Ухвала
від 05.07.2011 по справі 37/49-63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

37/49-63

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                                            У  Х  В  А  Л  А  

          

         05.07.11 р.                                                                                             № 37/49-63                                                                                                                                                                 

Господарський суд Донецької області у складі судді Попкова Д.О., розглянувши матеріали за позовною заявою: Державного підприємства „Ровненькиантрацит”, м.Ровненьки Луганської області

до Відповідача: ТОВ „Кант”, м.Донецьк

про: повернення майна - секції 3КД-90 у кількості 37 одиниць.

ВСТАНОВИВ:

Державне підприємство „Ровненькиантрацит”, м.Ровненьки Луганської області (далі – Позивачі) звернувся до Господарського суду Донецької області з позовом до ТОВ „Кант”, м.Донецьк (далі – Відповідач) про повернення майна - секції 3КД-90 у кількості 37 одиниць.

При поданні позову Позивачем допущено порушення вимог, встановлених  розділом VIII Господарського процесуального кодексу України.

За змістом п. 2 ч. 1 ст. 63 Господарського процесуального кодексу України у позові має зазначатися повне найменування сторони, складовою частиною якого згідно ч. 1 ст. 90 Цивільного кодексу України є назва організаційно-правової форми. Всупереч вказаних вимог, в реквізитах сторін позовної заяви не міститься повного найменування Відповідача (зазначено лише скорочена назва організаційно-правової форми).

У відповідності до  вимог п.2 ч.1 ст.57 Господарського процесуального кодексу України, до позовної заяви додаються документи, які підтверджують відправлення сторонам копій позовної заяви і доданих до неї документів. Позивачем не надано належних доказів відправки копії позову з додатками на адресу Відповідача, оскільки з наданого опису вкладення вбачається невиконання Позивачем обов'язку, передбаченого ч. 1 ст. 56 вказаного Кодексу, про надсилання Відповідачеві всіх додатків позовної заяви.   

За таких обставин позовна заява та додані до неї документи підлягають поверненню без розгляду на підставі п.п. 2, 6 ч. 1  ст. 63 Господарського процесуального кодексу України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 2, 4-5, 4-7, 29, 54, 57, 61, 63, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд –

УХВАЛИВ:

1. Повернути позовну заяву Державного підприємства „Ровненькиантрацит”, м.Ровненьки Луганської області до ТОВ „Кант”, м.Донецьк про повернення майна - секції 3КД-90 у кількості 37 одиниць., із доданими документами без розгляду.  

2. Роз'яснити Позивачу, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню з нею до господарського суду в загальному порядку після усунення допущеного порушення.

3. Ухвала може бути оскаржена через Господарський суд Донецької області в апеляційному порядку протягом 5 днів з дня її винесення.

Суддя                                                               Попков Д.О.           

                                                                       

                                                                      

                              

Дата ухвалення рішення05.07.2011
Оприлюднено15.07.2011
Номер документу16934856
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —37/49-63

Ухвала від 05.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

Ухвала від 07.10.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

Ухвала від 13.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні