Ухвала
від 26.04.2011 по справі 5026/813/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"26" квітня 2011 р. Спр ава № 10/5026/813/2011

Господарський суд Ч еркаської області в особі су дді Шумка В.В., при секретарі с удового засідання Кравцовій Ю.А. за участю представників:

ініціюючого кредитора - ОСОБА_1 - за довіреністю,

боржника - Гладкої О.С. - за посадою,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріал и справи за заявою Закритого акціонерного товариства "Че ркаський науковий виробничи й центр по біологічному захи сту рослин"

до Товариства з обмеженою в ідповідальністю "Агрохімтех "

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Подано заяву про визнан ня боржника - Товариства з о бмеженою відповідальністю "А грохімтех" банкрутом.

Підставою заяви є неможли вість виконання боржником гр ошових зобов' язань перед кр едитором на суму 504 693,30 грн. інак ше, як із застосуванням проце дур банкрутства.

Представник ініціюючого к редитора заяву підтримав з п ідстав та мотивів, викладени х у заяві.

Боржник у відзиві на заяву, його представник у засіданні суду наявність вказаної заб оргованості перед кредиторо м визнав, повідомив суд про ві дсутність заборгованості пе ред іншими кредиторами, в том у числі і заборгованості по з аробітній платі, податках і з борах у державний бюджет..

Розглянувши заяву кредито ра та подані до неї матеріали , заслухавши пояснення предс тавників сторін, суд встанов ив, що наявність боргу боржни ка перед кредитором на вказа ну у заяві суму підтверджено поданими суду доказами та не заперечується боржником.

Згідно з п. 5 ст. 11 Закону Украї ни «Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом»з метою в иявлення всіх кредиторів та осіб, які виявили бажання взя ти участь у санації боржника , суддя у підготовчому засіда нні виносить ухвалу, якою зоб ов'язує заявника подати до оф іційних друкованих органів у десятиденний строк за його р ахунок оголошення про поруше ння справи про банкрутство. Г азетне оголошення має містит и повне найменування боржник а, його поштову адресу, банків ські реквізити, найменування та адресу господарського су ду, номер справи, відомості пр о розпорядника майна.

Ініціюючий кредитор подав суду клопотання про признач ення розпорядником майна бор жника арбітражного керуючог о Вінника Сергія Васильови ча.

Згідно з ст. 31, 11 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом" призначен ня арбітражних керуючих розп орядниками майна, керуючими санацією, ліквідаторами у сп равах про банкрутство є комп етенцією господарського суд у.

Враховуючи викладене, керу ючись ст. ст. 1, 2. 31, 4, 5, 11 Закону Укра їни "Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом", ст. 86 ГПК У країни, суд -

УХВАЛИВ:

Зобов'язати кредито ра - Закрите акціонерне това риство "Черкаський науковий виробничий центр по біологіч ному захисту рослин" в 10-денни й строк подати до офіційного друкованого органу повідомл ення про порушення проваджен ня у справі про банкрутство б оржника з метою виявлення вс іх кредиторів і можливих сан аторів та надати суду докази публікації повідомлення.

Розпорядником майна борж ника призначити арбітражног о керуючого Вінника Сергія Васильовича (м. Черкаси. А ДРЕСА_1, ліцензія серія НО МЕР_1 від 07.12.2006 р.).

Зобов'язати борж ника, розпорядника майна бор жника розглянути заяви креди торів та надати на розгляд су ду реєстр вимог кредиторів у встановлений Законом Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом" строк.

Суддя Шумко В.В.

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення26.04.2011
Оприлюднено30.05.2011
Номер документу15712007
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5026/813/2011

Ухвала від 02.08.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 25.11.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 25.07.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Постанова від 21.07.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 06.07.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 26.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 13.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні