Ухвала
від 23.05.2011 по справі 7/77-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКО Ї ОБЛАСТІ

УХВАЛА

23.05.11 Справа №7/77-10.

Господарський суд Сумсько ї області у складі: судді Кот ельницької В.Л.,

при секретарі Лаврик О.В.,

за участю:

представників кредиторів - ДПІ в м.Суми - ОСОБА_1( д овіреність №47845/9/10-009 від 25.06.2010р.)

ліквідатора - не з'явився

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у приміщен ні господарського суду Сумсь кої області матеріали справи № 7/77-10

за заявою кредитора - Держ авної податкової інспекції м.Суми

до боржника - Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Квінтет» (м.Суми, вул.Горько го, 23/2; ід. код 22976612)

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського су ду Сумської області від 09 серп ня 2010 року порушено проваджен ня у даній справі, відповідно ст. 52 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”.

Постановою господарського суду Сумської області від 26 с ерпня 2010 року боржника було ви знано банкрутом, відкрито лі квідаційну процедуру та приз начено ліквідатором банкрут а арбітражного керуючого Вол кового Олександра Сергійови ча.

У відповідності до вимог ст . 32 Закону України «Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом» ліквідатор банкрута В олковий О.С. подав до суду на з атвердження звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс ТО В «Квінтет».

Ухвалою господарського су ду від 10.05.2011р. розгляд звіту лік відатора та ліквідаційного б алансу ТОВ «Квінтет» був при значений в судове засідання на 23.05.2011р.

Розглянувши наданий суду з віт ліквідатора і ліквідацій ний баланс, документи що свід чать про виконання ліквідаці йної процедури, вислухавши п ояснення ліквідатора, суд вс тановив, що після визнання бо ржника банкрутом, призначенн я ліквідатора і відкриття лі квідаційної процедури, лікві датором були здійснені заход и щодо пошуку майна банкрута та формування ліквідаційної маси, а саме: направлено лист керівнику підприємства з ви могою передати ліквідатору б ухгалтерську та іншу докумен тацію підприємства, а також п ечатку підприємства та інші цінності; надіслано запити д о КП "Сумське міське бюро те хнічної інвентаризації", Сум ської обласної інспекції дер жавного технічного нагляду, Управління ДАЇ УМВС України в Сумській області, Управлін ня Держкомзему в м.Суми.

Згідно довідки КП "Сумське м іське бюро технічної інвента ризації" №84487/9/2 від 11.11.2011р. право вл асності на нерухоме майно за банкрутом не зареєстроване; згідно листа Управління Дер жкомзему в м.Суми №688/01- 4 від 01.12.2010р . право власності та право кор истування на земельну ділянк у за банкрутом не зареєстров ане; згідно довідки Управлін ня ДАЇ УМВС України в Сумські й області №10/5950 від 01.11.2010р. транспо ртні засоби також за банкрут ом не зареєстровані; згідно о триманої відповіді на запит №2/3-1219 від 09.11.2010р. від Сумської обл асної інспекції державного т ехнічного нагляду трактори, тракторні причепи та інша са мохідна техніка за банкрутом також не зареєстровані.

Також ліквідатором були ро зіслані повідомлення до Сумс ького міського центру зйнято сті, Фонду соціального страх ування з тимчасової втрати п рацездатності, Фонду соціаль ного страхування від нещасни х випадків на виробництві та професійних захворювань Укр аїни, Управління Пенсійного фонду в Копаківському районі м.Суми, ДПІ в м.Суми.

Згідно отриманих відповід ей на запити заборгованість у ТОВ «Квінтет» перед соціал ьними фондами, підприємствам и та організаціями відсутня.

В зв' язку з тим, що ліквіда тором не було виявлено майно вих активів боржника, ліквід аційна маса сформована не бу ла.

До реєстру вимог кредиторі в включено лише вимоги ініці юючого кредитора в розмірі 227, 89 грн., оскільки повідомлені л іквідатором усі можливі кред итори банкрута вимог не пред ' явили.

Вимоги ініціюючого кредит ора залишились непогашені у зв' язку з відсутністю майна у банкрута.

В судовому засіданні предс тавник кредитора проти затве рдження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу ТОВ «Квінтет» не заперечував.

Враховуючи те, що ліквідато р виконав всі дії по ліквідац ії банкрута, суду надані доку менти, що свідчать про ліквід ацію банкрута, у тому числі, лі квідаційний баланс з непогаш еною кредиторською заборго ваністю в зв'язку з відсутні стю активів, які можна було б направити на погашення кред иторської заборгованості, за таких обставин суд вважає за необхідне затвердити звіт л іквідатора та ліквідаційний баланс банкрута із ліквідац ією останнього як юридичної особи та припинити проваджен ня у справі.

Керуючись статтею 86 Господа рського процесуального коде ксу України, ч.6 статті 31, п.6 ч.1 ст атті 40 Закону України «Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом», суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс б анкрута.

Товариство з обмежен ою відповідальністю «Квінте т» (м.Суми, вул.Горького, 23/2; ід. к од 22976612) - ліквідувати як юридичн у особу.

Вимоги кредитора - ДПІ в м. Суми в розмірі 227,89 грн., не задов олені за недостатністю майна банкрута, визнати погашеним и.

Зобов'язати державного реє стратора провести державну р еєстрацію припинення юридич ної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців запис про пр ипинення юридичної особи - ба нкрута та направити органам державної статистики, держав ної податкової служби, Пенсі йного фонду України, фондів с оціального страхування пові домлення про проведення держ авної реєстрації припинення юридичної особи - банкрута.

Провадження у справі припи нити.

Копію даної ухвали надісла ти: кредитору, банкруту, держа вному реєстратору, ліквідато ру, органу статистики, Держав ному органу з питань банкрут ства, органу ДВС.

СУДДЯ В.Л.КОТЕЛЬНИЦЬКА

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення23.05.2011
Оприлюднено02.06.2011
Номер документу15868821
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/77-10

Ухвала від 17.11.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 23.09.2015

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Грабик В.В.

Ухвала від 19.08.2015

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Грабик В.В.

Ухвала від 17.01.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Коломис В.В.

Ухвала від 23.12.2010

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Коломис В.В.

Ухвала від 23.07.2015

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Банасько О.О.

Ухвала від 08.07.2015

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Банасько О.О.

Ухвала від 23.06.2015

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Банасько О.О.

Ухвала від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 10.05.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні