Ухвала
від 01.04.2008 по справі 20/32б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/32б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

01.04.08                                                                                 Справа № 20/32б.

Суддя Т.С. Кірпа, розглянувши матеріали за заявою

боржника –Товариства з обмеженою відповідальністю «Технічні мастила»,                    

      м. Луганськ

про порушення провадження у справі про банкрутство

          визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись статтями 38, 61, 64-68, 86 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 8, 11, 12, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

у х в а л и в :

1.Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2.Розгляд справи призначити на 12 годин  20 хвилин 24.04.08. у підготовчому засіданні (кімната № 333 у приміщенні господарського суду Луганської області за адресою:              91000, м. Луганськ,  пл. Героїв ВВВ 3а) .

Визнати явку  представників боржника у судове засідання  обов'язковою.

3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          4.Зобов'язати боржника –подати оригінали документів, які додані  до заяви у               копіях –для огляду у засіданні суду; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, баланс підприємства за  2006, 2007 роки та на момент створення ліквідаційної комісії,  підписані повноважними особами; довідку реєструючого органу за місцем знаходження боржника про приналежність його до суб'єктів підприємницької діяльності та довідку Облстатуправління про включення боржника до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України; відомості про часткове або повне погашення кредиторської заборгованості (при наявності);  уточнення кредитних установ, обслуговуючих боржника, а також поточних рахунків боржника на даний час, з зазначенням їх юридичних адрес; документальне та нормативне обґрунтування кредиторської та дебіторської заборгованості (рішення суду, накази, виконавчі документи); протокол загальних зборів працівників боржника, на якому обраний представник працівників боржника для участі в судовому процесі при провадженні справи про банкрутство; оригінал Статуту боржника та зміни до нього –для огляду у засіданні суду, їх завірені копії до справи.

5.Зобов'язати відповідно до ст. 65 Господарського процесуального кодексу України:

          - Головне управління статистики в Луганської області підготувати та надати суду довідку про включення та знаходження боржника, Товариства з обмеженою відповідальністю «Технічні мастила», м. Луганськ, вул. Краснодонська, буд. 4, ідентифікаційний код №31139286, у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України на даний час;

-  Державного реєстратора Управління Державної реєстрації та міського реєстру Луганської міської ради,  підготувати та надати суду  письмову інформацію про приналежність боржника, Товариства з обмеженою відповідальністю «Технічні мастила», м. Луганськ, вул. Краснодонська, буд. 4, ідентифікаційний код №31139286, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців  (витяг із Державного реєстру), запит додається.

6.В порядку ст. ст. 38, 65 Господарського процесуального кодексу України зобов'язати банк ВАТ «Укрексімбанк»в особі Луганської філії (м. Луганськ, вул. Годуванцева, 7а) подати до суду на день розгляду справи відомості про фінансовий стан боржника на даний час, довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік, за станом на 01.04.08., а також про тривалість відсутності руху коштів на рахунках боржника.

7.Зобов'язати Ленінську міжрайонну державну податкову інспекцію у м. Луганську подати до суду у строк до 22.04.08., відомості щодо банківських установ, обслуговуючих боржника та його рахунків у них, а також висновок щодо дати останнього надання ним звітності до органів державної податкової служби та наявності податкового боргу.

8.Луганському обласному відділу з питань банкрутства до дня проведення підготовчого засідання надати суду кандидатуру ліквідатора з урахуванням вимог  ст. ст. 3-1,          51  Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

9.Ухвалу надіслати: боржнику; Ленінській міжрайонній державній податковій інспекції Луганської області; Ленінському ВДВС Луганського міського управління юстиції; Головному управлінню статистики у Луганській області; Луганському обласному відділу з питань банкрутства; Ленінському районному суду м. Луганська (до відома); Державному реєстратору Управління Державної реєстрації та міського реєстру Луганської міської ради з додатком запиту про видачу довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців; ВАТ «Укрексімбанк»в особі Луганської філії (м. Луганськ, вул. Годуванцева, 7а); засновнику –Шепетко О.Г. (м. Луганськ, кв. Мирний, буд. 11, кв. 116); засновнику –Слєпцовій І.В. (м. Луганськ, кв. Мирний, буд. 3, кв. 111); засновнику –Жежері С.О. (м. Луганськ, с-ще Ювілейне, кв. Шахтарський, буд. 5, кв. 58).

Суддя                                                                                Т.С. Кірпа

Помічник судді                                                                             М.С. Скрипник

9 прим.

1 - до справи;

2 –боржнику –рек. листом;

3 - Ленінській міжрайонній державній податковій інспекції Луганської області;

4 - Ленінському ВДВС Луганського міського управління юстиції;

5 - Головному управлінню статистики у Луганській області;

6 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

7 - Ленінському районному суду м. Луганська (до відома);

8 - Державному реєстратору Управління Державної реєстрації та міського реєстру Луганської міської ради з додатком запиту про видачу довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців;

9 - ВАТ «Укрексімбанк»в особі Луганської філії (м. Луганськ, вул. Годуванцева, 7а);

10 - засновнику –Шепетко О.Г. (м. Луганськ, кв. Мирний, буд. 11, кв. 116);

11 - засновнику –Слєпцовій І.В. (м. Луганськ, кв. Мирний, буд. 3, кв. 111);

12 - засновнику –Жежері С.О. (м. Луганськ, с-ще Ювілейне, кв. Шахтарський, буд. 5, кв. 58).

Вих. №

8 прим.

03.04.08.

Дата ухвалення рішення01.04.2008
Оприлюднено27.05.2008
Номер документу1636501
СудочинствоГосподарське
СутьПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

Судовий реєстр по справі —20/32б

Ухвала від 21.05.2020

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 08.05.2020

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 06.04.2020

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 17.03.2020

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 30.01.2020

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 19.12.2019

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 26.11.2019

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 26.09.2019

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 25.07.2019

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 06.06.2019

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні