Постанова
від 11.08.2011 по справі 29/5009/2168/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

ПОСТАНОВА

Іменем України

11.08.11 Сп рава 29/5009/2168/11

м. Запоріжжя

Суддя Кричмаржевський В.А.

Кредитор - 1 - Д ержавна податкова інспекція у Ленінському районі м.Запор іжжя

Кредитор - 2 - Запоріз ьке обласне відділення Фонду соціального страхування з т имчасової втрати працездатн ості в особі Виконавчої дире кції, м.Запоріжжя

Кредитор - 3 - Відділення виконавчої дирекції Фонду с оціального страхування від н ещасних випадків на виробниц тві та професійних захворюва нь України в м.Запоріжжі

Кредитор - 4 - Управління Пенсійного фонду України в Л енінському районі м.Запоріжж я

Боржник - Товариство з об меженою відповідальністю “М аском”, м.Запоріжжя, код з ЄДР - 31952961

Банківська установа, що здійснює розрахунково -касове обслуговування боржн ика - Публічне акціонерне то вариство «Комерційний банк « ПриватБанк»в особі філії - З апорізького регіонального у правління, м.Запоріжжя

Суддя Кричмаржев ський В.А.

За участю:

- представник а кредитора - 1 - ОСОБА_1 (за довіреністю)

- представника кред итора - 3 - ОСОБА _2 (за довіреністю)

- представника борж ника - не з' явився

- розпорядника майн а - Жук В.Г.

У судовому засіданні ро зглядаються клопотання комі тету кредиторів про визнання боржника банкрутом, протоко ли загальних зборів кредитор ів та засідання комітету кре диторів у справі про банкрут ство Товариства з обмеженою відповідальністю “Маском”, м . Запоріжжя.

Вивчивши матеріали спра ви та подані документи, суд -

Ус тановив:

Товариство з обмежено ю відповідальністю “Маском” зареєстроване в Єдиному дер жавному реєстрі з кодом - 31952961 як суб' єкт підприємни цької діяльності 20.10.2004р. викона вчим комітетом Запорізької м іської ради за адресою: 69065 м.За поріжжя площа Інженерна,1.

Ухвалою господарського су ду Запорізької області від 21.0 7.2011р. затверджений реєстр вимо г кредиторів та визнані конк урсними наступні кредитори:

- Державна податков а інспекція у Ленінському ра йоні м. Запоріжжя з грошовими вимогами у розмірі - 6.551.199,07грн . основного боргу з третьою че ргою задоволення та 4.322.337,09грн. ш трафних санкцій з шостою чер гою задоволення;

- Запорізьке обласн е відділення Фонду соціально го страхування з тимчасової втрати працездатності в особ і Виконавчої дирекції з грош овими вимогами у розмірі - 92,1 4грн. з другою чергою задоволе ння.

- Відділення виконавч ої дирекції Фонду соціальног о страхування від нещасних в ипадків на виробництві та пр офесійних захворювань Украї ни в м.Запоріжжі з грошовими в имогами у розмірі - 42,29грн. з др угою чергою задоволення.

- Управління Пенсі йного фонду України в Ленінс ькому районі м.Запоріжжя у ро змірі - 1.637,08грн. з другою черго ю задоволення і 4,34грн. штрафни х санкцій з шостою чергою зад оволення.

Ухвалою, винесеною за нас лідками попереднього засіда ння, зобов' язано розпорядни ка майна скликати загальні з бори кредиторів з метою обра ння комітету кредиторів, яки й відповідно до вимог Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом»ма є прийняти рішення про санац ію боржника, чи про визнання б оржника банкрутом і відкритт я ліквідаційної процедури.

Так, на виконання вимог ухва ли та Закону України «Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом»розпорядником май на скликані загальні збори к редиторів, де обраний коміте т кредиторів, до якого увійшл и ДПІ у Ленінському районі м.З апоріжжя та Відділення викон авчої дирекції Фонду соціаль ного страхування від нещасни х випадків на виробництві та професійних захворювань Укр аїни в м. Запоріжжі.

На засіданні комітету кре диторів більшістю голосів йо го головою обраний ініціюючи й кредитор - Державна податк ова інспекція у Ленінському районі м.Запоріжжя.

Комітетом кредиторів прий нято рішення про завершення процедури розпорядження май ном, відкриття ліквідаційної процедури та визнання боржн ика банкрутом, оскільки підс тави для введення процедури санації боржника чи продовже ння процедури розпорядження майном відсутні у зв' язку з відсутністю майнових активі в (рухомого та нерухомого май на, грошових коштів) за рахуно к яких можливе відновлення п латоспроможності боржника, щ о підтверджується відповідн ими довідками державних орга нів, які здійснюють реєстрац ію речових прав.

Комітетом кредиторів запр опоновано призначити ліквід атором у справі арбітражного керуючого Жук Вероніку Геор гіївну, яка виконувала обов'я зки розпорядника майна. Зазн ачене підтверджується прото колом №1 засідання комітету к редиторів від 29.06.2011р.

Присутня у судовому засіда нні арбітражний керуючий Жук В.Г. дала свою згоду на призна чення її ліквідатором у спра ві.

Колегія суддів погоджуєть ся з цією кандидатурою лікві датора.

Відповідно до статті 16 Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом »до компетенції комітету кр едиторів належить прийнятт я рішення про звернення до го сподарського суду з клопотан ням про відкриття процедури санації, визнання боржника б анкрутом і відкриття ліквіда ційної процедури, припинення повноважень арбітражного ке руючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквіда тора) та про призначення ново го арбітражного керуючого (р озпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

Господарський суд, розглян увши матеріали справи та зас лухавши учасників судового п роцесу, вважає, що боржника сл ід визнати банкрутом та відк рити ліквідаційну процедуру , оскільки майнові активи у бо ржника відсутні, потенційні інвестори не зверталися зі с воїми пропозиціями, а тому са нація підприємства-боржника є фактично неможливою.

Керуючись статтями 16 та 22 Закону України «Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом», суд -

Постановив:

Визнати Товариство з о бмеженою відповідальністю “ Маском”, м.Запоріжжя, код з ЄДР - 31952961, банкрутом.

Відкрити ліквідаційну пр оцедуру.

Ліквідатором призначити а рбітражного керуючого Жук Ве роніку Георгіївну (ліцензія Державного департаменту з пи тань банкрутства серія НОМ ЕР_1 від 09.02.2011р., ідентифікацій ний номер - НОМЕР_2, АДРЕС А_1).

Зобов' язати ліквідатора здійснити ліквідаційну проц едуру, надати звіт про викона ну роботу та ліквідаційний б аланс банкрута для затвердже ння у визначеному Законом Ук раїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом»поряд ку та строк.

Копію постанови надіслат и: кредиторам, ліквідат ору, банкруту, Державному реє стратору виконкому Запорізь кої міської ради, Ленінськог о ВДВС Запорізького міського управління юстиції.

Суддя В.А. Кричмаржевський

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення11.08.2011
Оприлюднено23.08.2011
Номер документу17776661
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —29/5009/2168/11

Ухвала від 12.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 19.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 09.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 21.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні