Ухвала
від 20.08.2009 по справі 2-699/2005
БАЛТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія

Справа № 2-699

2005 р.

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 серпня 2009 року м. Балта, Одеська область

Балтський районний суд Одеської області в складі:

головуючого-судді МЯСКІВСЬКОЇ І.М.

при секретарі ПІНУЛ І.Б.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Балта подання першого Приморського відділу державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції про видачу дублікату виконавчого листа,

ВСТАНОВИВ:

Начальник першого Приморського відділу ДВС Одеського міського управління юстиції звернувся до суду з поданням про видачу дублікату виконавчого листа № 2-699 виданого 31.10.05. Балтським районним судом Одеської області про стягнення аліментів з ОСОБА_1 на Користь ОСОБА_2 на утримання дитини ОСОБА_3, посилаючись на те, що зазначений виконавчий лист було втрачено в процесі почтової пересилки.

Суд, перевіривши матеріали справи, дійшов висновку, що подання підлягає задоволенню, оскільки згідно ст. 370 п.1 ЦПК України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа суд, який видав виконавчий лист, має право за заявою стягувача або подання державного виконавця видати його дублікат.

Судовим розглядом встановлено, що виконавчий лист дійсно було втрачено, що підтверджується заявою ОСОБА_2 до першого Приморського відділу ДВС Одеського міського управління юстиції, в якій заявниця посилаючись на причину втрати виконавчого листа, просить звернутися до суду з заявою про видачу його дублікату.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.. 208, 209, 210, 370 п.1 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Подання першого Приморського відділу державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції про видачу дублікату виконавчого листа -задовольнити.

Видати дублікат виконавчого листа № 2-699 виданого 31.10.05. Балтським районним судом Одеської області про стягнення аліментів з ОСОБА_1 на Користь ОСОБА_2 на утримання дитини ОСОБА_3 та направити на виконання до першого Приморського відділу державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Одеської області шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження протягом п’яти днів з дня проголошення рішення і подачі апеляційної скарги протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Дата ухвалення рішення20.08.2009
Оприлюднено09.09.2011

Судовий реєстр по справі —2-699/2005

Ухвала від 19.04.2005

Цивільне

Генічеський районний суд Херсонської області

Постол В. С.

Ухвала від 20.08.2009

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Мясківська І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні