Ухвала
від 30.05.2011 по справі 2а-0870/4039/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

30 травня 2011 року Справа № 2а-0870/4039/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізько го окружного адміністративн ого суду Авдєєв М.П., перевірив ши матеріали адміністративн ого позову Державного заклад у «Мелітопольська міська сан ітарно-епідеміологічна стан ція Запорізької області» Мін істерства охорони здоров'я У країни

до в. о. начальника Державно ї інспекції з контролю за цін ами в Запорізькій області К узьменко Н.І.

про скасування рішення №93 в ід 19.04.2011про застосування еконо мічних санкцій за порушення державної дисципліни цін,

ВСТАНОВИВ:

27 травня 2011 року Державний за клад «Мелітопольська міська санітарно-епідеміологічна с танція Запорізької області» Міністерства охорони здоров 'я України (далі - позивач) звер нулась до Запорізького окруж ного адміністративного суду (далі - суд) із позовом до в. о. на чальника Державної інспекці ї з контролю за цінами в Запор ізькій області Кузьменко Н .І. (далі - відповідач), у якому просить скасувати рішення п ро застосування економічних санкцій за порушення держав ної дисципліни цін №93 від 19.04.2011 в инесеного відповідачем на пі дставі цього рішення вирішен о вилучити 32 107,58 грн. суму поруш ення та 64 215,16 грн. - штраф.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких відпові дач є суб' єктом владних пов новажень.

Зазначений спір, згідно із с т. 17 КАС України, належить до ко мпетенції адміністративних судів і має розглядатись у по рядку адміністративного суд очинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окр ужним адміністративним суда м.

Адміністративний позов по дано в межах строку зверненн я до адміністративного суду, встановленого ст.99 КАС Україн и. Підстави для повернення по зовної заяви, відмови у відкр итті провадження у справі та залишення позовної заяви бе з розгляду відсутні.

Під час підготовчого прова дження суддя встановив необх ідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути ви користані як докази у справі .

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Ураховуючи наведене, керую чись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, су ддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі № 2а-0870/4039/11 за позовом Державного закладу «Мелітопольська міс ька санітарно-епідеміологіч на станція Запорізької облас ті» Міністерства охорони здо ров'я України до в. о. начальни ка Державної інспекції з кон тролю за цінами в Запорізькі й області Кузьменко Н.І. п ро скасування рішення №93 від 1 9.04.2011про застосування економіч них санкцій за порушення дер жавної дисципліни цін.

2. Закінчити підготовч е провадження та призначити судове засідання на 17 червня 2 011 року, яке відбудеться за адр есою: м. Запоріжжя, вул. Кремлі вська, 65-в о 14 год. 00 хв. Справа роз глядатиметься одноособово с уддею Авдєєвим Максимом Петр овичем.

3. До початку судового засідання подати:

позивачу - належним чином оформлена довіреність на представника (за наявност і); докази протиправності дій відповідача; нормативне обґ рунтування заявлених вимог; інші документи, які мають зна чення для вирішення справи п о суті; листування між сторон ами у справі по суті спору (з д оказами направлення або вруч ення кореспонденції); належн им чином засвідчені копії ус іх витребуваних документів - у справу, оригінали - суду дл я огляду, позов в електронном у вигляді.

відповідачу - у разі невиз нання адміністративного поз ову суд зобов' язує подати д о 15 червня 2011 року письмові зап еречення проти позову, запер ечення в електронному вигляд і та докази на обґрунтування цих заперечень; належним чин ом оформлена довіреність на представника; докази правомі рності оскаржуваних дій; лис тування між сторонами у спра ві по суті спору (з доказами на правлення або вручення корес понденції); інші документи, як і мають значення для вирішен ня справи по суті; належним чи ном засвідчені копії усіх ви требуваних документів - до сп рави, оригінали - суду для ог ляду.

4. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом із витягом про їх про цесуальні права та обов' язк и.

5. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. У разі немо жливості прибути у судове за сідання сторін, або їх предст авників, пропонуємо подати к лопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя М.П. А вдєєв

17 червня 2011 року 14:00

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.05.2011
Оприлюднено07.06.2011
Номер документу15936067
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/4039/11

Ухвала від 01.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Авдєєв Максим Петрович

Постанова від 01.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Авдєєв Максим Петрович

Ухвала від 17.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Авдєєв Максим Петрович

Ухвала від 30.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Авдєєв Максим Петрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні