Ухвала
від 12.07.2011 по справі 2а-0870/5290/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

12 липня 2011 року Справа № 2а-0870/5290/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького ок ружного адміністративного с уду Сіпака А.В., розглянувши ма теріали адміністративного п озову

за позовом Інспекції дер жавного архітектурно - буді вельного контролю у Запорізь кій області

до закритого акціонерно го товариства «Інженерно - комерційний центр»

про стягнення штрафу

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся з позово м, в якому просив суд стягнути з відповідача суму штрафу, ос кільки відповідач не погасив його в добровільному порядк у.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до юрисдикції адмініст ративних судів та має розгля датись у порядку адміністрат ивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 99, 104-106 КАС України, справа пі дсудна Запорізькому окр ужному адміністративному су ду, підстав для повернення, за лишення без розгляду чи відм ови у відкритті провадження по справі не встановлено, у зв ' язку з чим, провадження у сп раві підлягає відкриттю.

За наслідками розгляду поз овної заяви, суддя дійшов вис новку про необхідність закін чити підготовче провадження , відкрити провадження в адмі ністративній справі та призн ачити її до судового розгляд у.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 99, 107, 160, 165 КАС Ук раїни, суддя,

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадженн я у адміністративній справі №2а-0870/5290/11 за позовом Інспекції д ержавного архітектурно - бу дівельного контролю у Запорі зькій області до закритого а кціонерного товариства «Інж енерно - комерційний центр» про стягнення штрафу.

2. Закінчити підготовче пров адження у справі та призначи ти її до судового розгляду на 25 липня 2011 року о 10:00 я кий буде проводитись одноосо бово суддею Сіпакою А.В. в прим іщенні Запорізького окр ужного адміністративного су ду за адресою: м. Запоріжжя, ву л. Кремлівська, 65в, каб.142

3. Зобов' язати:

позивача надати суду - док ументи на підтвердження повн оважень представника; нормат ивне та документальне обґрун тування (витяги із законодав ства) заявлених вимог; зазнач ені у позові; належним чином з асвідчені копії, документів, що будуть подані та доданих д о позову надати у справу, ориг інали - для огляду;

відповідача надати суду - документи на підтвердження повноважень представника; ли стування між сторонами зі сп ірного питання; належно засв ідчені копії документів, що б удуть подані надати у справу , оригінали - для огляду.

4. Запропонувати відпо відачу у разі невизнання адм іністративного позову подат и суду письмові заперечення проти позову та докази на обґ рунтування цих заперечень до 22.07.2011.

5. Копію даної ухвали н аправити сторонам по справі. 6. У судове засідання вик ликати осіб, які беруть участ ь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя А.В.Сіпака

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.07.2011
Оприлюднено14.07.2011
Номер документу16915602
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5290/11

Постанова від 10.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сіпака Андрій Васильович

Постанова від 10.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сіпака Андрій Васильович

Ухвала від 12.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сіпака Андрій Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні