Ухвала
від 25.11.2011 по справі 5026/813/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

25 листопада 2011 року Справа № 10/5026/813/2011

Господарський суд Черкаської області в особі судді Шумка В.В., при секретарі судового засідання Горбуновій Н.О., розглянувши клопотання Закритого акціонерного товариства "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин" про заміну кредитора у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Агрохімтех",-

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Черкаської області від 13 квітня 2011 року за заявою Закритого акціонерного товариства "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин" порушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Агрохімтех".

21 липня 2011 року господарський суд Черкаської області прийняв постанову про визнання боржника банкрутом та відкрив процедуру його ліквідації.

На даний час провадження у справі перебуває у процедурі ліквідації підприємства-банкрута, ліквідатором банкрута являється арбітражний керуючий Вінник Сергій Васильович.

До суду звернувся ініціюючий кредитор із клопотанням про заміну його правонаступником -Товариством з обмеженою відповідальністю "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин". Заява мотивована тим, що відповідно до норм Закону України "Про акціонерні товариства" ЗАТ "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин" змінило свою організаційно-правову форму товариства з "Закритого акціонерного товариства "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин" на "Товариство з обмеженою відповідальністю "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин".

Розглянувши матеріали справи, встановивши на підставі поданих суду доказів обставини справи, суд вважає, що це клопотання підлягає задоволенню з таких мотивів.

Згідно з ст. 25 Господарського процесуального кодексу України, в разі смерті або оголошення фізичної особи померлою, припинення діяльності суб'єкта господарювання шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення), заміни кредитора чи боржника в зобов'язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, господарський суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Усі дії, вчинені в судовому процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку правонаступник замінив.

Факт правонаступництва підтверджений випискою з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також Статутом ТОВ "Черкаський науково-виробничий центр по біологічному захисту рослин" та іншими поданими документами.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 5 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 25, 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Залучити до участі у справі в якості кредитора - Товариство з обмеженою відповідальністю "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин", Черкаська область, Черкаський район, с. Геронимівка, вул. Геронимівська, 3, код ЄДРПОУ 00717867, як правонаступника Закритого акціонерного товариства "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин", Черкаська область, Черкаський район, с. Геронимівка, вул. Геронимівська, 3, код ЄДРПОУ 00717867. з сумою вимог до боржника згідно з реєстром вимог кредиторів.

Ухвалу надіслати кредитору - Товариству з обмеженою відповідальністю "Черкаський науковий виробничий центр по біологічному захисту рослин", ліквідатору Віннику С.В.

Суддя В.В.Шумко

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення25.11.2011
Оприлюднено31.08.2012
Номер документу25790775
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5026/813/2011

Ухвала від 02.08.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 25.11.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 25.07.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Постанова від 21.07.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 06.07.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 26.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 13.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні