Ухвала
від 21.04.2011 по справі 2а-0870/1814/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

21 квітня 2011 року Справа № 2а-0870/1814/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Нестеренко Л.О., розглянувш и матеріали адміністративно го позову

за заявою Розівського райо нного центру зайнятості

до ОСОБА_1

про стягнення 6216 грн. 18 коп. не законно отриманої допомоги п о безробіттю

ВСТАНОВИВ:

Розівський районний центр зайнятості звернувся до суд у з адміністративним позовом до ОСОБА_1 про стягнення 621 6 грн. 18 коп. незаконно отримано ї допомоги по безробіттю.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення, зал ишення без розгляду чи відмо ви у відкритті провадження п о справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у спра ві підлягає відкриттю.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС У країни, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у З апорізькому окружному адм іністративному суді за позов ом Розівського районного цен тру зайнятості до ОСОБА_1 про стягнення 6216 грн. 18 коп. неза конно отриманої допомоги по безробіттю.

2. Призначити судове засідан ня на 18 травня 2011 року о 10:00 , яке буде проводитися су ддею Нестеренко Л.О. одноособ ово в приміщенні Запорізьк ого окружного адміністрат ивного суду за адресою: м. Запо ріжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб .144

3. Зобов' язати:

позивача - подання належн им чином засвідчених копій д окументів в підтвердження то го, коли позивачу стало відом о про те, що відповідач зареєс трована як суб'єкт підприємн ицької діяльності, актів роз слідування страхових випадк ів та обґрунтованості виплат и матеріального забезпеченн я безробітним в зв'язку з пода чею застрахованою особою док ументів, що дають їй право на о держання допомоги по безробі ттю відповідно до частини пе ршої статті 22 Закону України « Про загальнообов'язкове держ авне соціальне страхування н а випадок безробіття»або док ументів в підтвердження не п роведення такої перевірки; д окладного розрахунку суми ма теріальної допомоги, зі зазн аченням її розміру у кожному місяці; докази отримання від повідачем матеріальної допо моги; інші документи в обґрун тування позову; оригінали до даних до позову документів н адати суду для огляду;

відповідача - надати доку мент, що посвідчує особу; норм ативно та документально обґр унтовані письмові пояснення з приводу обставин, викладен их у позовній заяві; листуван ня з позивачем по суті спору (п ри наявності); документи в під твердження повної або частко вої сплати заборгованості; н алежним чином засвідчені коп ії витребуваних документів н адати у справу, оригінали - с уду для огляду.

4. Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обґрунту вання цих заперечень до 15.05.2011р.

5. Копію даної ухвали направ ити сторонам по справі, копію позовної заяви і доданих до н еї документів направити відп овідачу.

6. На судове засідання в икликати осіб, які беруть уча сть у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя Л. О.Нестеренко

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.04.2011
Оприлюднено16.05.2011
Номер документу15158208
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/1814/11

Постанова від 23.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Людмила Олексіївна

Ухвала від 21.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Людмила Олексіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні