Ухвала
від 25.08.2011 по справі 19/5005/10239/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

25.08.11р. Справа № 19/5005/10239/2011

За позовом Прокурора м .Дніпропетровська в інтереса х держави в особі Департамен ту корпоративних прав та пра вового забезпечення Дніпроп етровської міської ради, м.Дн іпропетровськ

до Товариства з обмежен ою відповідальністю "Стройен ерго", м.Дніпропетровськ

третя особа без самостійни х вимог на стороні позивача: К омунальне житлово-експлуата ційне підприємство "Лівобере жжя", м.Дніпропетровськ

про стягнення 3 030,22 грн.

Суддя Петренко І.В.

при секретарі: Увлахович В.М .

Представники:

Прокурор - не з'явився.

Від позивача: ОСОБА_1 - д ов. від 04.03.11 р.

Від відповідача: не з'явивс я.

Третя особа:не з'явився.

СУТЬ СПОРУ:

Прокурор в інтересах дер жави в особі позивача зверну вся до господарського суду з позовом до відповідача про с тягнення суми 2 932,07 грн. заборго ваності з орендної плати, сум и 98,15 грн. пені, та просить розір вати договір оренди нерухомо го майна, що належить до комун альної власності територіал ьної громади міста від 16.11.2009 р. № 300-УКВ/09.

Представник позивача в суд ове засідання надав розрахун ки за договором оренди та про сить стягнути з відповідача суму 5027,69 грн. заборгованості з орендної плати та суму 98,15 грн. пені.

Представник відпові дача в судове засідання не з' явився, клопотання про відкл адення розгляду справи не за являв, витребувані судом док ументи не представив, про час та дату судового засідання п овідомлений належним чином.

Третя особа в судове засідання не з' явилась, кло потання про відкладення розг ляду справи не заявляла, витр ебувані судом документи не п редставила, про час та дату су дового засідання повідомлен а належним чином.

Враховуючи викладене , господарський суд вважає мо жливим відкласти розгляд спр ави.

Керуючись ст.ст. 77, 86 Господа рського процесуального коде ксу України, господарський с уд, -

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд сп рави в засіданні на 08.09.11 р. о 10:15го д.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського с уду Дніпропетровської облас ті в кабінеті № 31 за адресою: м . Дніпропетровськ, вул. Куйбиш ева, 1а.

До засідання подати:

Прокурору:акт звірки (П д о В); документи, що посвідчують правовий статус виробничої або структурної одиниці; ори гінал договору з додатками д ля огляду (копію у справу); дод атково письмово (телеграмою) повідомити відповідача про розгляд справи; забезпечити явку повноважного представн ика в судове засідання.

Позивачу: акт звірки ( П до В); документи, що посвідчу ють правовий статус виробнич ої або структурної одиниці; о ригінал договору з додатками для огляду (копію у справу); до датково письмово (телеграмою ) повідомити відповідача про розгляд справи; забезпечити явку повноважного представн ика в судове засідання.

Відповідачу: відзив н а позов; акт звірки (В до П); доку менти, що посвідчують правов ий статус виробничої або стр уктурної одиниці; оригінал д оговору з додатками для огля ду (копію у справу); докази спл ати заборгованості; забезпеч ити явку повноважного предст авника в судове засідання.

Третя особа без самості йних вимог на стороні позива ча: документи, що посвідчують правовий статус виробничої або структурної одиниці; ори гінал договору з додатками д ля огляду (копію у справу); заб езпечити явку повноважного п редставника в судове засідан ня.

Явка в судове засідання по вноважних представників уча сників судового процесу обов ' язкова.

Суддя І.В. Петренко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення25.08.2011
Оприлюднено30.08.2011
Номер документу17872844
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/5005/10239/2011

Рішення від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Ігор Васильович

Ухвала від 25.08.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Ігор Васильович

Ухвала від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Ігор Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні