Ухвала
від 19.05.2011 по справі 6/5009/2712/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/5009/2712/11

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про порушення  провадження у справі

 19.05.11                                                                 Справа №    6/5009/2712/11  

Суддя     Місюра Л.С.

розглянувши матеріали

За позовом           Комунального підприємства (69002, м. Запоріжжя, вул.. Артема, 61)     

До           Житлово-будівельного кооперативу № 259 “Арматурщик-1” (69093, м.Запоріжжя, вул. Акад.Александрова, 3)

Про стягнення 20 850 грн. 70 коп.

визнав надані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 61, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України,

суд  УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Справу призначити до розгляду на   _20.06.2011р.     о  10  год.  00   хв.  

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя,

вул. Тюленіна, 21/вул. Шаумяна, 4, корпус № 2, кабінет № 208.

У порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати:

Позивача  у строк до  14.06.2011р.  виконати дії та надати документи, вказані у пунктах /перелік на обороті/: 1, 4, 33, 47, 50 у т. ч., оригінали: доручення на представника (наказ, посвідчення та ін.); документи, що засвідчують правовий статус позивача (статут, положення, свідоцтво); достовірні відомості про юридичну та фактичну адресу відповідача (довідку із управління статистки, довідку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, інші документи); своєчасно направити позовну заяву вих. № 3601 від 12.05.2011 р. і додані до неї документи відповідачу на фактичну адресу, докази своєчасного направлення –надати суду; письмово уточнити позовні вимоги, де зазначити суми, на які були надані послуги відповідачу окремо, окремо суми оплати, неоплачені суми окремо з посиланням на всі підтверджуючі документи (номера та дати актів, номера та дати платіжних поручень і т. д.), надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; договір № 831 від 03.01.2006 р. у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами, докази виконання вказаного договору (акти, документи на відпущення води та прийом стоків, рахунки на оплату, докази оплати та ін.); всі рахунки на оплату за спірний період та докази дати направлення (вручення) рахунків відповідачу; всі рахунки–акти за період (оригінали –суду для огляду, читаємі копії –до матеріалів справи) із зазначеннями дати їх підписання та докази дати направлення (вручення) вказаних актів відповідачу; докази надання відповідачу послуг з водопостачання на суму 21 773грн. 48коп.; всі первинні документи на підтвердження проведення відповідачем оплати за надані послуги з водопостачання, у т. ч. на суму 922 грн. 78 коп. (банківські виписки, платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); надати всі документи на підтвердження наявності заборгованості відповідача в сумі 20 850 грн. 70коп.; претензія на спірну суму та докази дати її направлення (вручення) відповідачу, у випадку не направлення –письмово обґрунтувати причини; провести звірку розрахунків з відповідачем по кожному спірному акту окремо, для чого з'явитися до останнього для складання детального двостороннього акту звірки, в якому вказати всі документи, що підтверджують заборгованість (акти, рахунки, платіжні документи та ін.), акт звірки та всі документи надати суду; докази сплати відповідачем спірної суми повністю або частково на день розгляду справи (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу); довідку про ваші повні банківські реквізити; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову –надати для справи, оригінали надати в судове засідання – для огляду. Забезпечити явку в судове засідання уповноваженого представника.

Відповідача  у строк до  14.06.2011р.: виконати наступні дії та надати слідуючи документи, вказані у пунктах /перелік на обороті/: 1, 7, 9, 33, 47, 50, у т. ч. оригінали: доручення на представника (наказ, протокол та інш.); документи, що засвідчують правовий статус; письмові пояснення на позов з посиланням на конкретні норми чинного законодавства, надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; договір № 831 від 03.01.2006 р. у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами, докази виконання вказаного договору (акти, документи на відпущення води та прийом стоків, рахунки на оплату, докази оплати та ін.); всі рахунки на оплату за спірний період та докази дати їх отримання; всі рахунки –акти за період (оригінали –суду для огляду, читаємі копії –до матеріалів справи) із зазначеннями дати їх підписання та докази дати їх отримання; докази надання позивачем та отримання вами послуг з водопостачання на суму 21 773 грн. 48 коп.; всі первинні документи на підтвердження проведення оплати позивачу за надані послуги з водопостачання, у т. ч. на суму 922 грн. 78 коп. (відповідні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); надати всі документи на підтвердження відсутності (наявності) заборгованості перед позивачем в сумі 20 850 грн. 70 коп.; докази сплати спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); відповідь на претензію та докази дати її направлення (вручення) позивачу, у випадку не направлення –письмово обґрунтувати причини; провести звірку розрахунків з позивачем по кожному спірному акту, за результатами звірки скласти детальний і двосторонній акт звірки, в якому вказати всі документи, що підтверджують заборгованість (акти, рахунки, платіжні документи та ін.), акт звірки та всі документи надати суду; довідку про ваші повні банківські реквізити; належним чином засвідчені копії витребуваних документів –надати суду для справи, оригінали надати в судове засідання –для огляду. Забезпечити явку в судове засідання уповноваженого представника.

           Суддя                                                                                                   Місюра Л.С.

          

      

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення19.05.2011
Оприлюднено29.06.2011
Номер документу16488100
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/5009/2712/11

Ухвала від 19.05.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Рішення від 20.06.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні