Ухвала
від 26.05.2011 по справі 2а-0770/1681/11
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Cправа № 2а-0770/1681/11

Рядок статзвіту № 5.8.2

Код - 07

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

26 травня 2011 року                                                                               м. Ужгород

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Калинич Я. М., розглянувши матеріали позовної заяви Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Західному регіоні"  Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" до Лісковецької сільської ради  про стягнення штрафних санкцій в розмірі 1020 грн., -

ВСТАНОВИВ:

Державне підприємство "Національна енергетична компанія "Укренерго" в особі Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Західному регіоні"  Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" звернулося до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом до Лісковецької сільської ради  про стягнення штрафних санкцій в розмірі 1020 грн.

Подана позовна заява не відповідає вимогам статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України. Згідно ч.5 ст. 106 КАС України - якщо позовна заява подається представником, то у ній зазначаються ім'я представника, його поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є. Однак, у позовній заяві не зазначено ім'я представника, його поштова адреса, а також номер засобу зв'язку та адреса електронної пошти.

За таких обставин, згідно ч.1 ст. 108 КАС України, позовну заяву слід залишити без руху та надати заявнику строк для усунення вказаних недоліків.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 106, 108, 165 Кодексу адміністративного судочинства  України, суддя, -

УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" в особі Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Західному регіоні"  Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" до Лісковецької сільської ради  про стягнення штрафних санкцій в розмірі 1020 грн. - залишити без руху.

2. Надати Державному підприємству "Національна енергетична компанія "Укренерго" в особі Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Західному регіоні"  Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" строк до 16 червня 2011 року для усунення вищезазначених недоліків.

3. Ухвала суду може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду протягом п’яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали. Апеляційна скарга подається через Закарпатський окружний адміністративний суд з  одночасним надсиланням її копії до суду апеляційної інстанції. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя                                                                                                 Калинич Я. М.

Дата ухвалення рішення26.05.2011
Оприлюднено08.06.2011
Номер документу16036804
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0770/1681/11

Постанова від 08.09.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

Ухвала від 19.09.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

Ухвала від 08.06.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

Ухвала від 26.05.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні