Ухвала
від 26.08.2011 по справі 5010/1692/2011-27/112
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

26.08.11 Справа № 5010/1692/2011-27/112

Господарський суд Івано -Франківської області у скла ді судді Михайлишин В. В. ро зглянувши матеріали позовно ї заяви

за позовом: Товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Потоківський цегельний з авод", (с. Потік, Рогатинський р айон, Івано-Франківська обла сть, 77000)

до відповідача: Товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Кіруг" (вул. Коцюбинського, 4/2, м. Рогатин, Івано-Франківськ а область, 77000)

про стягнення заборговано сті за одержану цеглу в сумі 23 844, 15 гривень.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття по зовної заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 61, 64, 6 5, 86 Господарського процесуаль ного кодексу України, суд

ухвалив:

1. Прийняти позовну заяв у до розгляду та порушити про вадження у справі.

2. Призначити розгляд справ и в судовому засіданні на 09.09.11 року о 12:00 год.

(Засідання відбудеться у п риміщенні господарського су ду Івано-Франківської област і за адресою: вул. Шевченка, 16, м . Івано-Франківськ, 76000; кімна та/зал № 25).

3. Зобов'язати:

ПОЗИВАЧА - подати суду:

- копію статуту та установч их документів;

- розрахунок ціни позову, у в ідповідності до п. 1 ч. 1 ст. 55 ГПК України;

- документи, що підтверджуют ь зайняття адвокатською діял ьністю адвокатом ОСОБА_1 ( свідоцтво про право на зайня ття адвокатською діяльністю , ордер, тощо.);

- докази сплати коштів в сум і 1 500, 00 гривень адвокату ОСОБ А_1 за договором про надання юридичних послуг адвокатом в господарському процесі від 28 липня 2011 року;

- письмове підтвердження то го, що в провадженні господар ських судів України або іншо го органу, який в межах своєї к омпетенції вирішує спір, нем ає справи зі спору між тими ж с торонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає ріше ння цих органів з такого спор у.

ВІДПОВІДАЧА - подати суду:

- довідку з Єдиного державн ого реєстру юридичних осіб т а фізичних осіб - підприємців на час розгляду справи судом ;

- копію статуту та установчи х документів;

- письмовий відзив на позов із зазначенням доказів, що пі дтверджують викладені у відз иві обставини та нормативно- правового обґрунтування сво їх заперечень; забезпечити н адіслання позивачу копії від зиву у порядку, передбаченом у ст. 59 ГПК України;

- документи, що підтверджую ть заперечення проти позову (оригінали для огляду, належн им чином засвідчені копії - до матеріалів справи).

Для об'єктивного, повного та всебічного з'ясування всі х обставин справи представни кам сторін з'явитися в судове засідання для дачі пояснень та згідно ст. 28 Господарськог о процесуального кодексу Укр аїни та представити документ альне підтвердження своїх по вноважень у справі.

Відповідно до вимог ст. 36 Гос подарського процесуального кодексу України письмові до кази подаються учасниками пр оцесу в оригіналі або в належ ним чином засвідченій копії.

Згідно ст. 55 ГПК України ціна позову визначається у позов ах про стягнення грошей - стяг уваною сумою або сумою, оспор юванню за виконавчим чи інши м документом, за яким стягнен ня провадиться у безспірному порядку. У ціну позову включа ється також вказані в позовн ій заяві суми неустойки, штра фу, пені), а якщо вони не вказан і, - суми їх, визначенні суддею .

В ціну позову не включаю ться суми судових витрат , які позивач зазначає в позов і і просить суд стягнути зазн ачені суми з відповідача.

Як передбачено п. 4.10.2 Примірн ої інструкції з діловодства у міністерствах, інших центр альних органах виконавчої вл ади, Раді міністрів Автономн ої Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади, за твердженої Постановою Кабін ету Міністрів України від 17.10.19 97 року № 1153, копія документа виг отовляється рукописним, маши нописним способами або засоб ами оперативної поліграфії. Під час виготовлення копії р укописним і машинописним спо собами текст документа відтв орюється повністю, включаючи елементи бланка, і засвідчу ється підписом посадової осо би, яка підтверджує відповід ність копії оригіналу. Відмі тка "Копія" зазначається у вер хній правій частині лицьовог о боку першого аркуша докуме нта. Напис про засвідчення до кумента складається із слова "Згідно", найменування посад и, особистого підпису особи, я ка засвідчує копію, її ініціа лів та прізвища, дати засвідч ення копії і проставляється нижче реквізиту "Підпис".

Суд доводить до відома стор ін, що згідно п. 5 ст. 83 Господарс ького процесуального кодекс у України за ухилення від вчи нення дій, покладених господ арським судом на сторону, з ви нної сторони може бути стягн уто в дохід Державного бюдже ту України штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімум ів доходів громадян, тобто до 1700 гривень.

Суддя Михайли шин В. В.

Виготовлено в КП "Документообіг госп. суді в"


Осудар І. Б. 26.08.11

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення26.08.2011
Оприлюднено30.08.2011
Номер документу17870126
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5010/1692/2011-27/112

Рішення від 20.10.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 06.10.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 09.09.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 26.08.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні