Ухвала
від 18.07.2011 по справі 2а-0870/5493/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

18 липня 2011 року                                                    Справа №  2а-0870/5493/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Шара І.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя  

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Регіон Техпром», м. Запоріжжя

про припинення юридичної особи

                                                        ВСТАНОВИВ:

14.07.2011 Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м. Запоріжжя (далі - позивач) звернулась до Запорізького окружного адміністративного суду (далі-суд)  із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Регіон Техпром» (далі – ТОВ «Регіон Техпром», відповідач), у якому позивач просить припинити державну реєстрацію юридичної особи - відповідача.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб’єктом владних повноважень.

Зазначений спір, згідно із ст. 17 КАС України, належить до компетенції адміністративних судів і має розглядатись у порядку адміністративного судочинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Відповідно до ст.107 Кодексу  адміністративного судочинства України (далі -  КАС України) суддя після одержання позовної заяви, зокрема, з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим ст.106 КАС України.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.  

Оскільки рішення у цій справі стосується прав, свобод, інтересів та обов’язків засновника  ТОВ «Регіон Техпром», то суд вважає за необхідне залучити до участі у справі у якості третьої особи засновника ТОВ «Регіон Техпром» ОСОБА_1.

Під час підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчити підготовче провадження, відкрити провадження в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Враховуючи наведене, керуючись ст.ст. 53, 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №2а-0870/5493/11 за позовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Регіон Техпром»про припинення юридичної особи.

Залучити до участі у справі у якості третьої особи засновника ТОВ «Регіон Техпром»ОСОБА_1 (69065, АДРЕСА_1).

Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 08 серпня 2011 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань  №10  о  10 год. 30 хв.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Шарою Інною Вячеславівною.

Запропонувати подати до початку судового засідання

позивачу –належним чином оформлену довіреність на представника; нормативне обґрунтування позовних вимог; довідку щодо неподання відповідачем звітності та відсутності заборгованості на час розгляду справи судом; інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів –у справу, оригінали –суду для огляду.

відповідачу –у разі невизнання адміністративного позову подати до 05 серпня 2011 року письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; належним чином оформлену довіреність на представника (за наявності); установчі документи; докази перебування за юридичною адресою; докази надання податкової звітності, інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів -  до справи, оригінали – суду для огляду.

третій особі –документ, що посвідчує особу; довіреність на представника (за наявності); пояснення по суті спору; інші документи, що можуть бути використані судом для вирішення справи по суті;  належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів -  до справи, оригінали –суду для огляду.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі разом із витягом про їх процесуальні права та обов’язки, третій особі  надіслати копію позовної заяви.

У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. У разі неможливості прибути у судове засідання сторін, або їх представників, пропонуємо подати клопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

            Суддя                     (підпис)          І.В. Шара

           08 серпня 2011 року        10:30    

  

Дата ухвалення рішення18.07.2011
Оприлюднено20.09.2011
Номер документу18128991
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5493/11

Постанова від 29.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 18.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні