Ухвала
від 29.04.2011 по справі 6/056-11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/056-11

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. Комінтерну, 16.                                                             тел. 230-31-77

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

          

"29" квітня 2011 р.                                                                   Справа № 6/056-11

Суддя Черногуз А.Ф., розглянувши матеріали за позовом Антимонопольного комітету України до Приватного підприємства «Альянс-Секюріті»про стягнення штрафу та пені,

УСТАНОВИВ:

подані матеріали відповідають вимогам розділу VIII ГПК України та є достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 61, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд  

УХВАЛИВ:

1.          Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2.          Розгляд справи призначити на 11 год. 00 хв.  07 червня 2011 року у відкритому судовому засіданні в приміщенні господарського суду Київської області за адресою: м. Київ, вул. Комінтерну, 16, зал судового засідання № 2.

3.          Зобов'язати позивача подати суду: оригінали документів (для огляду), які додані до позовної заяви; письмові відомості про рахунки позивача, відкриті в банківських установах; установчі документи (оригінали для огляду, засвідчені копії –до справи); довідки про включення до ЄДРПОУ (власну та відповідача) станом на час винесення даної ухвали.

4.          Зобов'язати відповідача подати суду: відзив на позов з документальним обґрунтуванням його доводів; свідоцтво про державну реєстрацію та статут відповідача (оригінали для огляду, засвідчені копії –до справи); письмові відомості щодо рахунків відповідача, відкритих в банківських установах; довідку про включення відповідача до ЄДРПОУ станом на час винесення даної ухвали.

5.          Зобов'язати сторони: у порядку визначеному в розділі V ГПК України надати суду докази в підтвердження своїх вимог і заперечень.

6.          Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

7.          Доводимо до відома сторін, що відповідно до ст. 33 ГПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень.

Відтак, сторони звертаючись до суду повинні врахувати те, що визначення та наповнення доказової бази переданого на розгляд суду спору покладаються саме на сторони, а не на суд. Суд вирішує спір на підставі поданих та витребуваних в порядку ст. 38 ГПК України сторонами доказів.  

8.          Викликати у судове засідання уповноважених представників сторін.

Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника з прикладенням печатки цієї організації). У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновниками - наказ, рішення, розпорядження, протокол тощо (або засвідчені належним чином витяги з них), які підтверджують службовий статус представника.

9.          Попередити сторони про відповідальність, передбачену п. 5 ст. 83 ГПК України.

10.          Копію ухвали надіслати сторонам у справі.

Суддя                                                                                                     Черногуз А.Ф.

Дата ухвалення рішення29.04.2011
Оприлюднено01.06.2011
Номер документу15863381
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення штрафу та пені

Судовий реєстр по справі —6/056-11

Рішення від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Черногуз А.Ф.

Ухвала від 07.06.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Черногуз А.Ф.

Ухвала від 30.08.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Черногуз А.Ф.

Ухвала від 16.08.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Черногуз А.Ф.

Ухвала від 29.04.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Черногуз А.Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні