Ухвала
від 22.07.2011 по справі 37/65-63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

22.07.11 р. № 37/65-63

Господарський суд Донець кої області у складі судді По пкова Д.О., розглянувши матері али

за позовною заявою: Відкрит ого акціонерного товариства „Єнакіївський котельно-меха нічний завод”, м. Єнакієве в ос обі арбітражного керуючого Гумбакова Сергія Олександ ровича, м. Димитрів

до Відповідача: Фізичної ос оби - підприємця ОСОБА_2, м. Донецьк

про: визнання недійсними до говорів процентної позики

ВСТАНОВИВ:

Відкрите акціонерне товар иство „Єнакіївський котельн о-механічний завод”, м. Єнакіє ве в особі арбітражного керу ючого Гумбакова Сергія Оле ксандровича, м. Димитрів (да лі - Позивач) звернувся до Го сподарського суду Донецької області з позовною заявою до Фізичної особи - підприємц я ОСОБА_2, м. Донецьк (далі - Відповідач) про визнання нед ійсними договорів процентно ї позики.

При поданні позову, Позивач ем допущено порушення вимог, встановлених розділом VIII Гос подарського процесуального кодексу України.

Позивачем всупереч припис ів п.4 ст. 57 і п. 3 ст. 63 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни у позовній заяві не вка зані і до неї не додані докази на підтвердження викладених у позові обставин відносно в иконання спірних договорів.

Поряд із цим, заявлені в меж ах поданого позову вимоги ви кладені з порушенням правил об' єднання, встановлених ч. 1 ст. 58 Господарського процесу ального кодексу України, оск ільки об' єднані вимоги по д вум самостійним договорам бе з надання жодного обґрунтув ання пов' язаності доказами таких вимог. Беручи до уваги , що це істотно ускладнить вир ішення спору, а за Позивачем з а змістом позовної заяви не п риведено ані аргументів, ані доказів необхідності та мож ливості об' єднання всіх вим ог в порядку ст. 58 Господарськ ого процесуального кодексу У країни, це є самостійною у роз умінні п. 5 ст. 63 цього Кодексу п ідставою для повернення позо ву без розгляду.

За таких обставин позовна з аява та додані до неї докумен ти підлягає поверненню без р озгляду на підставі п.п. 3, 5 ч. 1 с т. 63 Господарського процесуал ьного кодексу України.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 4-5, 4-7, 54, 57, 58, 61, 63, 86 Госпо дарського процесуального ко дексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Повернути позовну заяву В ідкритого акціонерного това риства „Єнакіївський котель но-механічний завод”, м. Єнакі єве в особі арбітражного кер уючого Гумбакова Сергія Ол ександровича, м. Димитрів д о Фізичної особи - підприєм ця ОСОБА_2, м. Донецьк про ви знання недійсними договорів процентної позики, із додани ми до неї документами без роз гляду.

2. Роз' яснити Позивачу, що п овернення позовної заяви не перешкоджає повторному звер ненню з нею до господарськог о суду в загальному порядку п ісля усунення допущених пору шень.

3. Ухвала може бути оскаржен а через Господарський суд До нецької області в апеляційно му порядку протягом 5 днів з дн я її винесення.

Суддя Попков Д.О .

< Список > < Дов ідник >

< Список > < Довід ник >

< Текст >

Дата ухвалення рішення22.07.2011
Оприлюднено29.08.2011
Номер документу17849195
СудочинствоГосподарське
Суть: визнання недійсними до говорів процентної позики

Судовий реєстр по справі —37/65-63

Ухвала від 22.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

Ухвала від 17.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні