Ухвала
від 21.06.2011 по справі б-23/33
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

21 червня 2011 р. Справа № Б-23/33

Господарський суд Івано-Фр анківської області у складі:

Cудді Рочняк Олександри Вік торівни

при секретарі судового зас ідання Харук Т.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріал и справи за заявою Прок урора Рогатинського району в інтересах держави в особі Уп равління пенсійного фонду в Рогатинському районі, вул.Га лицька,14, м.Рогатин, Івано-Фран ківська область,77000

до боржника Сільськогоспо дарського виробничого коопе ративу ім.В.Стефаника, с.Дібр ова, Рогатинський район, Іван о-Франківська область.77073,

про банкрутство

за участю представникі в сторін:

Від заявника: представники не з"явилися.

Від кредитора ОЦЗ: ОСОБА_1 . - юрисконсульт (довіреніст ь № ОЦЗ-21-13/0/19-11 від 05.01.11);

Від кредитора:ФСС з ТВП: ОС ОБА_2. - юрисконсульт (довірен ість № 4-08 від 04.01.11);

Від боржника: Бігун Р.Д. - лікв ідатор (ліцензія НОМЕР_1 в ід 27.07.10);

Від прокуратури: представн ики не з"явилися.

ВСТАНОВИВ: в провадже нні господарського суду Іван о-Франківської області знахо диться справа за заявою Прок урора Рогатинського району в інтересах держави в особі Уп равління пенсійного фонду в Рогатинському районі про бан крутcтво Сільськогосподарсь кого виробничого кооператив у ім.В.Стефаника

Ухвалою господарського с уду Івано-Франківської облас ті від 14.06.11 відкладено судове з асідання по затвердженню лік відаційного балансу та звіту ліквідатора, продовжено стр ок ліквідаційної процедури С ВК ім.В.Стефаника та повноваж ень ліквідатора Бігуна Р.Д. до 21.06.11, зобов"язано ліквідатора п одати суду на затвердження н алежним чином сформований лі квідаційний баланс та звіт п ро виконану ним роботу в ході ліквідаційної процедури, по відомити про винесення даної ухвали всіх виявлених у спра ві кредиторів та призначено судове засідання по затверд женню ліквідаційного баланс у та звіту ліквідатора на 21.06.11.

Представники заявника в с удове засідання 21.06.11 не з"явили ся, хоча були повідомлені про час і місце судового засідан ня.

Розглянувши у відкритому с удовому засіданні, поданий н а затвердження звіт ліквіда тора та ліквідаційний баланс Сільськогосподарського вир обничого кооперативу ім.В.Ст ефаника, заслухавши представ ників кредиторів та ліквідат ора, суд встановив, що ліквіда ційний баланс не містить обо в"язкового переліку додатків , як результату проведеної ни м роботи в ході ліквідаційно ї процедури. Крім того судом в становлено, що ліквідатором не повідомлено про винесення даної ухвали всіх виявлених у справі кредиторів.

Оскільки, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс є пі дсумковими документами, які підтверджують належне прове дення ліквідатором всіх захо дів ліквідаційної процедури , повне вчинення ним дій по вия вленню кредиторів та активів боржника, суд немає можливос ті, на підставі поданого лікв ідатором балансу, зробити ви сновок про можливість віднов лення платоспроможності бор жника або встановити неможли вість задоволення вимог конк ретних кредиторів та прийнят и рішення про його ліквідаці ю та припинення провадження у справі.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що судове засідан ня по затвердженню ліквідаці йного балансу та звіту лікві датора слід відкласти, строк ліквідаційної процедури про довжити, зобов"язати ліквіда тора підготувати належним чи ном сформований ліквідацій ний баланс по справі про банк рутство СГВК ім.В.Стефаника.

Керуючись ч. 2 ст. 22, Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом", ст. 86 Го сподарського процесуальног о кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

відкласти судове засід ання по затвердженню ліквіда ційного балансу та звіту лік відатора СГВК ім.В.Стефаника .

Продовжити строк ліквіда ційної процедури СГВК ім.В.Ст ефаника та повноважень лікві датора Бігуна Р.Д. до 06.07.11.

Ліквідатору подати суду на затвердження належним чином сформований ліквідаційний б аланс та звіт про виконану ни м роботу в ході ліквідаційно ї процедури до 06.07.11.

Призначити судове засіда ння по затвердженню ліквідац ійного балансу та звіту лікв ідатора на 06.07.11 о 10:00 год.

Копію ухвали направити : прокурору Рогатинського району, УПФУ в Рогатинському районі, боржнику, ліквідатор у Бігуну Р.Д. (АДРЕСА_1), ДПІ в Рогатинському р-ні (м.Рогатин , вул.Безгрішного,1), Івано-Фран ківському обласному центру з айнятості (м.Івано-Франківсь к, вул.Деповська,89а), ДП "Агенств о з реструктуризації заборго ваності підприємств агропро мислового комплексу" (01601, м.Киї в, вул.Саксаганського, 1), ФССз Т ВП Івано-Франківське обласне відділення (м.Івано-Франківс ьк, вул.А.Мельника,11), ДП "Газ Укр аїни НАК "Нафтогаз України" (04116 , м.Київ, вул.Шолуденка, 1), Сарни ківській сільській раді (77072, Ів ано-Франківська обл., Рогатин ський р-н, с.Сарники).

Суддя Рочняк О. В.

Виготовлено в КП "Докумен тообіг госп. судів"


Харук Т.М. 21.06.11

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення21.06.2011
Оприлюднено30.06.2011
Номер документу16466965
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-23/33

Ухвала від 06.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 14.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 25.02.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 28.12.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 12.11.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 30.07.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні