Постанова
від 30.05.2011 по справі 4-1473/11
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-1473/11

ПОСТАНОВА

30 травня 2011 року

Суддя Рівненського міськ ого суду Рівненської області Сидорук Є.І. розглянувши пода ння старшого слідчого СВ ПМ Д ПІ в м. Рівне підполковника по даткової міліції Данильчи к В.І. щодо проведення виїмк и документів по кримінальній справі № 70/30-11, -

В С Т А Н О В И В :

Слідчим відділом пода ткової міліції ДПА в Рівненс ькій області проводиться дос удове слідство по кримінальн ій справі № 70/30-11.

Досудовим слідством встан овлено, що ОСОБА_2 будучи в лачником та директором прива тного підприємства «Надія»(к од ЄДРПОУ 22555603, юридична адреса : Рівненська область, смт. Роки тно, вул. І. Франка, 8), виконуючи обов' язки організаційно-ро зпорядчі та адміністративно -господарські обов' язки, ві дповідно до ст. 67 Конституції України, ст.ст. 9, 11 Закону Украї ни «Про податок на додану вар тість», ст. 8 п. 3, п. 6 Закону Украї ни «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Укр аїні», являючись відповідаль ним за достовірність, повнот у, своєчасність нарахування та сплату податків, зборів, ін ших обов' язкових платежів д о бюджету, організацію бухга лтерського обліку, забезпече ння фіксування фактів здійсн ення всіх господарських опер ацій у первинних документах, контролю за відображенням ф інансово-господарської діял ьності підприємства та за по вноту і достовірність інформ ації відображеної у звітних документах, в порушення вимо г пп. 7.3.1, 7.4.1, п. 7.3, 7.4 ст. 7 Закону Украї ни «Про податок на додану вар тість», зловживаючи своїм сл ужбовим становищем, з метою н езаконного заволодіння бюдж етними коштами на користь ПП «Надія», не відобразив в доку ментах податкового та бухгал терського обліку реалізацію тріски технічної для СГД Рів ненської області, чим занизи в об' єкт оподаткування. В по дальшому ОСОБА_2 безпідст авно вніс завідомо неправдив і відомості щодо сум бюджетн ого відшкодування та подав д о Рокитнівського відділення Сарненської МПДІ податкові декларації з податку на дода ну вартість за період з лютог о 2009 року по грудень 2010 року, роз рахунки сум бюджетного відшк одування, заяви про повернен ня суми бюджетного відшкодув ання ПП «Надія», вчинив замах на незаконне заволодіння бю джетними коштами в розмірі 1312 62 грн.

Крім цього, досудовим слідс твом встановлено, що ПП «Наді я»протягом 2009-2010 років мало фін ансово-господарські відноси ни з підприємцем ОСОБА_3 (І ПН НОМЕР_1, м. Рівне) по прид банню паливно-мастильних мат еріалів.

Відповідно до ст. 178 КПК Укра їни Виїмка проводиться у вип адках, коли є точні дані, що пр едмети чи документи, які мают ь значення для справи, знаход яться в певної особи чи в певн ому місці.

Виїмка проводиться за вмот ивованою постановою слідчог о.

Виїмка матеріальних носії в секретної інформації та/аб о документів, що містять банк івську таємницю, проводиться тільки за вмотивованою пост ановою судді і в порядку, пого дженому з керівником відпові дної установи.

Примусова виїмка із житла ч и іншого володіння особи, виї мка документа виконавчого пр овадження, а також виїмка ори гіналів первинних фінансово -господарських та/або бухгал терських документів проводи ться лише за вмотивованою по становою судді, яка виносить ся з додержанням порядку, вст ановленого частиною п'ятою с татті 177 цього Кодексу.

За таких підстав подання пі длягає до задоволення.

З метою повного, всебічног о та об' єктивного розсліду вання кримінальної справи к еруючись ст. 178, ч. 5 ст. 177 ст. 273 КПК У країни, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Подання старшого слід чого з СВ ПМ ДПІ в м. Рівне підп олковника податкової міліці ї Данильчик В.І. щодо пров едення виїмки документів по кримінальній справі № 70/30-11 зад овольнити.

Надати дозвіл працівникам ПМ ДПІ в м. Рівне на проведенн я виїмки оригіналів документ ів в приватного підприємця ОСОБА_3 (ІПН НОМЕР_1, м. Рів не) фінансово-господарських та бухгалтерських документі в по взаємовідносинах з ПП «Н адія»(код ЄДРПОУ 22555603, юридична адреса: Рівненська область, с мт. Рокитно, вул. І. Франка, 8) - д оговори або угоди з додаткам и та доповненнями, акти прийо му-передачі товарів (робіт, по слуг), акти прийому-передачі в екселів або інших цінних док ументів, акти виконаних робі т, довідки про вартість викон аних робіт, накладні, товарно -транспортні накладні, подат кові накладні, реєстри видан их та отриманих податкових н акладних, платіжні доручення , рахунки-фактури, кошториси р обіт (послуг), акти взаємозвір ок та інші бухгалтерські док ументи за 2009-2010 року, які мають з начення для справи.

Постанова остаточна, о скарженню не підлягає.

Суддя: Сидорук Є. І.

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення30.05.2011
Оприлюднено04.08.2011
Номер документу16665625
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1473/11

Постанова від 09.09.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Постанова від 01.09.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Рудяк А. О.

Постанова від 17.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 21.07.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 15.06.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Постанова від 30.05.2011

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Сидорук Є.І.

Постанова від 28.03.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Осіік Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні