Ухвала
від 07.04.2011 по справі 2а/0570/5151/2011
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний ад міністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

07 квітня 2011 р. Спра ва № 2а/0570/5151/2011

приміщення суду за адресою : м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійськ ої дивизії, 17

Суддя Донецького окружн ого адміністративного суду Ч екменьов Г.А., розглянувши по зовну заяву Прокурора Волода рського району Донецької об ласті в інтересах Державної інспекції з енергозбережен ня в особі Територіального управління Державної інспе кції з енергозбереження по Донецькій області до комун ального підприємства «Воло дарськ-водомережа» про стя гнення підвищеної плати за нераціональне використанн я паливно-енергетичних ресу рсів у розмірі 4116 грн., -

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Володарського ра йону Донецької області звер нувся до Донецького окру жного адміністративного су ду з позовом в інтересах Держ авної інспекції з енергозбе реження в особі Територіал ьного управління Державної інспекції з енергозбережен ня по Донецькій області до комунального підприємства «Володарськ-водомережа» п ро стягнення підвищеної пла ти за нераціональне викори стання паливно-енергетични х ресурсів у розмірі 4116 грн.

Позовна заява відповідає в имогам ст. 106 КАС України, підсу дна Донецькому окружном у адміністративному суду, по дана особою, яка має адмініст ративну процесуальну дієзда тність. Позовну заяву належи ть розглядати в порядку адмі ністративного судочинства. П ідстави для повернення позов ної заяви особі, яка її подала , а також для відмови у відкрит ті провадження в адміністра тивній справі або залишення позовної заяви без розгляду відсутні.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 107, 114 Кодексу адмі ністративного судочинства У країни, суд, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у с праві за позовом Прокурора Володарського району Донец ької області в інтересах Де ржавної інспекції з енергоз береження в особі Територі ального управління Державн ої інспекції з енергозбереж ення по Донецькій області д о комунального підприємств а «Володарськ-водомережа» про стягнення підвищеної пл ати за нераціональне викор истання паливно-енергетичн их ресурсів у розмірі 4116 грн.

Призначити дану адміністр ативну справу до судового ро згляду на 10 годину 30 хвилин 22 кв ітня 2011 року у приміщенні До нецького окружного адміні стративного суду, розташован ого за адресою: 83052, м. Донецьк, ву л. 50-ї Гвардійської дивізії, 17.

Позивачу надати довіреніс ть на представника згідно ст . ст. 58, 59 КАС України з визначенн ям права вчинення кожної окр емої процесуальної дії та до кумент, що підтверджує його о собу (для огляду), оригінали (д ля огляду) всіх документів, ко пії яких приєднані до позовн ої заяви.

Відповідачу надати довіре ність на представника згідно ст. ст. 58, 59 КАС України з визначе нням права вчинення кожної о кремої процесуальної дії та документ, що підтверджує йог о особу (для огляду), письмові заперечення проти позову, до кази, які підтверджують запе речення.

Явка сторін у судове з асідання є обов`язковою.

Адміністративна справа ро зглядатиметься суддею одноо собово.

Ухвала набирає законної си ли з моменту постановлення т а оскарженню не підлягає

Суддя Чекменьов Г.А.

Дата ухвалення рішення07.04.2011
Оприлюднено06.06.2011
Номер документу15952376
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0570/5151/2011

Постанова від 10.05.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Чекменьов Г.А.

Постанова від 10.05.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Чекменьов Г.А.

Ухвала від 07.04.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Чекменьов Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні