Ухвала
від 04.08.2011 по справі 23/26
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ПОЛТАВ СЬКОЇ ОБЛАСТІ

36000, м. Полтава, вул.Зигіна, 1, те л. (0532) 610-421, факс (05322) 2-18-60, E-mail inbox@pl.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

04.08.2011 р. Справа № 23/26.

за заявою Управлін ня Пенсійного фонду України в Чорнухинському районі (37100, По лтавська область, смт. Чорнух и, вул. Леніна, 30, код ЄДРПОУ 22534630)

до Селянського (ферм ерського) господарства "Обрі й" (37140, Полтавська область, Чорнухинський район, с. Воро ньки, код ЄДРПОУ 32646728)

про визнання б анкрутом

Суддя Ореховськ а О.О.

За участю представник ів:

від кредиторів - ОСОБА_1 ., довіреність від 05.01.2011 р. № 06-0072 ( УПФУ в Чорнухинському районі Полтавської області - скаржн ик)

ліквідатор - не з"явився

Суть справи: Розгляд ається справа про банкрутств о Селянського (фермерського ) господарства "Обрій", с. Ворон ьки Чорухинського району Пол тавської області, порушена з а заявою Управління Пенсійн ого фонду України в Чорнухин ському районі, смт. Чорнухи По лтавської області відповідн о до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом".

Ліквідатор Селянського (ф ермерського) господарства "О брій" - арбітражний керуючий Купрієнко М.В. в судове засід ання не з"явився.

Через канцелярію господар ського суду Полтавської обла сті від ліквідатора надійшло клопотання за вх. № 12332д від 04.08.2011 р. відповідно до якого останн ій просить суд:

1) відкласти подання ліквіда тором підсумкового звіту пр о проведену роботу та ліквід аційного балансу СФГ "Обрій" з метою завершення реалізаці ї майна банкрута;

2) судове засідання по даній справі провести за відсутно сті ліквідатора.

Також, через канцелярію гос подарського суду Полтавсько ї області від ліквідатора на дійшов відзив на скаргу УПФУ в Чорнухинському районі Пол тавської області на бездіяль ність ліквідатора СФГ "Обрій " (вх. № 12330д від 04.08.2011 р.).

Вищевказані документи зал учені судом до матеріалів сп рави.

Розглянувши матеріали с прави, заслухавши в судовому засіданні уповноваженого пр едставника УПФУ в Чорнухинсь кому районі , суд, встановив:

Ухвалою господарського су ду Полтавської області 14.06.2011 р. зобов"язано ліквідатора Купр ієнка М.В. надати суду звіт про проведену роботу, ліквідаці йний баланс Селянського (фер мерського) господарства "Обр ій" , а також аудиторський висн овок документально підтверд жений по звіту.

На дату винесення даної ухв али ліквідатор вищевказані в имоги суду не виконав, звіт пр о проведену роботу та ліквід аційний баланс підприємства -банкрута суду не надав.

В зв'язку з неявкою в судове засідання ліквідатора, а так ож невиконання останнім вимо г п. 2 ухвали господарського суду Полтавської області ві д 14.06.2011р., суд вбачає за необхідн е розгляд даної справи, а тако ж скарги УПФУ в Чорнухинсько му районі Полтавської област і на бездіяльність ліквідато ра відкласти.

Також, в зв"язку невиконанн ям ліквідатором вимог ухвал суду щодо надання ліквідаці йного балансу Селянського (ф ермерського) господарства "О брій", звіту про проведену роб оту та аудиторського висновк у документально підтверджен ого по звіту, суд вважає за нео бхідне в порядку п. 8 ст. ст. 31 Зак ону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " винести Ухвалу про невикон ання обов"язків, покладених н а арбітражного керуючого Куп рієнка М.В. і направити вищев казану Ухвалу державному орг ану з питань банкрутства.

Керуючись ст. ст. 3-1, 77 , 86 Госпо дарського процесуального ко дексу України, ст. 24 Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом", суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд спра ви та розгляд скарги УПФУ в Чо рнухинському районі Полтавс ької області на бездіяльніст ь ліквідатора СФГ "Обрій" на 01.09.2011 р. на 10 год. 00 хв.

2. Явка ліквідатора в суд ове засідання є обов'язко вою.

3. В порядку п. 8 ст. ст. 31 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вин ести Ухвалу про невиконання обов"язків, покладених на арб ітражного керуючого Купрієн ком М.В. і направити вищевказ ану Ухвалу державному органу з питань банкрутства.

4. Ліквідатору Купрієнку М.В . терміново виконати ви моги п. 2 ухвали господарськог о суду Полтавської області в ід 14.06.2011р., а саме надати суду лік відаційний баланс СФГ "Обрій ", звіт про проведену роботу по рядку визначеному ст. 32 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та а удиторський висновок докуме нтально підтверджений по ньо му, який повинен містити:

а) порівняльний аналіз ба лансу на останню звітну дату перед порушенням справи про банкрутство та інвентаризац ії, проведеної ліквідатора;

б) аналіз балансової та екс пертної оцінки майна, обсяг з агальної маси майна та майно вих прав за експертною оцінк ою;

в) перелік угод за якими від бувалось відчуження майна та майнових прав, дати проведен ня засідання комітету кредит орів, на яких давалась згода н а відчуження конкретного май на (вказати якого саме) окреми м особам за договорами купів лі-продажу;

г) перелік майна, яке списа но, дата погодження з комітет ом кредиторів;

д) відомості про дебіторсь ку заборгованість на момент винесення постанови про визн ання боржника банкрутом та в ідкриття ліквідаційної проц едури;

е) загальна сума коштів, як а надійшла від реалізації ма йна, та порядок їх р озподілення за якими платіжн ими документами;

є) витрати ліквідатора з ві дображенням наявності докум ентів, підтверджуючих їх.

5. Ліквідатору Купрієнку М.В . надати суду документальні д окази направлення відзиву на скаргу на бездіяльність лік відатора на адресу скаржника - УПФУ в Чорнухинському район і.

5. Кредиторам по справі, в раз і наявності заперечень щодо звіту ліквідатора, надати їх суду в письмовій формі, а тако ж забезпечити явку свої повн оважних представників в судо ве засідання.

6. Копії ухвали направити кр едиторам, ліквідатору Купріє нку М.В. та державному органу з питань банкрутства.

Суддя О.О. Ореховська

СудГосподарський суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення04.08.2011
Оприлюднено15.08.2011
Номер документу17664658
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —23/26

Ухвала від 13.04.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 29.03.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 07.11.2013

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 29.12.2012

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Острович С.Е.

Ухвала від 16.02.2012

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 22.09.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 01.09.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 04.08.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 04.08.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні