.2011 подат и суду письмові заперечення та докази на обґрунтування ц их заперечень.

5.Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі.

6.На судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпи с) О.О. Прасов

Ухвала набрала законної си ли.

Суддя О.О. Прасов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення31.03.2011
Оприлюднено16.05.2011
Номер документу15157951
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/1845/11

Постанова від 28.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 28.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 31.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні