Ухвала
від 20.07.2011 по справі 2а-0870/4357/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

 20 липня 2011 року                                                Справа №  2а-0870/4357/11

м. Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Недашківської К.М., при секретарі судового засідання Луговському І.О., за участю представника позивача – не прибув, представника відповідача – не прибув, третьої особи – не прибув, розглядаючи у відкритому судовому засіданні адміністративну справу Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Приватної виробничо-комерційної фірми «Легінь» про припинення юридичної особи та вирішуючи питання про можливість зупинення провадження у справі,

ВСТАНОВИВ:

03 червня 2011 року до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя (далі іменується – позивач) до Приватної виробничо-комерційної фірми «Легінь» (далі іменується – відповідач) про припинення юридичної особи.

Ухвалою судді від 06 червня 2011 року позовну заяву Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Приватної виробничо-комерційної фірми «Легінь» про припинення юридичної особи залишено без руху та надано строк для усунення недоліків позовної заяви.

Позивачем по справі недоліки позовної заяви були усунуті.

Ухвалою судді від 22.06.2011 відкрито провадження в адміністративній справі та призначено судове засідання на 06.07.2011.

06.07.2011 у зв’язку з неявкою сторін, належним чином повідомлених про дату, час та місце проведення судового засідання, суд відклав розгляд справи на 20.07.2011.

20 липня 2011 року представником позивача заявлено клопотання про зупинення провадження у справі на підставі ст.156 КАС України до терміну встановленого судом, у зв’язку з необхідністю надання додаткових доказів по справі. Просить розглянути вищезазначене клопотання без його участі.

Відповідач та третя особа у судове засідання не прибули, про день, час і місце розгляду справи повідомлялись належним чином.

Відповідно до вимог ч. 6 ст. 12, ст. 41  КАС України, у зв’язку  з неявкою в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового засідання за допомогою  звукозаписувального  технічного засобу  не здійснювалось.

З матеріалів справи вбачається, що для забезпечення повного та всебічного з’ясування обставин у справі є необхідність в залученні до матеріалів справи додаткових доказів.

Згідно з п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, – до терміну, встановленого судом.

Таким чином, суд визнає клопотання представника позивача, обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, у зв’язку з чим визнає за можливе зупинити провадження у справі до 15 серпня 2011 року.

          Враховуючи вищезазначене та керуючись ст.ст. 156, 160, 165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

          Клопотання представника Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя про зупинення провадження у справі задовольнити.

Зупинити до 15 серпня 2011 року о 17 год. 00 хв. провадження в адміністративній справі №2а-0870/4357/11 за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Приватної виробничо-комерційної фірми «Легінь» про припинення юридичної особи.

Ухвала суду першої інстанції, якщо інше не встановлено Кодексом адміністративного судочинства України, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скаргу не було подано.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отримання цією особою копії ухвали) апеляційної скарги, з подачею її копій відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Якщо суб’єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 КАС України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п’ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п’ятиденного строку з моменту отримання суб’єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя               (підпис)                                      К.М.Недашківська

15 серпня 2011 року    17:00

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.07.2011
Оприлюднено02.08.2011
Номер документу17295856
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/4357/11

Постанова від 15.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 15.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 20.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 22.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 06.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні