Ухвала
від 27.05.2011 по справі 6/5005/6842/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

27.05.11р. Справа № 6/5005/6842/2011

Суддя Коваленко О.О. , розг лянувши матеріали

за позовом Прокурора Саксаганського району м. Кри вого Рогу, м. Кривий Ріг, Дніпр опетровська область, в інтер есах держави, в особі Управлі ння комунальної власності мі ста виконавчого комітету Кри ворізької міської ради Дніпр опетровської області, м. Крив ий Ріг, Дніпропетровська обл асть

до Повного товариства " Яциковський - Рагуцький "РІМ" ", м. Кривий Ріг, Дніпропетров ська область

Третя особа: Комунальний за клад культури "МІСЬКА ДИТЯЧА БІБЛІОТЕКА", м. Кривий Ріг, Дніпропетровсь ка область

про стягнення 21 069,97 грн.

визнав подані матеріали до статніми для прийняття позов ної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 61, 64, 65 Господ арського процесуального код ексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Справу призначити до розг ляду в засіданні на 16.06.11 р. о 11:40го д.

Засідання відбудеться у п риміщенні господарського су ду Дніпропетровської област і в кабінеті № 14 за адресою: м. Д ніпропетровськ, вул. Куйбише ва, 1а.

3. До засідання подати:

Прокурору - забезпечити явку до суду, уточнити статус третьої особи, згідно ст. 27 ГПК України

Позивачу - свідоцтво п ро державну реєстрацію підпр иємства, статут, довідку ЄДРП ОУ (оригінали для огляду, нале жним чином завірені копії дл я залучення до матеріалів сп рави); оригінал довіреності щ одо повноважень представник а, який прийматиме участь в су довому засіданні (засвідчену належним чином копію - для з алучення до матеріалів справ и); оригінали доданих до позов ної заяви документів; акт зві рки взаєморозрахунків сторі н на день розгляду справи, для чого з'явитись П до В; первинн і документи в обґрунтування позовних вимог; банківські в иписки про часткову оплату, о бґрунтований розрахунок сум що стягуються.

Відповідачу - відзив на п озов, оригінали документів в обґрунтування відзиву та за перечень; докази сплати забо ргованості, що є предметом по зову (оригінали для огляду, на лежним чином завірені копії для залучення до матеріалів справи); оригінали та копії св ідоцтва про державну реєстра цію підприємства, довідки ЄД РПОУ; оригінал довіреності щ одо повноважень представник а, який прийматиме участь в су довому засіданні (засвідчену належним чином копію - для з алучення до матеріалів справ и), акт звірки взаєморозрахун ків сторін на день розгляду с прави, для чого з'явитись П до В.

Третій особі - забезпе чити явку уповноваженого пре дставника, надати належним ч ином завірені копії установч их документів, відзив на позо в.

Явка в судове засідання по вноважних представників уча сників судового процесу обов ' язкова.

Роз' яснити сторонам, щ о згідно з п.5 ст. 83 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни, за не надіслання витре буваних господарським судом матеріалів, а також за ухилен ня від вчинення дій, покладен их господарським судом на ст орону, з винної сторони стягу ється штраф до 1 700 грн.

Ознайомлення з матеріал ами справи здійснюється щосе реди з 14:00год. до 18:00год. в кімнат і №14а за наявності завчасно по даного через канцелярію суду з 9:00год. до 12:00год. клопотання, в я кому зазначити дату та час, ко ли представник з' явиться до суду для ознайомлення з мате ріалами справи.

Суддя О.О. Коваленко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.05.2011
Оприлюднено16.06.2011
Номер документу16105306
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/5005/6842/2011

Рішення від 05.07.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 16.06.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 27.05.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні