Ухвала
від 21.07.2011 по справі 29/5009/2168/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

за результатами попереднь ого засідання

21.07.11 справа № 29/5009/2168/11

Суддя Кричмаржевський В .А.

м. Запоріжжя

Кредитор - Державна п одаткова інспекція у Ленінсь кому районі м.Запоріжжя

Боржник - Товариство з об меженою відповідальністю “М аском”, м.Запоріжжя, код з ЄДР - 31952961

Банківська установа, що здійснює розрахунково -касове обслуговування боржн ика - Публічне акціонерне то вариство «Комерційний банк « ПриватБанк»в особі філії - З апорізького регіонального у правління, м.Запоріжжя

Суддя Кричма ржевський В.А.

За участю представ ників:

- кредиторів:

- Державної податкової інс пекції у Ленінському районі м.Запоріжжя - ОСОБА_1 (за дов іреністю)

- Відділення Вико навчої дирекції Фонду соціал ьного страхування від нещасн их випадків на виробництві т а професійних захворювань Ук раїни в м.Запоріжжі - ОСОБА _2 (за довіреністю)

- Запорізького обласно го відділення Фонду соціальн ого страхування з тимчасової втрати працездатності в осо бі Виконавчої дирекції - не з ' явився

- Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м.Запоріжжя - не з' яви вся

- боржника - не з' явився

У судовому засіданні прийм ає участь арбітражний керуюч ий - розпорядник майна боржн ика - Жук В.Г.

Суддя Кри чмаржевський В.А.

У попередньому засіда нні розглядається реєст р вимог кредиторів у справі № 29/5009/2168/11 про банкрутство Товарис тва з обмеженою відповідальн істю “Маском” у зв' язк у з його неспроможністю вико нати свої грошові зобов' язання перед кредиторами.

Вивчивши матеріали спр ави, заслухавши пояснен ня представників кредиторів та розпорядника майна, суд -

Установив:

Товариство з обмежено ю відповідальністю “Маском” зареєстроване в Єдиному дер жавному реєстрі за № 31952961 як суб ' єкт підприємницької діяльності виконавчим коміт етом Запорізької міської рад и за адресою: 69065 м.Запоріжжя пл . Інженерна, 1.

Ухвалою господарського су ду Запорізької області від 26.0 4.2011р. за заявою Державної подат кової інспекції у Ленінськом у районі м.Запоріжжя порушен о провадження у цій справі за загальною процедурою відпов ідно до статті 11 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом”.

За наслідками підготовчо го засідання, яке відбулося 12. 05.2011р., визнані вимоги ініціююч ого кредитора - 6.551.176,38 грн. основн ого боргу з третьою чергою за доволення та 4.313.830,46 грн. штрафни х санкцій з шостою чергою зад оволення.

З метою виявлення всіх кред иторів та осіб, які виявили ба жання взяти участь у санації боржника, суд згідно з ч.5 стат ті 11 Закону про банкрутство зо бов' язав заявника (ініціююч ого кредитора) подати до офіц ійного друкованого органу у десятиденний строк за його р ахунок оголошення про поруше ння справи про банкрутство.

В офіційному друкованому о ргані “Голос України” за № 93 (509 3) від 25.05.2011р. опубліковане оголо шення про порушення справи п ро банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Маском”, де зазначено про те , що вимоги кредиторів прийма ються протягом тридцяти днів з дня публікації оголошення .

До господарського суду Зап орізької області протягом вк азаного строку надійшли заяв и з грошовими вимогами від на ступних кредиторів:

- Державної податкової ін спекції у Ленінському районі м.Запоріжжя у розмірі - 8.529грн . 32коп. (додатково заявлені);

- Запорізького обласн ого відділення Фонду соціаль ного страхування з тимчасово ї втрати працездатності в ос обі Виконавчої дирекції у ро змірі - 92грн. 14коп.

- Відділення виконавчої дир екції Фонду соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань України в м.З апоріжжі у розмірі - 42грн. 29ко п.

- Управління Пенсійного фо нду України в Ленінському ра йоні м.Запоріжжя у розмірі - 1.641грн.42коп.

Від розпорядника майна б оржника 08.07.2011р. надійшов реєстр вимог кредиторів, до якого вк лючені вищезгадані кредитор и.

У судовому засіданні, яке в ідбулося 21.07.2011р., присутні предс тавники кредиторів і розпоря дник майна боржника документ ально обґрунтували заявлені грошові вимоги, вважають їх п равомірними, на їх думку реєс тр вимог кредиторів у справі підлягає затвердженню судом .

Будь-яких заперечень борж ника щодо вимог кредиторів д о суду не надходило.

Боржник та Запорізьке обла сне відділення Фонду соціаль ного страхування з тимчасово ї втрати працездатності в ос обі Виконавчої дирекції і Уп равління Пенсійного фонду Ук раїни в Ленінському районі м .Запоріжжя не забезпечив явк у свого представника в судов е засідання, про час та місце п роведення якого повідомлени й в установленому законом по рядку.

З огляду на обмеженість пе редбачених законом процесуа льних строків розгляду справ и та достатність у ній наявни х матеріалів господарський с уд вважає за можливе розглян ути справу по суті за відсутн ості представника боржника.

Згідно з п.6 статті 14, статтею 15 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” вимоги кредиторів, виз нані боржником або господарс ьким судом, включаються розп орядником майна до реєстру в имог кредиторів. Розпорядник майна зобов'язаний окремо вн ести до реєстру вимоги креди торів, які забезпечені заста вою майна боржника, згідно з ї х заявами, а за їх відсутності , - згідно з даними обліку борж ника, а також внести окремо до реєстру відомості про майно боржника, яке є предметом за стави згідно з державним реє стром застав. У реєстрі вимог кредиторів повинні міститис я відомості про кожного кред итора, розмір його вимог за гр ошовими зобов'язаннями чи зо бов'язаннями щодо сплати под атків і зборів (обов'язкових п латежів), черговість задовол ення кожної вимоги, окремо ро змір неустойки (штрафу, пені).

Враховуючи вищевикладене, у справі слід визнати конкур сними наступних кредиторів:

- Державну податкову інспе кцію у Ленінському районі м.З апоріжжя з грошовими вимогам и у розмірі - 6.551.199грн. 07коп. осно вного боргу з третьою чергою задоволення та 4.322.337грн. 09 коп. шт рафних санкцій з шостою черг ою задоволення (з урахування м визнаних судом грошових ви мог у підготовчому засіданні );

- Запорізьке обласне відділ ення Фонду соціального страх ування з тимчасової втрати п рацездатності в особі Викона вчої дирекції з грошовими ви могами у розмірі - 92грн. 14коп. з другою чергою задоволення;

- Відділення виконавчої дир екції Фонду соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань України в м.З апоріжжі з грошовими вимогам и у розмірі - 42грн. 29коп. з друг ою чергою задоволення;

- Управління Пенсійного фон ду України в Ленінському рай оні м.Запоріжжя у розмірі - 1.6 37 грн.08 коп. з другою чергою зад оволення та 4 грн. 34 коп. штрафни х санкцій з шостою чергою зад оволення.

Відповідно до п.2 статті 14 З акону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” вимоги конкур сних кредиторів, які заявлен і після закінчення строку, вс тановленого для їх подання, а бо не заявлені взагалі, - не ро зглядаються і вважаються пог ашеними. Зазначений ст рок є граничним і поновленню не підлягає.

На підставі викладеного та керуючись статтями 14 - 16 Закону України «Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом», господарс ький суд Запорізької області -

Ухвалив:

1. Визнати у с праві конкурсними наступних кредиторів:

- Державну податкову і нспекцію у Ленінському район і м.Запоріжжя з грошовими вим огами у розмірі - 6.551.199 грн. 07 коп . основного боргу з третьою че ргою задоволення та 4.322.337грн. 09 к оп. штрафних санкцій з шостою чергою задоволення (з урахув анням визнаних судом грошови х вимог у підготовчому засід анні);

- Запорізьке обласне відділення Фонду соціальног о страхування з тимчасової в трати працездатності в особі Виконавчої дирекції з грошо вими вимогами у розмірі - 92 гр н. 14 коп. з другою чергою задово лення.

- Відділення виконавчої ди рекції Фонду соціального стр ахування від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань України в м .Запоріжжі з грошовими вимог ами у розмірі - 42грн. 29коп. з др угою чергою задоволення.

- Управління Пенсійного ф онду України в Ленінському р айоні м.Запоріжжя у розмірі - 1.637 грн.08 коп. з другою чергою зад оволення і 4 грн. 34 коп. штрафних санкцій з шостою чергою задо волення.

2. Затвердити р еєстр вимог кредиторів.

Не заявлені в поряд ку статті 14 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом” вимоги конкур сних кредиторів вважати пога шеними.

3. Зобов' яз ати розпорядника майна боржн ика скликати перші загальні збори кредиторів відповідно до статті 16 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом” до 29 липня 2011р.

Належно оформлені рішен ня перших зборів та комітету кредиторів (протоколи) надат и суду у строк до 01 серпня 201 1р.

4. Засідання суду, на як ому буде винесено ухвалу п ро санацію боржника, чи про в изнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної про цедури, чи про припинення про вадження у справі про банкру тство призначити на 11.08.2011р. о 10-00 год.

Копію ухвали надіслати : кредиторам, боржнику, ро зпоряднику майна боржника.

Суддя В.А. Кричмаржевський

10:00

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення21.07.2011
Оприлюднено01.08.2011
Номер документу17292135
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —29/5009/2168/11

Ухвала від 12.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 19.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 09.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 21.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні