Ухвала
від 17.08.2011 по справі 14/1791
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"17" серпня 2011 р. Сп рава № 14/1791

вх. № 12321/2011 від 04.08.2011

Господарський суд у скла ді головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Соколиши ній І.А., за участю: представни ка за довіреністю - ОСОБА_ 1 (від ініціюючого кредитор а), розглянувши у відкритому с удовому засіданні у м. Черкас и у приміщенні суду клопотан ня

заявника ліквіда тора банкрута - ініціюючог о кредитора

про затвердження з віту та ліквідаційного балан су

у справі за заявою

ініціюючого кредитора державної податкової і нспекції у м. Черкаси

до боржника приватного підприємст ва «Аверс-КР»

про визнання банкрутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 21.09.2010 б оржника визнано банкрутом. Д ержавною податковою інспекц ією у місті Черкаси, яка призн ачена ліквідатором банкрута -боржника, господарському су ду подано на затвердження зв іт та ліквідаційний баланс б оржника.

У судовому засіданні лікві датор банкрута заявлене клоп отання про затвердження звіт у підтримав.

Скарг на дії ліквідатора ба нкрута у зв' язку з поданим н а затвердження суду звітом т а ліквідаційним балансом до дня судового засідання не на дійшло.

У ході заслуховування звіт у ліквідатора у судовому зас іданні установлено наступне .

Заявник є єдиним кредиторо м боржника на суму 3570 грн., забо ргованість перед яким не пог ашена.

На час розгляду у судовому з асіданні звіту майнові актив и згідно з ліквідаційним бал ансом банкрута відсутні, з по даних суду матеріалів вбачає ться, що ліквідатором банкру та вжито необхідні заходи дл я виявлення документації і м айнових активів боржника та для її завершення.

Будь-які дії щодо активів (в т.ч. і майна) боржника ліквіда тором банкрута не здійснюва лись у зв' язку тим, що вони не були виявлені.

Суд вважає, що ліквідатором виконані покладені на нього ст.25 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” обов' язки, у зв' я зку з чим звіт та ліквідаційн ий баланс підлягають затверд женню, а боржник, як юридична о соба - ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” с уд, -

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквід атора банкрута від 29.07.2011 №31756/24-110 пр о проведення ліквідаційної п роцедури банкрута та доданий до нього ліквідаційний бала нс станом на 29.07.2011.

2.Ліквідувати приватне підп риємство «Аверс-КР»(м.Черкас и, вул.Орджонікідзе,147, ідентиф ікаційний код 35675112) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов' язати ліквідатора : забезпечити збереження док ументів банкрута і, за погодж енням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; здати для знищ ення печатку банкрута; подат и державному реєстратору нео бхідні документи передбачен і у ст. 39 Закону України "Про дер жавну реєстрацію юридичних о сіб та фізичних осіб - підпр иємців";

інформувати суд про викона ння цього пункту.

4.Скасувати арешт на майно б оржника, накладений ухвалою суду від 08.09.2010.

5.Провадження у справі припи нити.

Копію ухвали направити лік відатору банкрута, сектору з питань банкрутства у Черкас ькій області, обласному упра влінню статистики, Придніпро вському відділу державної ви конавчої служби Черкаського міського управління юстиції , а також державному реєстрат ору (виконкому Черкаської мі ської ради - для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців запису про п роведення державної реєстра ції припинення юридичної осо би).

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

С у д д я Ю .А. Хабазня

6

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення17.08.2011
Оприлюднено30.08.2011
Номер документу17865716
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/1791

Ухвала від 17.08.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 21.07.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні