Ухвала
від 19.08.2011 по справі 2а-0870/6802/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

19 серпня 2011 року Справа № 2а-0870/6802/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького о кружного адміністративного суду Артоуз О.О., перевіривши матеріали адміністративног о позову

за позовною заявою: Бердянс ької об'єднаної державної п одаткової інспекції

Запоріз ької області

до: Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Бердянські землі»

треті особи: ОСОБ А_1;

ОСОБА _2;

ОСОБА _3

про: припине ння державної реєстрації юри дичної особи

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

16 серпня 2011 року до Запорізьк ого окружного адміністратив ного суду надійшов адміністр ативний позов Бердянської об 'єднаної державної податко вої інспекції Запорізької об ласті до Товариства з обмеже ною відповідальністю «Бердя нські землі», треті особи: О СОБА_1; ОСОБА_2; ОСОБА_3 про припинення державної ре єстрації юридичної особи.

Частина 4 ст. 107 КАС України вс тановлює, що питання про відк риття провадження в адмініст ративній справі суддя вирішу є протягом трьох днів з дня на дходження позовної заяви до адміністративного суду або з акінчення строку, встановлен ого для усунення недоліків п озовної заяви, у разі залишен ня позовної заяви без руху.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст. 17 КАС України належить до компетенції адміністрати вних судів та має розглядати ся у порядку адміністративно го судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 110, 160, 165 КАС Ук раїни, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 2а-0870/6802/11 за адміністративним по зовом Бердянської об'єднан ої державної податкової інсп екції Запорізької області до Товариства з обмеженою відп овідальністю «Бердянські зе млі», треті особи: ОСОБА_1; ОСОБА_2; ОСОБА_3 про прип инення державної реєстрації юридичної особи.

Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 05 вересня 2011 року, яке ві дбудеться за адресою: м. Запор іжжя, вул. Кр емлівська, 65-в в залі судового засідання № 19, о 09 год. 40 хв. Справ а розглядатиметься одноособ ово суддею Артоуз Олесею Оле ксандрівною.

Зобов'язати позивача под ати до судового засідання: до ручення на представника, дов ідку про відсутність податко вої заборгованості перед бюд жетом у відповідача на дату р озгляду справи, довідку про о станню звітність відповідач а; документи про правовий ста тус відповідача; надати дові дку з адресного бюро про реєс трацію засновника відповіда ча; докази ненадання податко вої звітності; належним чино м засвідчені копії витребува них та доданих до позову доку ментів надати у справу, оригі нали - для огляду. Також нада ти позовну заяву в електронн ому вигляді.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністр ативного позову подати запер ечення проти позову та доказ и на обґрунтування цих запер ечень; свідоцтво про державн у реєстрацію; доручення на пр едставника; докази надання д о податкових органів податко вої звітності або пояснення про причини її ненадання; нал ежним чином засвідчені копії витребуваних документів над ати у справу, оригінали - суд у для огляду. Також надати зап еречення на позов в електрон ному вигляді.

Копію ухвали направити осо бам, які беруть участь у справ і, відповідачу копію позовно ї заяви та додані до неї докум енти.

В судове засідання виклика ти повістками осіб, які берут ь участь у справі. Явку сторін у судове засідання визнати о бов'язковою.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 05 вересня 2011 року < Текс т > 09:40 < Текст >

< Текст >

Дата ухвалення рішення19.08.2011
Оприлюднено29.08.2011
Номер документу17876680
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/6802/11

Постанова від 16.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 19.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні