Ухвала
від 06.06.2008 по справі 12/56б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/56б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

06.06.08                                                                                 Справа № 12/56б.

Суддя Палей О.С., розглянувши матеріали за заявою

кредитора - Біловодської Міжрайонної державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Луганської області, м. Сєвєродонецьк Луганської області

до боржника –Марківське районне міжгосподарське виробничо-експлуатаційне підприємство по енергетиці та електрифікації сільського господарства «Райагропроменерго», смт. Марківка Луганської області

про порушення провадження у справі про банкрутство

визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, і, керуючись статтями 38, 61, 64-68, 86 Господарського процесуального кодексу України та статтями 8, 11, 12, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначити на 19.06.08., о 10 годин 30 хвилин   у підготовчому засіданні, в приміщенні господарського суду Луганської області, кімната № 308 (суддя Палей О.С.).

Явка представників сторін у засідання суду обов'язкова.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4. Зобов'язати кредитора –подати оригінали документів, які додані до заяви у копіях, - для огляду у засіданні суду; докази, які підтверджують і свідчать про фактичну відсутність керівних органів боржника за їх місцезнаходженням та фактичне припинення останнім підприємницької діяльності, в тому числі: довідку відділення зв'язку про неможливість вручення поштової кореспонденції боржнику та докази розшуку їх фактичного місцезнаходження - акти перевірки уповноважених осіб за місцем їх реєстрації та проживання, письмові пояснення осіб, які мешкають за місцем їх реєстрації, про місцезнаходження останніх на даний час; докази вжиття заходів щодо отримання податкової заборгованості у встановленому законодавством порядку (звернення стягнення на майно боржника за заявою, докази відкриття виконавчого провадження за виконавчими документами по заяві, акт судового виконавця про відсутність майна тощо) та відомості щодо стану виконавчого провадження (при наявності); довідки БТІ та МРЄВ про наявність чи відсутність нерухомого майна та транспортних засобів у боржника на цей час;  Статут боржника та змін до нього –для огляду у засіданні, його повну копію, засвідчену належним чином, – до справи.

Крім того, подати письмові відомості про згоду кредитора на призначення його ліквідатором по даній справі.

5. Зобов'язати боржника –подати до дати проведення підготовчого засідання відзив на заяву кредитора та докази надіслання його кредитору; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження; оригінали статутних та  установчих документів, в тому числі  Статут та  зміни до нього –для огляду у засіданні суду, їх копії, засвідчені належним чином, –до справи; відомості про погашення боргу перед кредитором (при наявності).

6. Державному реєстратору Марківської районної державної адміністрації Луганської області, м. Сєвєродонецьк Луганської області, надати до дня розгляду справи довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про проведені реєстраційні дії стосовно юридичної особи - Марківського районного міжгосподарчого виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці та електрифікації сільського господарства «Райагропроменерго», смт. Марківка Луганської області, площа Радянська, 13,  ідентифікаційний код №05486042.

7. Ухвалу надіслати:

-  кредитору –рекомендованим листом;

          -  боржнику–рекомендованим листом;

-  ВДВС Марківського РУЮ Луганської області;

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

- Державному реєстратору Марківської районної державної адміністрації Луганської області, м. Сєвєродонецьк Луганської області (з додатком).

                     Суддя                                                                          О.С. Палей

                     Помічник судді                                                                Є.С. Сєрджан

Надр. 6 прим:

1 -  до справи;

2 -  кредитору –рекомендованим листом;

          3-  боржнику–рекомендованим листом;

4-  ВДВС Марківського РУЮ Луганської області;

5- Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

6- Державному реєстратору Марківської районної державної адміністрації Луганської області, м. Сєвєродонецьк Луганської області (з додатком).

Дата ухвалення рішення06.06.2008
Оприлюднено21.06.2008
Номер документу1736164
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/56б

Ухвала від 18.06.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 10.09.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 04.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 22.07.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 26.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 19.06.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 20.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 06.06.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні