Постанова
від 21.06.2011 по справі 27/94б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21.06.11 р. Справа № 27/94б

за заявою кредитора (заяв ника) Управління Пенсійного фонду України в Амвросіївськ ому районі Донецької області м.Амвросіївка

до боржника Приватного під приємства „Комсервіс-1” м.Амв росіївка

про визнання банкрутом

Суддя С.С.Тарапата

Представники сторін: від кр едитора - ОСОБА_1 (за дові р.)

від боржни ка - не з' явився

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 07.06.11р . порушена справа про банкрут ство Приватного підприємств а „Комсервіс-1” м.Амвросіївка згідно ст.52 Закону України „П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом”, розгляд спр ави призначено в судовому за сіданні на 21.06.11р.

В судовому засіданні 21.06.11р. п редставник Управління Пенсі йного фонду України в Амврос іївському районі Донецької о бласті м.Амвросіївка надав з аяву про згоду на призначенн я ліквідатором по справі та д овідку з ЄДР відносно боржни ка.

Розглянувши в судовому зас іданні 21.06.11р. матеріали справи , заслухавши представника кр едитора, суд встановив:

Відповідно до ч. 6 ст. 20 Закону України № 1058-VI „Про загальнооб ов'язкове державне пенсійне страхування” платник страхо вих внесків зобов'язаний спл ачувати страхові внески, нар аховані за відповідний базов ий звітний період, не пізніше ніж через 20 календарних днів з дня закінчення цього періо ду. У порушення чинного закон одавства боржник не сплатив нараховані суми страхових вн есків, у зв' язку з чим у нього виникла заборгованість пере д Управлінням Пенсійним Фонд ом України в сумі 23982,90грн. що під тверджено наданими суду доку ментами.

За поясненнями представни ка кредитора заборгованість станом на 21.06.11р. не погашена.

Як вбачається з наданих кре дитором копій постанов Відді лу державної виконавчої служ би Амвросіївського районног о управління юстиції від 22.04.11р . про повернення виконавчих д окументів, державним виконав цем повернуті виконавчі доку менти про стягнення на корис ть Управління Пенсійного фон ду України в Амвросіївському районі Донецької області м.А мвросіївка заборгованості з причини з' ясування факту в ідсутності у боржника грошов их майна, на яке можливо було б звернути стягнення.

Боржник перед податковою і нспекцією не звітує з січня 201 0р., підприємницьку діяльніст ь не веде, що підтверджується матеріалами справи.

В силу п.2 ст.52 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” господарс ький суд у двотижневий строк з дня винесення ухвали про по рушення провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника виносить постанову про визнання відсутнього бо ржника банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру і пр изначає ліквідатором ініцію ючого кредитора за згодою ос таннього.

З огляду на зазначене суд в важає за необхідне визнати б оржника банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру стро ком на 3 місяці, ліквідатором п ризначити ініціюючого кред итора - Управління Пенсійног о фонду України в Амвросіївс ькому районі Донецької облас ті м.Амвросіївка за його згод ою.

Враховуючи викладене та ке руючись ст.ст. 22-24, 52 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, ст.ст. 4-1, 36, 43, 75 ГПК України, господарськи й суд

П О С Т А Н О В И В :

Визнати боржника - Приват не підприємство „Комсервіс-1 ” (Донецька область, м.Амвросі ївка, вул.Куйбишева, б.69; код ЄДР ПОУ 35651746) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру строком на 3 місяці - д о 21.09.2011р.

Ліквідатором призначити і ніціюючого кредитора - Упра вління Пенсійного фонду Укра їни в Амвросіївському районі Донецької області м.Амвросі ївка (адреса Донецька област ь, м.Амвросіївка, вул..Щорса, б.15 ; код ЄДРПОУ 20397330; керівник - Ал ексєєва Л.І).

Зобов' язати ліквідатора:

- у п' ятиденний строк з дня прийняття постанови опублік увати відомості про визнання боржника банкрутом і відкри ття ліквідаційної процедури .

- письмово повідомити про ви знання боржника банкрутом та введення ліквідаційної проц едури всіх засновників підпр иємства-боржника згідно уста новчих документів, або його в ласника; запропонувати засно вникам підприємства-боржник а або його власнику погасити в добровільному порядку сум у кредиторської заборговано сті, а також передати печаті, ш тампи та іншу бухгалтерську документацію (за їх наявніст ю).

- письмово повідомити про ви знання боржника банкрутом та введення ліквідаційної проц едури всіх відомих кредиторі в боржника, крім того обов' я зково: органи Державної пода ткової служби України, Фонду соціального страхування, Де ржавної виконавчої служби, Ц ентр зайнятості.

- по закінченні ліквідаційн ої процедури подати до суду з віт про проведену роботу та л іквідаційний баланс банкрут а.

Суддя Тарапата С.С.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

Дата ухвалення рішення21.06.2011
Оприлюднено15.07.2011
Номер документу16934903
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/94б

Ухвала від 03.09.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 31.07.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 16.07.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 11.06.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 14.05.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 20.01.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Шевченко Т.М.

Ухвала від 07.06.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 09.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 16.07.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 14.05.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні