Ухвала
від 29.08.2011 по справі 11/5025/1414/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬН ИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майда н Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71 -81-98


УХВАЛА

"29" серпня 2011 р. Справа № 11/5025/1414/11

за позовом Прокурора Ярм олинецького району Хмельниц ької області в інтересах дер жави в особі управління агро промислового розвитку Ярмол инецької районної державної адміністрації смт Ярмолинці .

до Фермерського господарс тва "Борис 2006" с.Виноградівка,Яр молинецького району

про стягнення 14100,0 грн.

Суддя Радч еня Д.І.

Представники сторі н:

Позивача: ОСОБА_1 пред ставник управління агропром ислового розвитку Ярмолинец ької районної державної адмі ністрації за довіреністю від 04.05.2011 року.

відповідача: не з`явивс я.

від прокуратури: Шкадьк о В.В.

Суть спору: Прокуро р Ярмолинецького району Хмел ьницької області в інтересах держави в особі управління а гропромислового розвитку Яр молинецької районної держав ної адміністрації смт Ярмоли нці: звернувся з позовом до Фе рмерського господарства "Бор ис 2006" с.Виноградівка,Ярмолине цького району, про стягнення 14100,0 грн, заборгованості.

Повноважний представник п озивача в судове засідання з `явився, в судове засідання д окази направлення на адресу відповідача копії претензії , оригінали доказів, що підтве рджують позовні вимоги для о гляду в судовому засіданні т а довідку про включення відп овідача до Єдиного державног о реєстру підприємств та орг анізацій України не подав.

Повноважний представник в ідповідача в судове засіданн я не з'явився, відзив на позов з документальним обґрунтува нням своїх доводів чи запере чень на розгляд суду не надав , позовні вимоги по суті не осп орив, поважні причини неявки повноважного представника в ідповідача в судове засіданн я суду не повідомив.

Представник прокуратури в судове засідання з`явився, з аявлений позов підтримує в п овному обсязі.

Таким чином, враховуючи нея вку повноважного представни ка відповідача в судове засі дання, невиконання позивачем та відповідачем вимог суду, з метою додаткового досліджен ня матеріалів справи, а також те, що справи в господарських судах України розглядаються на засадах рівності та змага льності сторін, розгляд спра ви слід відкласти на іншу дат у, позивача слід зобов' язат и подати в судове засідання д окази направлення на адресу відповідача копії претензії , оригінали доказів, що підтве рджують позовні вимоги для о гляду в судовому засіданні т а довідку про включення відп овідача до Єдиного державног о реєстру підприємств та орг анізацій України, а відповід ача слід зобов' язати подати в судове засідання письмови й відзив на позов з документа льним обгрунтуванням своїх д оводів чи заперечень.

Керуючись ст.ст.77,86 Господарс ько-процесуального кодексу У країни,-

УХВАЛИВ:

Розгляд справи відкласти н а 10:00 "26" вересня 2011 р.

Зобов'язати позивача подат и в судове засідання докази н аправлення на адресу відпові дача копії претензії, оригін али доказів, що підтверджуют ь позовні вимоги для огляду в судовому засіданні та довід ку про включення відповідача до Єдиного державного реєст ру підприємств та організаці й України .

Зобов'язати відповід ача подати в судове засіданн я письмовий відзив на позов з документальним обгрунтуван ням своїх доводів чи запереч ень, довідку про включення ві дповідача до Єдиного державн ого реєстру підприємств та о рганізацій України та інші д окази, які є у відповідача.

Визнати явку повноважних представників сторін в судо ве засідання обов'язковою.

Суддя Д.І. Рад ченя

Відрук 4 прим.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення29.08.2011
Оприлюднено01.09.2011
Номер документу17888178
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/5025/1414/11

Рішення від 26.09.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 29.08.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 12.08.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні