Ухвала
від 27.05.2011 по справі 2а-1/10/0770
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-1/10/0770

Рядок статзвітності № 8

Код 05

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття провадження у справі

27 травня 2011 року м. Ужгород

Закарпатський окружний ад міністративний суд у складі:

головуючого судді Гаврилк а С.Є.

при секретарі судового зас ідання Скуби В.І.

за участю сторін:

представник позивача - Ц ебрика Любомира Васильовича ;

представник відповідач - Бурі Василя Васильовича,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщ енні Закарпатського окружн ого адміністративного суду а дміністративну справу за поз овною заявою Товариства з об меженою відповідальністю «С тарвуд Закарпаття»до Мукачі вської ОДПІ Закарпатської об ласті про визнання дій проти правними, -

в с т а н о в и в:

Товариство з обмежен ою відповідальністю «Старву д Закарпаття»в особі предста вника - Цебрика Любомира Ва сильовича звернулося до За карпатського окружного адмі ністративного суду з позовно ю заявою до Мукачівської об' єднаної державної податково ї інспекції Закарпатської об ласті, якою просить: 1) визнати протиправними дії Мукачівсь кої об' єднаної державної по даткової інспекції Закарпат ської області по зняттю Това риства з обмеженою відповіда льністю «Старвуд Закарпаття »з податкового обліку; 2) визна ти Мукачівську об' єднану де ржавну податкову інспекцію п одатковим органом, що здійсн ює податковий облік Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Старвуд Закарпаття».

В судовому засіданні пред ставник позивача надав суду клопотання, відповідно до як ого останній відкликає позов ну заяву.

Відповідно до статті 155 част ини 1 пункту 5 КАС України суд з алишає позовну заяву без роз гляду, якщо надійшло клопота ння позивача про відкликання позовної заяви.

На підставі наведен ого та керуючись статтями 155, 165 КАС України, суд -

у х в а л и в:

Позовну заяву Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Старвуд Закарпаття»до Му качівської ОДПІ Закарпатськ ої області про визнання дій п ротиправними залишити без ро згляду.

Особа, позовна заява якої за лишена без розгляду, після ус унення підстав, з яких заява б ула залишена без розгляду, ма є право звернутися до адміні стративного суду в загальном у порядку.

Ухвала суду може бут и оскаржена до Львівського а пеляційного адміністративн ого суду протягом п' яти дні в з дня її проголошення. Якщо у хвалу було постановлено у пи сьмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржу є, апеляційна скарга подаєть ся протягом п' яти днів з дня отримання копії ухвали. Апел яційна скарга подається чере з Закарпатський окружний адм іністративний суд з одночас ним надсиланням її копії до с уду апеляційної інстанції. Я кщо суб' єкта владних повнов ажень у випадках та порядку, п ередбачених статтею 167 частин ою 4 КАС України, було повідомл ено про можливість отримання копії ухвали суду безпосере дньо в суді, то п' ятиденний с трок на апеляційне оскарженн я ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінч ення п' ятиденного строку з моменту отримання суб' єкто м владних повноважень повідо млення про можливість отрима ння копії ухвали суду. У разі п одання апеляційної скарги су дове рішення, якщо його не ска совано, набирає законної сил и після повернення апеляційн ої скарги, відмови у відкритт і апеляційного провадження а бо набрання законної сили рі шенням за наслідками апеляці йного провадження.

Суддя Гаврилко С.Є.

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.05.2011
Оприлюднено15.06.2011
Номер документу16066160
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1/10/0770

Ухвала від 23.02.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 30.06.2011

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Святецький В.В.

Ухвала від 27.05.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 13.05.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні