Ухвала
від 05.09.2011 по справі б29/24/185-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

05.09.11р. Справа № Б29/24/185-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Полєв Д.М.

при секретарі судового за сідання Карпенко К.М.

за участю представників ст орін:

від кредитора: не з"явився

від боржника: ліквідатор Зи бін А.О.

розглянувши справу

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю виробничого підприємства "С пецтеплотехніка", м.Дніпропе тровськ

до боржника Закритого а кціонерного товариства "Прес метал", м.Дніпропетровськ

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі п ро банкрутство Закритого акц іонерного товариства "Пресме тал", м.Дніпропетровськ поруш ено 23.06.10 р. за заявою Товарист ва з обмеженою відповідальні стю виробничого підприємств а "Спецтеплотехніка", м.Дніпро петровськ .

06.07.10р. ухвалою суду вве дено процедуру розпорядженн я майном боржника, розпорядн иком майна боржника призначе но арбітражного керуючого Зи біна А.О.

09.07.2010р. в газеті "Урядови й Кур"єр" опубліковано оголош ення про порушення проваджен ня у справі про банкрутство б оржника.

21.09.10р. ухвалою суду затв ерджено реєстр вимог кредито рів.

Постановою суду від 07. 10.2010р. боржника визнано банкрут ом, відкрито ліквідаційну пр оцедуру, ліквідатором банкру та призначено арбітражного к еруючого Зибіна А.О.

Постановою Дніпропет ровського апеляційного госп одарського суду від 01.03.2011р. зазн ачену постанову суду скасова но та справу передано для роз гляду на стадію розпорядженн я майном.

Ухвалою суду від 12.05.11р. спра ву прийнято до свого провадж ення суддею Полєвим Д.М.

Постановою від 27.05.11 р. боржни ка визнано банкрутом, відкри то ліквідаційну процедуру у справі, призначено ліквідато ра - арбітражного керуючого Зибіна Антона Олександрович а, ліцензія серія НОМЕР_1 ( АДРЕСА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_2).

05.07.2011р. в газеті "Урядовий кур"є р" опубліковано оголошення п ро відкриття відносно боржни ка ліквідаційної процедури.

Ліквідатором подано на зат вердження суду звіт ліквідат ора та ліквідаційний баланс банкрута.

Дослідивши матеріали спра ви, заслухавши в судовому зас іданні пояснення ліквідатор а, встановлено наступне.

В ході ліквідаційної проце дури ліквідатором розглянут о та визнано вимоги наступни х кредиторів:

- ТОВ виробниче підприємств о "Спецтеплотехніка", м. Дніпро петровськ - 872528,02грн.

Встановлена вимога кредит ора залишилась незадоволено ю у зв' язку з відсутністю ма йна боржника.

Відповідно до ст. 25 За кону України "Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м" ліквідатор з дня свого приз начення здійснює інвентари зацію та оцінку майна банкру та, вживає заходів, спрямован их на пошук, виявлення та пове рнення майна банкрута, подає до господарського суду заяв и про визнання недійсними уг од боржника, тощо.

Згідно з ч.1 ст. 32 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом" після зав ершення всіх розрахунків з к редиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до я кого додаються показники вия вленої ліквідаційної маси (д ані її інвентаризації), відом ості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посила нням на укладені договори ку півлі-продажу та акти прийма ння-передачі майна; реєстр ви мог кредиторів з даними про р озміри погашених вимог кред иторів; документи, які підтве рджують погашення вимог кред иторів.

Розглянувши звіт ліквіда тора банкрута, ліквідаційний баланс, суд вважає, що ліквід атором здійснено всі необхі дні заходи щодо розшуку май на, яке належить банкруту, та підлягає включенню до лікві даційної маси.

Згідно довідок КП "Дніпроп етровське МБТІ" №8657 від 22.07.2011р., У правління держкомзему у м. Дн іпропетровськ №У/8803/6/10 від 02.09.2011р. , ВРЕР№1 ДАІ ГУ МВС України в Дн іпропетровській області №14/1Р ЕР-2804 від 02.07.2011р., Інспекції держа вного технічного нагляду Дні пропетровської обласної дер жавної адміністрації №2087-02-13 ві д 04.07.2011р. за боржником автотран спортних засобів і механізмі в, сільськогосподарської тех ніки, земельних ділянок та ін шого рухомого або нерухомого майна не зареєстровано.

Відповідно до Витягів з Дер жавного реєстру обтяжень рух омого майна та Єдиного реєст ру заборон відчуження об'єкт ів нерухомого майна про ареш ти в зазначених реєстрах інф ормація щодо обтяження майн а банкрута відсутня.

Згідно довідки ПАТ "ВіЕйБі Б анк" №269/КБ від 19.08.2011р. рахунок бан крута у зазначеній банківськ ій установі закрито.

Відповідно до довідки Бабу шкінського ВДВС Дніпропетро вського МУЮ №03-14/12213 від 28.07.2011р. на в иконанні виконавчих докумен тів про стосовно боржника у в ідділі не перебуває.

Дебіторську заборгованіст ь банкрута, товарно-матеріал ьні цінності основні засоби, які належать банкруту лікві датором не виявлено, про що св ідчить додані до звіту докум енти.

Таким чином, ліквідаційна м аса не формувалась, її реаліз ація не проводилась, договор и купівлі-продажу не укладал ись.

Всі наведені вище обставин и є підставою для затверджен ня звіту ліквідатора та лікв ідаційного балансу.

За результатами ліквідац ійної процедури у банкрута в ідсутнє майно, тому слід прий няти рішення про ліквідацію юридичної особи банкрута.

Згідно п.6 ст. 31 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеним и.

Розглянувши звіт ліквідат ора, ліквідаційний баланс, су д знаходить достатньо підста в щодо його затвердження.

За результатами ліквідаці йного балансу у банкрута від сутнє майно, тому слід прийня ти рішення про ліквідацію юр идичної особи банкрута.

Згідно до п. 6 ст. 40 Закону Укра їни "Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом" провадж ення у справі про банкрутств о підлягає припиненню, якщо з атверджено звіт ліквідатора у порядку, передбаченому ст.32 цього Закону.

Керуючись ст.86 ГПК України, с т.ст.22, 32, п.6 ст.40 Закону України "П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом", -

УХВАЛИВ:

Затвердити ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора Закритого акціонерного тов ариства "Пресметал", м.Дніпроп етровськ.

Ліквідувати юридичну особ у - Закрите акціонерне то вариство "Пресметал", м.Дніпро петровськ (ЄДРПОУ 13421246).

Провадження у справі припи нити.

Копії цієї ухвали направи ти кредиторам банкрута та де ржавним органам відповідно д о п.2 ст.32 Закону України "Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом".

Суддя Д.М. Полєв

Дата ухвалення рішення05.09.2011
Оприлюднено14.09.2011
Номер документу18118073
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —б29/24/185-10

Ухвала від 23.06.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 05.09.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 29.08.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Постанова від 27.05.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні