Ухвала
від 19.05.2011 по справі 43/701
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа № 43/701 19.05.11

За заявою державної по даткової інспекції у Голосії вському районі м. Києва

до товариства з обмеженою відповідальніст ю “Мураха”

про визнання ба нкрутом

Суддя Пасько М.В .

Представники:

від позивача НОМЕР_1 . - предст. за дов.,

від відповідача не з' яв ився

В судовому засіданні прийм ав участь: Гусар І.О. - ліквіда тор боржника

Обставини справи :

Заявник звернувся до суду з заявою про порушення с прави про визнання боржника банкрутом, оскільки останній неспроможний сплатити борг.

Господарський суд міста Ки єва ухвалою 43/701 порушив справу про визнання банкрутом това риства з обмеженою відповіда льністю “Мураха”.

Постановою господарського суду м. Києва у справі № 43/701 боржника визнано банкруто м, відкрито ліквідаційну про цедуру та призначено ліквіда тором боржника ДПІ у Голосії вському районі м. Києва, якого зобов' язано провести лікві даційну процедуру та надати суду звіт і ліквідаційний ба ланс на затвердження.

У зв' язку з тим, що станом н а 27.01.11 від ліквідатора боржник а звіт та ліквідаційний бала нс на затвердження не надійш ли, суд визнав за доцільне при значити розгляд справи на 16.02.11 .

Належним чином повідомлен і про час і місце розгляду спр ави, представники сторін та л іквідатор боржника в судове засідання не з' явилися, вим ог ухвали не виконали.

Особи, які беруть участ ь у розгляді справи, вважають ся повідомленими про час і мі сце її розгляду судом, якщо ух валу про порушення проваджен ня у справі надіслано за пошт овою адресою, зазначеною в по зовній заяві (див. Роз'яснення Президії ВАСУ від 18.09.97р. № 02-5/289 "Про деякі питання практ ики застосування Господарсь кого процесуального кодексу України").

У зв' язку з нез' явлення м в судове засідання предста вників сторін та ліквідатора боржника, невиконанням ними вимог ухвали суду від 27.01.11, розг ляд справи було відкладено н а 18.03.11.

Ухвалою господарського су ду міста Києва від 16.02.11 було про довжено строк ліквідаційної процедури у справі № 43/701 до 16.08.11.

В судовому засіданні від ін іціюючого кредитора надійшл о клопотання про призначення на посаду ліквідатора боржн ика - арбітражного керуючог о Гусара Івана Олексійовича (ліцензія Серія НОМЕР_2 ві д 06.03.07).

Ухвалою господарського су ду міста Києва від 18.03.11 розгляд справи було відкладено на 19.05.1 1, достроково припинено обов' язки ліквідатора боржника ін іціюючого кредитора - держав ної податкової інспекції у Г олосіївському районі м. Києв а, призначено по справі № 43/701 ліквідатором боржника Гусара Івана Олексійовича (л іцензія Серія НОМЕР_2 від 06.03.07), зобов' язано ініціюючог о кредитора - державну податк ову інспекцію у Голосіївсько му районі м. Києва передати лі квідатору боржника - арбітра жному керуючому Гусару І.О. вс ю документацію та інші матер іали, що стосуються ліквідац ії товариства з обмеженою ві дповідальністю “Мураха” та з обов' язано ліквідатора бо ржника надати суду на затвер дження звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс боржник а до 19.05.11.

Ліквідатор боржника - Гусар І.О. в судовому засіданні пові домив про неможливість викон ати вимоги ухвали суду в част ині підготовки та надання су ду на затвердження звіту та л іквідаційного балансу борж ника, оскільки, державна пода ткова інспекція у Голосіївсь кому районі м. Києва не здійсн ила передачу ліквідатору всі єї документації та інших мат еріалів, що стосуються лікві дації боржника.

Невиконання державною под атковою інспекцією у Голосії вському районі м. Києва вимог ухвали суду в частині переда чі ліквідатору боржника - ар бітражному керуючому Гусару І.О. всієї документації та інш их матеріалів, що стосуються ліквідації товариства з обм еженою відповідальністю “Му раха” унеможливлює проведен ня ліквідаційної процедури, підготовку звіту ліквідатор а та ліквідаційного балансу боржника, що призводить до бе зпідставного затягування ро згляду справи.

З огляду на викладене, суд в изнав за необхідне відкласти розгляд справи та звернутис я до Державної податкової ад міністрації України для вжит тя відповідних заходів, до по садових осіб - державної пода ткової інспекції у Голосіївс ькому районі м. Києва за ухиле ння від виконання вимог ухва ли господарського суду міста Києва від 18.03.11.

Керуючись ст. ст. 77, 86 ГПК Укра їни, -

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд спр ави на 23.06.2011 о 11:05.

Повторно зобов' язати іні ціюючого кредитора - державн у податкову інспекцію у Голо сіївському районі м. Києва пе редати ліквідатору боржника - арбітражному керуючому Гус ару І.О. всю документацію та ін ші матеріали, що стосуються л іквідації товариства з обмеж еною відповідальністю “Мура ха”.

Зобов' язати ліквідатора боржника надати суду на затв ердження звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс боржни ка.

Засідання відбудеться у пр иміщені господарського суду м. Києва в залі судових засіда нь № 49 (корпус В).

Копію ухвали направити в Де ржавну податкову адміністра цію України для вжиття відпо відних заходів, до посадових осіб - державної податкової інспекції у Голосіївському р айоні м. Києва за ухилення від виконання вимог ухвали госп одарського суду міста Києва від 18.03.11, щодо передачі ліквіда тору боржника - арбітражном у керуючому Гусару І.О. всієї д окументації та інших матеріа лів, що стосуються ліквідаці ї товариства з обмеженою від повідальністю “Мураха”, що п ризвело до безпідставного за тягування розгляду справи.

Суддя М.В. Пасько

Дата ухвалення рішення19.05.2011
Оприлюднено26.05.2011
Номер документу15657692
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —43/701

Ухвала від 23.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 19.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 18.03.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 22.02.2007

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні