Ухвала
від 25.07.2011 по справі 6517/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд

61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3

У Х В А Л А

з питання заміни сторони виконавчого провадження

25.07.2011 р. справа № 2а- 6517/10/2070

Харківський окружний адміністративний суд у складі

головуючого судді - Сліденко А.В.,

за участі

секретаря судового засідання - Підгорний М.І.,

представників

позивача - не прибув,

відповідача - не прибув,

прокурора - не прибув,

державного виконавця - не прибув,

розглянувши в порядку письмового провадження в приміщенні Харківського окружного адміністративного суду заяву Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ про заміну сторони виконавчого провадження про справі Харківського окружного адміністративного суду №2а-6517/10/2070

за позовом Прокурора Червонозаводського району м. Харкова в інтересах Держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Червонозаводському районі м.Харкова

до Комунального виробничого житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства Червонозаводського району м. Харкова

про стягнення заборгованості , -

встановив:

Заявник, державний виконавець Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з заявою, в якій просив замінити сторону виконавчого провадження - боржника (КВЖРЕП Червонозаводського району м.Харкова) на правонаступника даного суб'єкта права - Комунальне виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство Дзержинського району міста Харкова.

Суд, вивчивши доводи згаданої заяви, дослідивши зібрані по справі докази в їх сукупності, проаналізувавши зміст норм матеріального і процесуального права, які врегульовують спірні правовідносини, виходить з таких підстав та мотивів.

Правовідносини з приводу заміни сторони виконавчого провадження унормовані ст.264 КАС України, відповідно до ч.1 якої у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

З наявних у справі документів вбачається, що постановою Харківського окружного адміністративного суду від 01.06.2010р. по справі №2а-6517/10/2070 позов Прокурора Червонозаводського району м.Харкова було задоволено, стягнуто з відповідача, КВЖРЕП Червонозаводського району м.Харкова заборгованість в сумі 6.990,16грн.

21.07.2010р. по названій справі Харківським окружним адміністративним судом видано виконавчий лист.

Постановою Червонозаводського ВДВС від 15.11.2010р. за даним виконавчим листом відкрито виконавче провадження ВП №22593887.

Згідно з відомостями Довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців юридична особа боржника, КВЖРЕП Червонозаводського району м.Харкова припинена, правонаступником даного суб'єкта права є Комунальне виробниче житлове ремонтно - експлуатаційне підприємство Дзержинського району міста Харкова Департаменту житлового господарства Харківської міської ради.

За таких обставин, заява про заміну сторони боржника за виконавчим провадженням з виконання виконавчого листа Харківського окружного адміністративного суду по справі №2а-6517/10/2070 підлягає задоволенню, адже обгрунтованість доводів даної заяви підтверджена матеріалами справи.

Керуючись ст.ст.8 і 19 Конституції України, ст.ст.7-11, 160, 165, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

ухвалив:

1. Заяву державного виконавця Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ про заміну сторони виконавчого провадження - задовольнити.

2. Допустити заміну КВЖРЕП Червонозаводського району м.Харкова як сторони виконавчого провадження - боржника з виконання виконавчого листа Харківського окружного адміністративного суду по справі №2а-6517/10/2070 правонаступником - Комунальним виробничим житловим ремонтно-експлуатаційним підприємством Дзержинського району міста Харкова Департаменту житлового господарства Харківської міської ради (ідентифікаційний код - 05465133).

3. Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку згідно з ст.186 КАС України, а саме: до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали апеляційної скарги. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга може бути подана протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених ч.4 ст.167 КАС України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили згідно з ст.254 КАС України, а саме: після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у строк, встановлений КАС України, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

4. Ухвалу направити особам, які беруть участь у справі та державному виконавцю.

Суддя Сліденко А.В.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.07.2011
Оприлюднено22.08.2011
Номер документу17773719
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —6517/10/2070

Ухвала від 20.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Ухвала від 25.05.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Ухвала від 24.05.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Ухвала від 25.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Постанова від 01.06.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні