Ухвала
від 09.10.2006 по справі 489/10-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

489/10-06

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 01032, місто Київ, вул. Комінтерну, 16                                                             230-31-80

УХВАЛА

"09" жовтня 2006 р.                                                                        Справа № 489/10-06

за позовом Сільськогосподарського Товариства з обмеженою відповідальністю “Хоробор Агро”, Чернігівська обл., Борзнянський р-н, с. Берестовець

до Сільськогосподарського підприємства “Петрівське”, Таращанський р-н, с. Петрівське

про стягнення  58 145,23 грн.

             Суддя  Тищенко О.В.

Представники:

позивача: не з'явився;

відповідача: не з'явився.

Обставини справи:

         В провадженні господарського суду Київської області знаходиться справа за позовом Сільськогосподарського Товариства з обмеженою відповідальністю “Хоробор Агро” до Сільськогосподарського підприємства “Петрівське” про стягнення 58 145,23 грн.

Представники сторін в судове засідання 09.10.2006р. не з'явилися, про причини неявки суд не повідомили, витребуваних ухвалою суду документів не подали, хоча про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Враховуючи вищевикладене та керуючись п. п. 1, 2 ст. 77, та ст. 86 ГПК України, суд

ухвалив:

1.           Розгляд справи відкласти на 24.10.2006р. о 09:00. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. Комінтерну, 16, каб. 222).

     2.  Викликати в судове засідання повноважних представників сторін (із належним чином оформленими довіреностями).

   3. Зобов'язати позивача надати: оригінали (для огляду) та копії (для залучення до матеріалів справи) статутних документів, свідоцтва про державну реєстрацію; довідку про включення до ЄДРПОУ; довідку про взяття на облік як платника податків, платіжні реквізити відповідача; оригінали (для огляду) доданих до позовної заяви документів; власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет, з тих же підстав, а також не має рішення цих органів з такого спору, довідку банківських та кредитних установ про відкриті рахунки, документальне підтвердження того, що позов подано до підприємства (організації), яке не ліквідоване (довідку органів статистики про реєстрацію) на день розгляду справи, акт звірки розрахунків, підписаний повноважними особами обох сторін на день слухання справи, уточнений розрахунок пені, копію рахунку, на підставі якого здійснено попередню оплату; копію претензії, яку було надіслано відповідачу.

     4. Зобов'язати відповідача надати: оригінали (для огляду) та копії (для залучення до матеріалів справи) статутних документів, свідоцтва про державну реєстрацію; довідку про включення до ЄДРПОУ; довідку про взяття на облік як платника податків, відзив на позов з документальним обґрунтуванням заперечень; платіжні реквізити.

      5 Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

      6. Попередити позивача про те, що згідно з п. 5 ст. 81 ГПК України господарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник позивача не з'явився на виклик у засідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджає вирішенню спору.          

      7.  Попередити сторони про майнову відповідальність, передбачену ст. 83 ГПК України, за неявку в судове засідання та за невиконання вимог ухвали господарського суду.

      8. Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, скріпленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально, або, якщо довіреність видає юридична особа –підписом її керівника з відтиском печатки організації).

            Явка представників сторін обов'язкова.

      9.   Копію ухвали надіслати сторонам по справі.

     Суддя                                                                                                       Тищенко О.В.

Дата ухвалення рішення09.10.2006
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу178421
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення  58 145,23 грн.              

Судовий реєстр по справі —489/10-06

Рішення від 24.10.2006

Господарське

Господарський суд Київської області

Тищенко О.В.

Ухвала від 09.10.2006

Господарське

Господарський суд Київської області

Тищенко О.В.

Ухвала від 18.09.2006

Господарське

Господарський суд Київської області

Тищенко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні