Постанова
від 27.07.2011 по справі 4-196/11
БАГЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

Дело № 4-196/11

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27.07.2011 року суддя Баг лійського районного суду м. Д ніпродзержинська Дніпропет ровської області Подобєд О .К., розглянувши подання ста ршого слідчого прокуратури Б аглійського району м. Дніпро дзержинська Чабаненко С.М. про проведення обшуку в при міщенні за адресою: м. Дніпрод зержинськ, вул. Костромська, 14 -34, -

ВСТАНОВИВ:

25 липня 2011 року в Баглійсь кий районний суд м. Дніпродзе ржинська надійшло подання ст аршого слідчого прокуратури Баглійського району м. Дніпр одзержинська Чабаненко С.М . про проведення обшуку в пр иміщенні, за місцем реєстрац ії ПП НВФ "Соляріс», а саме за а дресою: м. Дніпродзержинськ, в ул. Костромська, 14-34, в якому мож уть знаходитися документи та речі, які мають суттєве значе ння для встановлення істини.

Подання мотивоване тим, що п рокуратурою Баглійського ра йону м. Дніпродзержинська ро зслідується кримінальна спр ава № 41119015, порушена відносно по садових осіб ТОВ "Про-ТБ" за фа ктом зловживання службовим с тановищем посадовими особам и ТОВ "Про-ТБ", за ознаками скла ду злочину, передбаченого ч.1 с т. 364 КК України.

В ході проведення досудово го слідства встановлено, що с лужбові особи ТОВ «Про-ТБ»за подіяли істотну шкоду охорон юваним законом державним інт ересам у вигляді ненадходжен ня до бюджету Дніпродзержинс ької міської ради за викорис тання земельної ділянки у ро змірі 82036,16 грн., чим спричинили т яжкі наслідки на вказану сум у.

Приводом для порушення кри мінальної справи є безпосере днє виявлення прокурором, в х оді проведення перевірки, оз нак злочину в діях службових осіб ТОВ «Про-ТБ»- зловживанн я владою службовою особою, в і нтересах третіх осіб, всупер еч інтересам служби.

Підставою для порушення кр имінальної справи є достатні дані, які вказують на наявніс ть ознак злочину - визначенн я діяння злочином в Кримінал ьному кодексі України, суспі льна небезпека діяння, його п ротиправність, винність, зді йснення діяння суб' єктом зл очину, відсутність обставин, що виключають можливість по рушення кримінальної справи .

На думку слідчого, в приміще нні ПП НВФ «Соляріс»можуть б ути речі та документи, які маю ть доказове значення по дані й кримінальній справі.

Але, як вбачається із подани х до суду матеріалів, криміна льна справа порушена відносн о службових осіб ТОВ «Про-ТБ» , а службові особи ПП НВФ «Соля ріс», в приміщеннях якого пер едбачається проведення обшу ку, в якості підозрюваних по с праві не залучені; із наданих до суду матеріалів також не в бачаються факти, що свідчать про неможливість або недоці льність використання інших з асобів для перевірки слідчих дій, окрім проведення обшуку за місцем реєстрації ПП НВФ « Соляріс». Відсутні достатні перевірені дані, які є в показ аннях свідків, підозрюваних, потерпілих, обвинувачених, в протоколах слідчих дій, заяв ах громадян, а також отримані в процесі оперативно-розшук ових заходів, які дозволяють припустити, що в указаному пр иміщенні ПП НВФ «Соляріс», за адресою: м. Дніпродзержинськ , вул. Костромська, 14-34, знаходят ься об' єкти - речі, докумен ти, цінності, які добуті злочи нним шляхом, а також інші пред мети та документи, які мають з начення для встановлення іст ини при розслідуванні кримін альної справи № 41119015, порушеної відносно службових осіб ТОВ «Про-ТБ».

Суд не вбачає підстав для пр оведення обшуку в приміщенні ПП НВФ «Соляріс»за адресою: м . Дніпродзержинськ, вул. Костр омська, 14-34, тому, в задоволенні подання слідчого необхідно відмовити.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. 177 КПК; України, -

ПОСТАНОВИВ:

Відмовити ст. слідчому пр окуратури Баглійського райо ну м. Дніпродзержинська Чаб аненко С.Н. в дозволу на пров едення обшуку в приміщенні, з а місцем реєстрації ПП НВФ «С оляріс»(код 20190994), а саме: м. Дніпр одзержинськ, вул. Костромськ а, 14-34.

Постанова може бути оскарж ена прокурором на протязі тр ьох діб в апеляційний суд м. Дн іпропетровська.

Суддя О.К.Подобєд

Дата ухвалення рішення27.07.2011
Оприлюднено17.08.2011
Номер документу17385319
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-196/11

Постанова від 23.09.2011

Кримінальне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Постанова від 07.05.2010

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Цільмак К. П.

Постанова від 22.02.2011

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Постанова від 09.12.2011

Кримінальне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Потятинник Ю. Р.

Постанова від 17.03.2011

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Підберезний Г. А.

Постанова від 28.04.2011

Кримінальне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Дурасова Ю. В.

Постанова від 31.10.2011

Кримінальне

Волноваський районний суд Донецької області

Голуб Т. І.

Постанова від 31.05.2011

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Ковтуненко О. В.

Постанова від 31.01.2011

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В.А. В. А.

Постанова від 22.04.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Турбіна Т. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні