Постанова
від 27.05.2011 по справі б29/24/185-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27.05.11р. Справа № Б29/24/185-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Полєв Д.М.

при секретарі судового за сідання Карпенко К.М.

за участю представників ст орін:

від кредитора: не з'явивс я

від боржника: не з'явивс я

за участю: розпорядника майном Зибіна А.О.

розглянувши справу

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю виробничого підприємства "С пецтеплотехніка", м.Дніпропе тровськ

до боржника Закритого акціонерного товариства "Пре сметал", м.Дніпропетровськ

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі п орушено 23.06.10 р.

Згідно з ухвалою від 06.07.10 р. з аявником в газеті "Урядовий к ур'єр" від 09.07.10 р. № 124 опубліков ано оголошення про порушення справи про банкрутство.

21.09.10 р. за результатами попер еднього судового засідання з атверджено реєстр вимог кред иторів у справі.

Так, до реєстру вимог креди торів включено грошові вимо ги ініціюючого кредитора - ТОВ виробниче підприєм ство "Спецтеплотехніка", м.Дні пропетровськ на суму 1 581,00грн., щ о відноситься до І черги, на су му 870 947,02грн. - ІV черга задоволен ня. Вимоги інших кредиторів у встановлений строк до госпо дарського суду не надходили.

Постановою суду від 07.10.2010р. б оржника на підставі рішення комітету кредиторів від 23.09.10р. визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру.

Постановою Дніпропет ровського апеляційного госп одарського суду, яку залишен о без змін постановою Вищого господарського суду України від 19.04.2011р. скасовано постанову першої інстанції від 07.10.2010р.

Протоколом розподіл у справ автоматизованої сист еми діловодства справу перед ано судді Полєву Д.М.

Ухвалою суду від 12.05.2011р . справу прийнято до свого про вадження суддею Полєвим Д.М. т а призначено розгляд справи в судовому засіданні.

27.05.2011р. розпорядником ма йна подано клопотання про ви знання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної про цедури.

Розглянувши матеріал и справи, заслухавши пояснен ня розпорядника майном, вста новлено наступне.

Згідно з рішенням ком ітету (зборів) кредиторів (про токол №5 від 25.05.2011р.) розпорядник майном звернувся до господа рського суду з клопотанням п ро визнання боржника банкрут ом і відкриття ліквідаційно ї процедури в порядку статті 16 Закону України «Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання боржника б анкрутом», погоджено кандида туру ліквідатора у справі ар бітражного керуючого Зибін а А.О.

Відповідно до ст. 16 Зак ону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " (далі - Закон) визначено, що до компетенції комітету кредит орів належить прийняття ріше ння про звернення до господа рського суду з клопотанням п ро визнання боржника банкрут ом і відкриття ліквідаційної процедури.

Заперечень від ініціюючог о кредитора та боржника щодо відкриття ліквідаційної про цедури та визнання боржника банкрутом не надійшло.

Враховуючи рішення коміте ту кредиторів та той факт, що п ропозиції по санації боржник а до суду не надходили, господ арський суд прийшов до висно вку про необхідність прийнят тя постанови про визнання бо ржника банкрутом та відкритт я ліквідаційної процедури ст роком на 1 рік згідно статті 22 З акону України «Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом», призначення ліквідаторо м арбітражного керуючого Зи біна Антона Олександровича, ліцензія серія НОМЕР_1 (А ДРЕСА_1, ідентифікаційний н омер НОМЕР_2).

Згідно статті 23 Закону Укр аїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом»лікві датору у 5-ти денний термін з д ня прийняття цієї постанови слід опублікувати оголошенн я в офіційних друкованих орг анах про визнання боржника б анкрутом і відкриття ліквіда ційної процедури.

Враховуючи викладене, керу ючись ст.ст.16, 22-34 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом", суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати Закрите акці онерне товариство "Пресметал ", м.Дніпропетровськ, вул. Глад кова, 7-а (код ЄДРПОУ 13421246) - бан крутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру у справі строком на 1 рі к до 27.05.12 року.

З дня прийняття господарс ьким судом постанови підпр иємницька діяльність припин яється, строк виконання вс іх грошових зобов'язань ба нкрута та зобов'язання щодо сплати єдиного внеску на за гальнообов'язкове державне соціальне страхування, пода тків і зборів (обов'язкових пл атежів), повернення коштів Ф онду соціального страхуван ня з тимчасової втрати прац ездатності вважається таки м, що настав, припиняється на рахування неустойки, процент ів та інших видів економічни х санкцій по усіх видах забор гованості банкрута, вимоги з а зобов"язаннями банкрута, що виникли під час проведення п роцедур банкрутства, пред"яв ляються в межах ліквідаційно ї процедури. Припиняються по вноваження органів управлін ня банкрута, ліквідатора і по вноваження власника майна.

Скасовуються всі арешти, на кладені на майно боржника - За критого акціонерного товари ства "Пресметал" (м. Дніпропетр овськ, вул. Гладкова, 7-а; код ЄДР ПОУ 13421246) та інші обмеження щод о розпорядження майном боржн ика (в тому числі, усі податков і застави, застави рухомого т а нерухомого майна). Накладен ня нових арештів або інших об межень щодо розпорядження ма йном банкрута не допускаєтьс я.

Ліквідатором Закрито го акціонерного товариства " Пресметал", м.Дніпропетровсь к призначити арбітражн ого керуючого Зибіна Ант она Олександровича, ліцензія серія НОМЕР_1 (АДРЕСА_1 , ідентифікаційний номер НО МЕР_2).,

зобов'язавши його :

у 5-ти денний термін з дня п рийняття цієї постанови опу блікувати оголошення в офі ційних друкованих органах пр о визнання боржника банкруто м і відкриття ліквідаційної процедури;

здійснювати ліквідаційн у процедуру у відповідності до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом»;

не рідше одного разу на міс яць надавати комітету кредит орів звіт про свою діяльніст ь, інформацію про фінансове с тановище і майно боржника на день відкриття ліквідаційно ї процедури та при проведенн і ліквідаційної процедури, в икористання коштів боржника , а також іншу інформацію на ви могу комітету кредиторів;

у ліквідаційному балансі в ідображати капіталізовані с уми на відшкодування шкоди, з авданої працівникам підприє мства-банкрута, що отримали т рудове каліцтво чи професійн е захворювання;

зобов' язати керівника ба нкрута - Закритого акціонерн ого товариства "Пресметал", м.Д ніпропетровськ у п' ятнадця тиденний строк передати бухг алтерську та іншу документац ію банкрута. Печатки і штампи та інші матеріальні цінност і;

за результатами проведено ї роботи у строк до 27.05.12 р. предс тавити на затвердження суду звіт та ліквідаційний баланс у відповідності до вимог ста тті 32 Закону України «Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом».

Суддя Д.М. Полєв

Дата ухвалення рішення27.05.2011
Оприлюднено30.06.2011
Номер документу16465702
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б29/24/185-10

Ухвала від 23.06.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 05.09.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 29.08.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Постанова від 27.05.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні